שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
עוד שאלה חשובה
שמתי לב שאחרי שהקיידאוריד מותקן אין אפשרות לגשת יותר למצב מפתח ואני חושב שבגלל זה ה adb לא מזהה את המכשיר
האם זה באג? או בכוונה ככה?
ואם אני רוצה להתקין פנגו (הורדתי את ה APK) איך בעצם מתיקינים אותו עם ה adb לא מזהה את המכשיר?@dorh28 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עוד שאלה חשובה
שמתי לב שאחרי שהקיידאוריד מותקן אין אפשרות לגשת יותר למצב מפתח ואני חושב שבגלל זה ה adb לא מזהה את המכשיר
ואם אני רוצה להתקין פנגו (הורדתי את ה APK) איך בעצם מתיקינים אותו עם ה adb לא מזהה את המכשיר?זה חלק מהחסימה, שאין מצב מפתח
-
@dorh28 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עוד שאלה חשובה
ואם אני רוצה להתקין פנגו (הורדתי את ה APK) איך בעצם מתיקינים אותו עם ה adb לא מזהה את המכשיר?זה חלק מהחסימה, שאין מצב מפתח
-
@זאב-לבן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש למישו אולי תחליף לוורד שעובד ללא רשת?
WPS
-
@לא-מתייאש הבעיות עם מכשירי שיאומי זה רק לחצי טאצ' (qin) או גם שיאומי רגיל כגון רדמי?
ודרך אגב, עוד כמה זמן בערך יוצא קיידרואיד 1.0? -
@לא-מתייאש הבעיות עם מכשירי שיאומי זה רק לחצי טאצ' (qin) או גם שיאומי רגיל כגון רדמי?
ודרך אגב, עוד כמה זמן בערך יוצא קיידרואיד 1.0?@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עוד כמה זמן בערך יוצא קיידרואיד 1.0?
@לא-מתייאש @שניאור-שמח אני גם אשמח לדעת אם יש צפי יותר מדויק, (אני מחכה לזה רגע רגע)
-
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עוד כמה זמן בערך יוצא קיידרואיד 1.0?
@לא-מתייאש @שניאור-שמח אני גם אשמח לדעת אם יש צפי יותר מדויק, (אני מחכה לזה רגע רגע)
@עם-ישראל-חיי למה? מה יהיה בחדש?
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ראיתי אבל רציתי לדעת את עיקרי הדברים בתמצות
לגרסה 1.0
-חנות אפליקציות (שיהיה דומה לגוגל פליי)
-מערכת הפניות
-אתר
-פורום
עם הרבה דברים נוספים כגון אפשרות לבחור רק עדכון של אפליקציות קיימות, או איזה קטגוריות של אפליקציות לאפשר וכו'.גרסה 1.1
-פרופילים (נגיד לאפשר את ווצאפ רק בשעות העבודה ודברים כאלו)
-קהילות (,בגדול אותו רעיון משל נטפרי)
-אוליי תמיכה במכשירים בלי שירותי גוגל או מכשירים יותר בעייתיים כגון קיניםגרסה 1.2
-מסלול לנשים (עדיין לא הוחלט מה יהיה אם יהיה)גרסה 2.0
-דפדפן מבוסס mitm (דהיינו סינון של הרשת עם תעודת אבטחה שיעבוד עם כרום) כולל בדיקת תמונות על ידי ai, ועוד כמה דברים שקיימים היום בחסימות הקיימותגרסה 2.1
יוטיוב כשר (או נגיד שהדס ותמר יחזרו אבל בצורה שונה בשביל קיידרואיד)
-
ודרך אגב, עוד כמה זמן בערך יוצא קיידרואיד 1.0?@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ודרך אגב, עוד כמה זמן בערך יוצא קיידרואיד 1.0?לשתייהם יש בעיות אבל שונות..
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא הבנתי. אמרו שיוצא בסוכות גירסא חדשה..
אמרו אולי
מתי הגירסא יוצאת? ומה יהיה בה?
כרגע אין צפי, רשמו למעלה מה יהיה בה..
-
@aharon77 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עובד וואטסאפ בקיידרואיד?
כרגע לא, בגרסה הבאה כן..
@שניאור-שמח
עכשיו כבר פעיל וואטסאפ? -
@שניאור-שמח
עכשיו כבר פעיל וואטסאפ?@kah כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
עכשיו כבר פעיל וואטסאפ?לא
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא הבנתי. אמרו שיוצא בסוכות גירסא חדשה..
אמרו אולי
מתי הגירסא יוצאת? ומה יהיה בה?
כרגע אין צפי, רשמו למעלה מה יהיה בה..
-
@שניאור-שמח אבל השתחרר עידכן לגירסא?
@שניאור-שמח אבל השתחרר עידכן לגירסא?
לא
-
שלום לכולם,
קודם כל, אני רוצה להודות להקב"ה שנתן בידי לפרסם את זה היום, זה לא מובן מאליו בכלל, לפני כמה חודשים, לא ידעתי בכלל על איך לעשות MDM, הרגשתי המון סייעתא דשמייא, ואני מקווה שזה רק ההתחלה, וכך נלך רחוק ב"ה יתברך.
אני גם רוצה להודות לקבוצת מתנדבים שכבר חודשים רבים בודקים כל פינה של האפליקצייה ועזרו לי מאוד לשחרר אותה היום, והאמת שזה מה שאני אוהב כשעובדים לשם שמיים, לראות את הרצון של יהודים יקרים לעזור ליהודים אחרים בלי שום אינטרס, רק לשמח את אבינו שבשימיים. תודה רבה להם !
חשוב להזכיר שזה עדיין גרסת בטא, דהיינו שהיא לא מושלמת, חסר הרבה דברים, ורק התחלנו עם זה, וכן זה עדיין גרסה לבודקים, היא הרבה יותר יציבה, היא לדעתי מוכנה לשימוש יומי אבל זה עדיין משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתקינים את האפליקצייה והיא מגיעה כמובן ללא שום התחייבות.
החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :
1) מה האפליקצייה חוסמת ?
חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
איפוס של מכשיר
הגדרות VPN
מצב בטוח
אפשרויות מפתחים
אפשרות ריבוי משתמשים
נקודה חמה
שינוי שעון2) איזה מכשירים נתמכים ?
א) אנדרואד 7 מינימום
ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
ד) מכשירי OPPO לכאורה אינם נתמכים, ולכאורה לא יהיה פיתרון אף בגרסה הבא3) האם זה מבטל את האחריות של המכשיר ?
בכלל לא, קיידרואיד הינו מבוסס רק על API רשמית של אנדרואיד, לכן זה לא מבטל כלל את האחריות של המכשיר.
4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
5) איך מתקינים את החסימה ?
ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:
א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב
מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :- ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
- מאק : Kdroid.Installer-0.4.0.dmg
- לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb
6) איך מגדירים את החסימה ?
אחרי שהתקנתם את החסימה, תעברו על המכשיר שלכם ופשוט תפעילו לפי ההרואות, ניסינו לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר מובן, יש הסבר על כל דבר.
אני אסכם בכל זאת :
א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
כשר → כל חיבור לרשת חסום
נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימיילב) תגידירו את החסימה איך שאתם רוצים, ישנן הרבה אפשריות, הכל מפורט בתוך האפליקצייה
ג) תלחצו על הגדר סיסמה, תכתבו את המשפט שמופיע בדקדוק, ואם כתבתם את זה נכון, תוכלו להגדיר סיסמה. (ניתן להחליף את הסיסמה בהגדרות בכל זמן.)
-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
-לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.7) הגדרתי את החסימה אך האפליקצייות שלי לא מקבלות חיבור לרשת ?!
תכנסו לתפריט של האפליקצייה, ותבחרו "כלים", שמה תראו אם הוא מזהה שגיאות, אם כן תפעילו לפי ההוראות, אם לא צורו איתי קשר.
אני אפרט יותר מה קורא ב-99 % אחוז מהמקרים, קיידרואיד בודק אם האפליקצייה שנמצאת על המכשיר הינה רשמית ואם היא עדכונית, זה כדי להבטיח שרק האפליקצייות שאשרנו מקבלות חיבור לרשת, ברוב המקרים, אתם רק משתמשים באפליקצייה שהיא לא עדכונית, לכן רק תעדכנו ממקור רשמי וזה יעבוד לכם.אני לא אפרט יותר על החסימה, הכל כבר מפורט בתוך האפליקצייה, ישנה הרבה השקעה ועבודה, לכן אני נותן לכם לגלות את ההמשך !
יש לי רק 2 בקשות ממכם :
א) אם התקנתם את קיידרואיד בהצלחה, אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר (אפשר דרך האפליקצייה), ותגידו לי אני משתמש במכשיר פלוני, וזה עובד פיקס, או שיש בעייה כל שהיא, כך אוכל לעשות רשימה של מכשירים שכבר נבדקו, המטרה היא שיהיה להכי הרבה יהודים מכשיר כשר, ואני חושב שזה יעזור שמישהו אחר כבר בדק את החסימה על אותו מכשיר.
ב) אני פיתחתי את כל זה עם מחשב שיש לו רק 8 גיגה ראם, ובעצם לפעמים זה מבסס מאוד ואני מפסיד הרבה זמן בגלל זה, זה פרוייקט מורכב שדורש הרבה ביצועים, אני כמובן לא יכול להוסיף ראם על המחשב שלי, אשמח מאוד שתעזרו לי לקנות מחשב חדש, זה ימהר את הפיתוח של החסימה !
תודה רבהתודה רבה ואשריכם ישראל ! קבלתי הרבה הרבה הודעות, ראיתי שאתם ממש רוצים את החסימה הזאת וזה ממש מחמם את לב לראת כ"כ הרבה התלהבות בשביל חסימה !
תזכו למצוות !
ביחד נביא הרבה טהרה בעם ישראל ב"ה.פוסט זה נמחק! -
שלום לכולם,
קודם כל, אני רוצה להודות להקב"ה שנתן בידי לפרסם את זה היום, זה לא מובן מאליו בכלל, לפני כמה חודשים, לא ידעתי בכלל על איך לעשות MDM, הרגשתי המון סייעתא דשמייא, ואני מקווה שזה רק ההתחלה, וכך נלך רחוק ב"ה יתברך.
אני גם רוצה להודות לקבוצת מתנדבים שכבר חודשים רבים בודקים כל פינה של האפליקצייה ועזרו לי מאוד לשחרר אותה היום, והאמת שזה מה שאני אוהב כשעובדים לשם שמיים, לראות את הרצון של יהודים יקרים לעזור ליהודים אחרים בלי שום אינטרס, רק לשמח את אבינו שבשימיים. תודה רבה להם !
חשוב להזכיר שזה עדיין גרסת בטא, דהיינו שהיא לא מושלמת, חסר הרבה דברים, ורק התחלנו עם זה, וכן זה עדיין גרסה לבודקים, היא הרבה יותר יציבה, היא לדעתי מוכנה לשימוש יומי אבל זה עדיין משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתקינים את האפליקצייה והיא מגיעה כמובן ללא שום התחייבות.
החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :
1) מה האפליקצייה חוסמת ?
חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
איפוס של מכשיר
הגדרות VPN
מצב בטוח
אפשרויות מפתחים
אפשרות ריבוי משתמשים
נקודה חמה
שינוי שעון2) איזה מכשירים נתמכים ?
א) אנדרואד 7 מינימום
ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
ד) מכשירי OPPO לכאורה אינם נתמכים, ולכאורה לא יהיה פיתרון אף בגרסה הבא3) האם זה מבטל את האחריות של המכשיר ?
בכלל לא, קיידרואיד הינו מבוסס רק על API רשמית של אנדרואיד, לכן זה לא מבטל כלל את האחריות של המכשיר.
4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
5) איך מתקינים את החסימה ?
ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:
א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב
מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :- ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
- מאק : Kdroid.Installer-0.4.0.dmg
- לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb
6) איך מגדירים את החסימה ?
אחרי שהתקנתם את החסימה, תעברו על המכשיר שלכם ופשוט תפעילו לפי ההרואות, ניסינו לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר מובן, יש הסבר על כל דבר.
אני אסכם בכל זאת :
א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
כשר → כל חיבור לרשת חסום
נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימיילב) תגידירו את החסימה איך שאתם רוצים, ישנן הרבה אפשריות, הכל מפורט בתוך האפליקצייה
ג) תלחצו על הגדר סיסמה, תכתבו את המשפט שמופיע בדקדוק, ואם כתבתם את זה נכון, תוכלו להגדיר סיסמה. (ניתן להחליף את הסיסמה בהגדרות בכל זמן.)
-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
-לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.7) הגדרתי את החסימה אך האפליקצייות שלי לא מקבלות חיבור לרשת ?!
תכנסו לתפריט של האפליקצייה, ותבחרו "כלים", שמה תראו אם הוא מזהה שגיאות, אם כן תפעילו לפי ההוראות, אם לא צורו איתי קשר.
אני אפרט יותר מה קורא ב-99 % אחוז מהמקרים, קיידרואיד בודק אם האפליקצייה שנמצאת על המכשיר הינה רשמית ואם היא עדכונית, זה כדי להבטיח שרק האפליקצייות שאשרנו מקבלות חיבור לרשת, ברוב המקרים, אתם רק משתמשים באפליקצייה שהיא לא עדכונית, לכן רק תעדכנו ממקור רשמי וזה יעבוד לכם.אני לא אפרט יותר על החסימה, הכל כבר מפורט בתוך האפליקצייה, ישנה הרבה השקעה ועבודה, לכן אני נותן לכם לגלות את ההמשך !
יש לי רק 2 בקשות ממכם :
א) אם התקנתם את קיידרואיד בהצלחה, אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר (אפשר דרך האפליקצייה), ותגידו לי אני משתמש במכשיר פלוני, וזה עובד פיקס, או שיש בעייה כל שהיא, כך אוכל לעשות רשימה של מכשירים שכבר נבדקו, המטרה היא שיהיה להכי הרבה יהודים מכשיר כשר, ואני חושב שזה יעזור שמישהו אחר כבר בדק את החסימה על אותו מכשיר.
ב) אני פיתחתי את כל זה עם מחשב שיש לו רק 8 גיגה ראם, ובעצם לפעמים זה מבסס מאוד ואני מפסיד הרבה זמן בגלל זה, זה פרוייקט מורכב שדורש הרבה ביצועים, אני כמובן לא יכול להוסיף ראם על המחשב שלי, אשמח מאוד שתעזרו לי לקנות מחשב חדש, זה ימהר את הפיתוח של החסימה !
תודה רבהתודה רבה ואשריכם ישראל ! קבלתי הרבה הרבה הודעות, ראיתי שאתם ממש רוצים את החסימה הזאת וזה ממש מחמם את לב לראת כ"כ הרבה התלהבות בשביל חסימה !
תזכו למצוות !
ביחד נביא הרבה טהרה בעם ישראל ב"ה.@לא-מתייאש צריך עזרה דחוף. אני באמצע להכשיר מכשיר אנדרואיד.
הסרתי את כל החשבונות כך שלא מופיע עוד שום חשבון.
אבל התוכנה של קיידרואיד עדיין כותבת לי שיש 2 חשבונות לא מוסרים ושצריך להסיר אותם.
איפה אני מוצא את שני החשבונות האלה?
[בניהול חשבונות לא מופיע שיש עוד שום חשבון] -
@לא-מתייאש צריך עזרה דחוף. אני באמצע להכשיר מכשיר אנדרואיד.
הסרתי את כל החשבונות כך שלא מופיע עוד שום חשבון.
אבל התוכנה של קיידרואיד עדיין כותבת לי שיש 2 חשבונות לא מוסרים ושצריך להסיר אותם.
איפה אני מוצא את שני החשבונות האלה?
[בניהול חשבונות לא מופיע שיש עוד שום חשבון]@בין-אדם-לחבירו אכפת לך לאפס את המכשיר? זה עוזר לפעמיים..
-
@בין-אדם-לחבירו אכפת לך לאפס את המכשיר? זה עוזר לפעמיים..
@שניאור-שמח זה מוחק את כל התמונות מהמכשיר
-
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אתה שואל? זה מוחק הכל
אפשר לגבות