שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
מתי יוצאת הגרסה המלאה??
דיברו על סוכות לא?! -
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יוצאת הגרסה המלאה??
דיברו על סוכות לא?!זה היה השערה
(אבל אני גם אשמח לדעת) -
אשמח לעזרה.
אני מנסה לחסום את המכשיר שלי jelly star בעזרת התוכנה. ניסיתי להשתמש בקוד QR, ולאחר משך זמן שהמסך מסתובב כותב לי את ההודעה הבאה:
"לא ניתן להגדיר את המכשיר לקבלת עזרה יש ליצור קשר עם המנהל IT".יכול להיות שזה קשור לכך שנעשה root למכשיר? ואם כן, האם יש דרך לפתור את הבעיה!
תודה רבה מראש!
-
@ניסים-פנירי החסימה לא מיועדת/מועילה למכשירים שעברו רוט
-
@ניסים-פנירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יכול להיות שזה קשור לכך שנעשה root למכשיר? ואם כן, האם יש דרך לפתור את הבעיה!
לא קשור, יש בעיה עם הברקוד..
אבל אם יש רוט אתה אומנם תוכל כרגע להתקין קיידרואיד, אבל זה לא תומך רשמית.. -
@ניסים-פנירי אמרו כאן בעבר שהברקוד לא עובד. אני לפני תקופה ניסיתי גם ונאדה, תתקין דרך התוכנה.
-
@שניאור-שמח @Ykingsmart תודה לשניכם!
עשיתי עם התוכנה ועבד מצויין.
המשך חג שמח! -
ניראה לי שבלי העדכון לא עובד הוויז.
לא עבד לי כל היום הוויז וגם לא הצלחתי לעדכן דרך המכשיר ועדכנתי דרך המחשב חזר לעבוד
.מה אומרים אם נפתח צאט גוגל של עדכונים לגרסאות חדשות של וויז מייל שיעלו לשם וכן עדכונים של ההגנה יקל מאוד מאשר כל פעם לחבר למחשב כדי להוריד עדכון. -
@EC643097 אני חדש כאן בפוסט...
אשמח לדעת האם חייבים שכל הזמן האפליקציות יהיו מעודכנות???
ואם כן, אז איך מעדכנים אותן כל פעם?
@לא-מתייאש אתה לא זמין כמה ימים.. תיזהר שלא תיעלם לאן שהוא של ביטקוין נעלם -
@שמעון-חבצלת לא חייבים , אבל אפשר לעדכן עם APK אם השארת את זה פתוח להתקנות
בגירסה הבאה כבר יהיה אפשר לעדכן מהחנות של קיידרואיד
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צוציק אמלי זה לא עובד בכלל . גם לא בחוץ!
@צוציק כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yשמריהו גם לי זה ככה , פשוט סיוט.