שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מכשיר-נגנים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נכנסים לחנות גוגל>לחיצה על תמונות הפרופיל>הגדרות >מידע כללי>אישור תאימות
ולראות האם רשום שהמכשיר אושר או לאספציפי באופן הזה לא אבל כבר התקנתי על כמה נגנים כאלה קיידרואיד ועבד לגמרי כל החסימה
כולל ניסיון איפוס מריקוברי?
מאמין שלא כי יש סיכוי שידפוק את הטלפון...
לכן כדאי לבדוק לפי מה שרשמתי.. -
אם אני עושה חסימה הרמטית לגמרי, אני מבין שלא יהיה לי דרך בהמשך לעדכן את האפליקציות ניווט המורשות בסינון? יש לזה פיתרון חוץ מלעשות סיסמא במקום הרמטי?
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אם אני עושה חסימה הרמטית לגמרי, אני מבין שלא יהיה לי דרך בהמשך לעדכן את האפליקציות ניווט המורשות בסינון? יש לזה פיתרון חוץ מלעשות סיסמא במקום הרמטי?
@לא-מתייאש אולי אפשר להוסיף אופציה של חסימת התקנת אפליקציות למעט האפליקציה של הוייז ושל הג'ימייל (לפי החתימה) כדי שיוכלו להמשיך לעדכן אותן (כמובן רק במסלול ניווט ומייל...)
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
(לפי שם החבילה)
*לפי חתימה (שם חבילה אפשר לשנות בקלי קלות)
-
@מתושלח-הבבלי צודק, התבלבלתי
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אולי אפשר להוסיף אופציה של חסימת התקנת אפליקציות למעט האפליקציה של הוייז ושל הג'ימייל (לפי החתימה) כדי שיוכלו להמשיך לעדכן אותן (כמובן רק במסלול ניווט ומייל...)
יהיה בגרסה הבאה
-
@לא-מתייאש
הסרתי את קידרואיד מהנגן שלי באופן רגיל בשביל לעדכן אפליקציה מסוימת
עם סיסמה וכ"ו
יש לי רוט מאז ומתמיד והכול עבד רגיל
עכשיו אני מנסה להתקין מחדש את קידרואיד וזה מוריד וכ"ו ובסוף כותב ההתקנה נכשלה..
היה שינוי או משהוא כזה עם הסרתי היום רגיל?
איך אני יכול להחזיר את זה?
הנגן שלי אנדרואיד 8.1 -
@דוד-משה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
הסרתי את קידרואיד מהנגן שלי באופן רגיל בשביל לעדכן אפליקציה מסוימת
עם סיסמה וכ"ו
יש לי רוט מאז ומתמיד והכול עבד רגיל
עכשיו אני מנסה להתקין מחדש את קידרואיד וזה מוריד וכ"ו ובסוף כותב ההתקנה נכשלה..
היה שינוי או משהוא כזה עם הסרתי היום רגיל?
איך אני יכול להחזיר את זה?
הנגן שלי אנדרואיד 8.1ניסית למחוק את האפליקציה מהמכשיר ?
-
@דוד-משה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אחרי שאישרתי את הסיסמה זה כתב לי האם להסיר ולחצתי כן ועכשיו זה לא קיים
תבדוק בהגדרות במנהל יישומים או איך שזה נקרא אצלך ותוודא שזה לא קיים שם לפעמים זה נשאר שם וצריך משם לאשר מחיקה מלאה (לפעמים מופיע בצד סוג של שאלה האם למחוק מלא וכולי (לא מדייק בניסוח))
-
@12אעימ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לנו חסימה של נטפרי על האינטרנט
וזה לא נותן להוריד את התוכנה על המחשבאם אני יעלה את זה לדרייב יעזור?
@12אעימ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ואיך מעבירים אח"כ מהמחשב לטלפון? איך זה עובד?
זה די פשוט, אתה מתקין את התוכנה מחבר את הטלפון למחשב ופועל על פי ההוראות