שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בהדרן אין השפעה על המהירות גלישה
מה?
אתה באמת חושב כך?
לי יש מכשיר הדרן ואני חושב שהדרן זה ההגנה הכי תוקעת והכי משפיע על מהירות הגלישה!זה לא קשור כאן לנושא,
אבל בגדול אני יגיד שאם יש לך מכשיר שעולה אצלם מעל 700 ש"ח אתה מסודר.
כנראה שיש לך מכשיר זול יותר או ישן. -
מדריך הכנתי סרטון הדרכה על מדריך התקנת קיידרואיד למשתמשי שיאומי
מצ"ב קישור
אשמח עם תנעצו בפוסט המקורי של ההורדה
https://www.youtube.com/watch?v=Yoz6EHV-EnA -
-
מישהו שם לב לבג שאם אני רוצה לשנות הגדרות מפעם הראשונה שעשיתי אז הוא כאילו שוכח את כל ההגדרות שהגדרתי לו בפעם הראשונה זאת אומרת אם אני רוצה עכשיו לעשות מסלול הוא וויז בלבד עכשיו אני רוצה גם שזה יעיף את כל האפליקציות של המכשיר גוגל כרום כל הזבל הזה אז עשו לו השבתת אפליקציות וגם אני לא רוצה שיסירו אפליקציות מהטלפון עכשיו אחרי שהגדרתי ככה אני נכנס שוב פעם לאפליקציה רוצה לשחרר רק את ההגנה על הסרת אפליקציות איך שאני עושה אישור כל ההשבתה של האפליקציות כאילו נעלמה ואז חוזר כל האפליקציות של המכשיר סבבה עושה שוב פעם השבתה של אפליקציות מכשיר אז מתבטל לי ההגנה על הסרת התקנה של אפליקציות למרות שכן סימנתי האם זה רק אצלי ככה אגב זה מכשיר רדמי a1
-
@ילד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מישהו שם לב לבג שאם אני רוצה לשנות הגדרות מפעם הראשונה שעשיתי אז הוא כאילו שוכח את כל ההגדרות שהגדרתי לו בפעם הראשונה זאת אומרת אם אני רוצה עכשיו לעשות מסלול הוא וויז בלבד עכשיו אני רוצה גם שזה יעיף את כל האפליקציות של המכשיר גוגל כרום כל הזבל הזה אז עשו לו השבתת אפליקציות וגם אני לא רוצה שיסירו אפליקציות מהטלפון עכשיו אחרי שהגדרתי ככה אני נכנס שוב פעם לאפליקציה רוצה לשחרר רק את ההגנה על הסרת אפליקציות איך שאני עושה אישור כל ההשבתה של האפליקציות כאילו נעלמה ואז חוזר כל האפליקציות של המכשיר סבבה עושה שוב פעם השבתה של אפליקציות מכשיר אז מתבטל לי ההגנה על הסרת התקנה של אפליקציות למרות שכן סימנתי האם זה רק אצלי ככה אגב זה מכשיר רדמי a1
כן, אני אוסיף, שאם עשית אפליקציות להשבתה, ואח"כ אתה רוצה להסיר השבתה מאפליקצייה אז אין אותה ברשימה, וצריך פשוט לא לבחור כלום ואז הכל חוזר ואז שוב לחסום, אותו דבר אם רוצים להשבית אפליקצייה נוספת, נכנסים להשבתה, בוחרים אותה, אבל כל שאר האפליקציות חוזרות, וצריך שוב להשבית...
-
@ילד @מיישה זה באג ידוע, ו-@לא-מתייאש יתקן אותו בגרסה הבאה
-
@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אותו דבר אם רוצים להשבית אפליקצייה נוספת, נכנסים להשבתה, בוחרים אותה, אבל כל שאר האפליקציות חוזרות, וצריך שוב להשבית
וזה לא עוזר כי אז אי אפשר להשבית את הקודם שבגללו רצו להשבית והפתרון היחיד זה לפתוח את ההגדרות לעשות אישור בלי לשנות כלום ואז כל האפליקציות חוזרות ואז להשבית שוב את כל מה שרוצים
-
במדריך של שיאומי למעלה חסר שצרייך להתקין לפני כן את האפלקציה וגם חסר האפלקציה.
אז מי שמחפשcom.kdroid.filter.0.8.2.release.zip -
@dorh28 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עוד שאלה חשובה
שמתי לב שאחרי שהקיידאוריד מותקן אין אפשרות לגשת יותר למצב מפתח ואני חושב שבגלל זה ה adb לא מזהה את המכשיר
האם זה באג? או בכוונה ככה?
ואם אני רוצה להתקין פנגו (הורדתי את ה APK) איך בעצם מתיקינים אותו עם ה adb לא מזהה את המכשיר?זה חלק מהחסימה, שאין מצב מפתח