שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
פוסט זה נמחק!
-
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי קיידרויאד על מולטימדיה
ומהתקנה האינטרנט לא עובד
ושאני מסיר את קיידרויאד זה חוזר לעבוד רגיל
מה הבעיה?
תודה רבהשים את קיידרואיד במסך שבתוך מסך הבית, כי קיידרואיד חייב לפעול כל הזמן, וברקע הוא לפעמים נופל.
עוד דבר, וויז חייב להיות מקורי מחנות האפליקציות, ולא ערוך וכדו'. -
באינטרנט של נטפרי, רק וויז עובד, או גם פנגו? מדובר במכשיר לא התקנה של תעודות
התחברתי עם אינטרנט רגיל לפנגו, ואח"כ התחברתי לנטפרי ולא עבד כלל -
נראה לי שכדאי לפתוח נושא עם האפליקציות שעובדות עם האינטרנט בקידרואיד בapk, למשל וויז לא ערוך, פנגו, וכ"ו.
מה אתם אומרים? -
@EC643097 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מדובר בחסימה החינמית של 019, לאחר נסיונות ראיתי שצריך לפתוח גיטאהב לקיידרואיד, וייז כמובן, וגוגל לחיפוש הקולי בוייז.
אתה יכול להסביר יותר אני רוצה להתקין את התוכנה ויש לי את החסימה של 019 @אלי-TZA
במכשיר עם קיידרואיד היה בעיות שהוייז לא התחבר לאינטרנט פעם כן פעם לא בסוף התייאשתי וביטלתי את החסימה של 019 מהסים
-
@לא-מתייאש הכשרתי לחבר שלי שלי את הנגן M420 של חברת מהדי, ושם זה כן חסם את הוידאו בצורה הרמטית,
(כמובן אם אם חוסמים גם את האפשרות של התקנת אפליקציות כדי שלא יהיה אפשר להתקין אפליקציה של וידאו)
יישר כח גדול בשם כולם (חסמתי כבר לכמה וכמה עם קיידרואיד). מחכים כבר לגירסא הבאה... -
יש פתרון לעובדה, שכל פעם שאני מפעיל את הוויז, האינטרנט לא עובד עד שאני נכנס להגדרות קיידרואיד, כלים, ועושה טען שירותים מחדש?
האפליקציות מעודכנות -
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
יש מה לעשות עם זה שלוקח המון זמן לאפליקציות להתחבר לאינטרנט בגלל החסימה?
בוויז למשל יכול לקחת גם 3 דקות!
זה קרה לי הגלקסי A55 ובכל המערכות לרכב שהתקנתי.יכול להיות שהמהירות גלישה תסתדר בגרסה הסופית?
בהדרן אין השפעה על המהירות גלישה, למה בקידרואיד יש? -
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש הכשרתי לחבר שלי שלי את הנגן M420 של חברת מהדי, ושם זה כן חסם את הוידאו בצורה הרמטית,
(כמובן אם אם חוסמים גם את האפשרות של התקנת אפליקציות כדי שלא יהיה אפשר להתקין אפליקציה של וידאו)
יישר כח גדול בשם כולם (חסמתי כבר לכמה וכמה עם קיידרואיד). מחכים כבר לגירסא הבאה...בגירסה הנוכחית יש אפשרות של חסימת וידיאו?
(או שפשוט השבתת את האפליקציות האלה ?) -
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יכול להיות שהמהירות גלישה תסתדר בגרסה הסופית?
זה בהחלט אמור להסתדר
בהדרן אין השפעה על המהירות גלישה, למה בקידרואיד יש?
אני לא יודע איך הדרן עובד אבל קיידרואיד עובד באמצעות VPN פנימי שזה מאט את המכשיר והVPN הנוכחי לא מספיק יציב לכן זה גרסת בטא ובעז"ה בגרסה הבאה יהיה VPN יציב
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כן
איזה גרסה?
(אצלי לא מצאתי, איפה זה מופיע?)לא נוספה אופציה חדשה, אלה השבתת אפליקציות, ואז משביתים את האפליקציות של הווידיאו
-
בהדרן אין השפעה על המהירות גלישה
מה?
אתה באמת חושב כך?
לי יש מכשיר הדרן ואני חושב שהדרן זה ההגנה הכי תוקעת והכי משפיע על מהירות הגלישה! -
@dorh28 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש יכול להיות שיש בעיות עם מכשרי רדמי של שיאומי?
בשיאומי צריך דרך apk וייז מדריך בפוסט הראשון
-
@שניאור-שמח המדריך שם לא ברור
רשמתי לך בפוסט השני