שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח ואחרי קיידרואיד אי אפשר לעשות כלום? לדוג' אם אני ארצה לעשות רוט כדי להוריד את הוויפי מההגדרות?
וחוץ מזה אם אני מתקין קיידרואיד וחוסם לגמרי את האינטרנט הוויפי עדיין עובד? נפקמ לשיתוף מהיר וכד' -
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח ואחרי קיידרואיד אי אפשר לעשות כלום? לדוג' אם אני ארצה לעשות רוט כדי להוריד את הוויפי מההגדרות?
אי אפשר שיהיה רוט עם הקיידרואיד, אחרת החסימה לא חסימה
וחוץ מזה אם אני מתקין קיידרואיד וחוסם לגמרי את האינטרנט הוויפי עדיין עובד? נפקמ לשיתוף מהיר וכד'
עובד שיתוף מהיר
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עובד שיתוף מהיר
@צוציק כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שיתוף מהיר עובד (הרשמי, של אנדרואיד)
1 אני אוכל להפעיל וויפי ולהתחבר לרשת? ( השאלה היא רק על החיבור לרשת הוויפי לא לאינטרנט)
2 אם לא, להתחבר למדפסת ודברים כאלה אני אוכל? -
@לא-מתייאש @שניאור-שמח @מתושלח-הבבלי
צפי לגירסא? -
@לא-מתייאש
יש סיכוי שיהיה בקלות (גם לזמני) להוסיף את אפליקציית קול הלשון
לא חושב שיש צורך להרחיב וזה אמור להיות בלי סינון בתוך האפליקציה כך שעד כמה שאני מבין (ואני לא מבין) זה אמור להיות פשוט יחסית -
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש פתרון לעובדה, שכל פעם שאני מפעיל את הוויז, האינטרנט לא עובד עד שאני נכנס להגדרות קיידרואיד, כלים, ועושה טען שירותים מחדש?
האפליקציות מעודכנותמצאת פתרון?
בנוסף לא הצלחתי להבין אם יש עדכון מעבר ל0.8.2 @שניאור-שמח @לא-מתייאש אשמח למידע האם יש עדכון ומה הוא כולל, כי בעדכון של המכשיר לא מעדכן לי כלום
-
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בנוסף לא הצלחתי להבין אם יש עדכון מעבר ל0.8.2 @שניאור-שמח @לא-מתייאש אשמח למידע האם יש עדכון ומה הוא כולל, כי בעדכון של המכשיר לא מעדכן לי כלום
מה מוסיפה הגרסא החדשה 0.8.3 כי הקודמת 0.8.2 עובדת לי מצויין @שניאור-שמח
-
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה מוסיפה הגרסא החדשה 0.8.3 כי הקודמת 0.8.2 עובדת לי מצויין @שניאור-שמח
תיקוני באגים
-
נראה לי כדאי לעדכן את כותרת הנושא מגירסא 0.7.4. לגירסא 0.8.3
ובעיקר לשים בפוסט הראשון של @לא-מתייאש את הגירסא החדשה -
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נראה לי כדאי לעדכן את כותרת הנושא מגירסא 0.7.4. לגירסא 0.8.3
ובעיקר לשים בפוסט הראשון של @לא-מתייאש את הגירסא החדשהנדמה לי שעדיף לפתוח נושא חדש עם העדכון החדש והגירסא החדשה (ולצרף בפוסט - קישור לשרשור כאן למי שרוצה), היות ויש כאן מעל 2,580 פוסטים.