שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לכן אני מחפש דרך למחוק את החשבונות מבלי לעשות איפוס
לפי האמור בכל הדיונים בנושא הזה לכאורה אין מנוס מאיפוס מכשיר.
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
והוויז שלו איטי נורא.. שיבדוק לי משהו.
תגדיר איטי נורא?
אצלי איטי בהתחלה לוקח זמן למצוא מיקום (בגלל החסימת מיקום גוגל) והוויז מתקשה לעיתים להתחבר לרשת (מופיע "מפות לא מקוונות") לפחות בדקות הראשונות. אבל האפליקציה עובדת בסדר.@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
היום התקנתי על מערכת מולטימדיה והורדתי לו וויז מהחנות והוויז מהיר מאוד!!!
סביר שזה פשוט מולטימדיה מהירה, לא?
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זהו שלא,
ניסיתי שתי אפליקציות שונות של וויז ובעדכון האחרון האפליקציה פשוט עפה!
מה שכן לדעתי עדיף להוריד את האפליקציה ישירות מהחנות כי אז היא יורדת בצורה אחרת ויותר טובה.@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תגדיר איטי נורא?
איטי הכוונה שהוא לא מחובר לרשת מכמה שניות ועד שלוש דקות בערך לפעמים.
-
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זהו שלא,
ניסיתי שתי אפליקציות שונות של וויז ובעדכון האחרון האפליקציה פשוט עפה!
מה שכן לדעתי עדיף להוריד את האפליקציה יד=שירות מהחנות כי אז היא יורדת בצורה אחרת ויותר טובה.מעניין אבדוק
תגדיר איטי נורא?
איטי הכוונה שהוא לא מחובר לרשת מכמה שניות ועד שלוש דקות בערך לפעמים.
זה בדיוק מה שהתכוונתי:
הוויז מתקשה לעיתים להתחבר לרשת (מופיע "מפות לא מקוונות") לפחות בדקות הראשונות.
-
@בין-אדם-לחבירו תנסה לבדוק האם זה קשור לסים תנסה להוציא את המגירה של הסים
-
פוסט זה נמחק!
-
@בין-אדם-לחבירו
היה לי גם בעיה דומה במכשיר תנסה לבדוק אם יש לך מותקן אופיס(365) כי אם כן צריך למחוק את האפליקציה גם אם אין לך חשבון פעיל עליו -
@מומי11 אין סים
@דובי-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
צריך למחוק את האפליקציה גם אם אין לך חשבון פעיל עליו
ואחרי זה בשביל להתקין חזרה את האופיס 365 מאיפה אני ישיג
-
@דובי-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
היה לי גם בעיה דומה במכשיר תנסה לבדוק אם יש לך מותקן אופיס(365) כי אם כן צריך למחוק את האפליקציה גם אם אין לך חשבון פעיל עליו
לי היה מותקן אופיס ולא עשה בעיות
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ואחרי זה בשביל להתקין חזרה את האופיס 365 מאיפה אני ישיג
תוריד apk, או שתגבה את שלך..
-
שאלה
יש לי חבר אברך שאני רוצה להביא לו את הסמראפון שלי עם ה קיידרואיד
שמתי עליו רק וויז והסתרתי את כל שאר האפליקציות
חשוב לו מאוד שאין אפשרות בכלל לפרוץ את המכשיר ולפי מה שהבנתי אין אפשרות לפרוץ.רציתי לדעת מה ההבדל בין התקנה רגילה של קיידראיד לבין חסימה הרמטית
האם יש אפשרות לפרוץ את ההתקנה הרגילה ללא הכנסת סיסמא?
במידה ולא אז זה כמו ההרמטי בדיוק וההבדל או שאי אפשר לחזור אחורה ולהסיר את התוסף? -
@dorh28 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שאלה
יש לי חבר אברך שאני רוצה להביא לו את הסמראפון שלי עם ה קיידרואיד
שמתי עליו רק וויז והסתרתי את כל שאר האפליקציות
חשוב לו מאוד שאין אפשרות בכלל לפרוץ את המכשיר ולפי מה שהבנתי אין אפשרות לפרוץ.קיידרואיד זה לא 100%, שום דבר לא 100% תמיד אפשר לפרוץ, אבל את קיידרואיד קשה מאוד מאוד ושוב מאוד.
@dorh28 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רציתי לדעת מה ההבדל בין התקנה רגילה של קיידראיד לבין חסימה הרמטית
בחסימה הרמטית אי אפשר להסיר את קיידרואיד גם על ידי סיסמה ואי אפשר לשנות את ההגדרות של קיידרואיד, ושזה לא הרמטית אפשר להסיר על ידי סיסמה
האם יש אפשרות לפרוץ את ההתקנה הרגילה ללא הכנסת סיסמא?
כמו שנאמר למעלה הכל אפשרי אבל מסובך מאוד
במידה ולא אז זה כמו ההרמטי בדיוק וההבדל או שאי אפשר לחזור אחורה ולהסיר את התוסף?
נכון מאוד
ובמידה ועושים את ההרמטי במידה והייז דורש עידכון בעצם אין אפשרות לעדכן? (בהנחה שסגרתי את האופציות להתקין דברים) ואז אני נשאר עם מכשיר שאין לי לעשות איתו?
יש מצב שבעדכון הבא של קיידרואיד יהיה אפשר לעדכן אפליקציות גם אם חסום האפשרות להתקין אפליקציות ואז תוכל לעדכן את קיידרואיד ולעדכן את וויז
-
@שניאור-שמח יש אפשרות להסיר אפליקציות מערכת אחרי התקנת קיידרואיד?
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח יש אפשרות להסיר אפליקציות מערכת אחרי התקנת קיידרואיד?
אפשר להשבית אפליקציות מערכת ע"י קיידרואיד, וזה גם מסתיר אותם
-
@שניאור-שמח ואחרי קיידרואיד אי אפשר לעשות כלום? לדוג' אם אני ארצה לעשות רוט כדי להוריד את הוויפי מההגדרות?
וחוץ מזה אם אני מתקין קיידרואיד וחוסם לגמרי את האינטרנט הוויפי עדיין עובד? נפקמ לשיתוף מהיר וכד' -
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח ואחרי קיידרואיד אי אפשר לעשות כלום? לדוג' אם אני ארצה לעשות רוט כדי להוריד את הוויפי מההגדרות?
אי אפשר שיהיה רוט עם הקיידרואיד, אחרת החסימה לא חסימה
וחוץ מזה אם אני מתקין קיידרואיד וחוסם לגמרי את האינטרנט הוויפי עדיין עובד? נפקמ לשיתוף מהיר וכד'
עובד שיתוף מהיר
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עובד שיתוף מהיר
@צוציק כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שיתוף מהיר עובד (הרשמי, של אנדרואיד)
1 אני אוכל להפעיל וויפי ולהתחבר לרשת? ( השאלה היא רק על החיבור לרשת הוויפי לא לאינטרנט)
2 אם לא, להתחבר למדפסת ודברים כאלה אני אוכל?