שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@כנען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על הדבר המיוחד הזה! ורק שאלה האם יש דרך להוריד וויז וכו' לאחר החסימה (ואם כן אז איך עושים את זה?), או שחייבים שהם יהיו מותקנים קודם?
כן, מורידים את הAPK של וויז
חסר לי פה פרט שלא הבנתי, במידה ולא חסמתי התקנת אפליקציות, ניתן להתקין כל אפליקציה שהיא?
-
@yonig20 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@כנען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על הדבר המיוחד הזה! ורק שאלה האם יש דרך להוריד וויז וכו' לאחר החסימה (ואם כן אז איך עושים את זה?), או שחייבים שהם יהיו מותקנים קודם?
כן, מורידים את הAPK של וויז
חסר לי פה פרט שלא הבנתי, במידה ולא חסמתי התקנת אפליקציות, ניתן להתקין כל אפליקציה שהיא?
דרך apk כן
-
@נעזר1000 כתב ב[שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!]
אתה יכול לקנות מכשיר עם Esim.
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@EBA ואז התחתנת עם הסים נישואים קתוליים
למה? ברגע שאתה מחליף מכשיר אתה יכול להעביר את הקו אליו, זה לא בעיה בכלל...
(אפשר אפילו לעשות את זה לבד באתר של החברה, בגדול רושמים את המספר טלפון ואת המספר של הסידורי של ה-Esim או הסים החדש שאליו רוצים להעביר את הקו) -
@ישראל-142 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה? ברגע שאתה מחליף מכשיר אתה יכול להעביר את הקו אליו, זה לא בעיה בכלל...
(אפשר אפילו לעשות את זה לבד באתר של החברה, בגדול רושמים את המספר טלפון ואת המספר של הסידורי של ה-Esim או הסים החדש שאליו רוצים להעביר את הקו)אתה מצטט שני אנשים שהגיבו כל אחד למשהו שונה,
אני כתבתי על האפשרות של Esim כתשובה לשאלה של @EC643097 פה
ו @אליעזר-לוי הגיב על האפשרות שהוזכרה של הדבקת הסים עם דבק. -
רק שאני יבין ,קיידרואיד רישמית לא תומך בו? למה????? (M390 פרו)
לא, בגלל שאין לו שירותי גוגל..
סליחה על ההקפצה אבל פעם כתבת לי שאין ל-M390 פרו תמיכה בשירותי גוגל כשאני מסתכל בעלי אקספרס כתוב שיש שירותי גוגל האם אתה בטוח בדעתך?
-
@שניאור-שמח איך אני יכול לבדוק?
מה אתה מתכוון רישמי? -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איך אני יכול לבדוק?
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
איך אפשר לדעת האם השירותי גוגל רשמיים?נכנסים לחנות גוגל>לחיצה על תמונות הפרופיל>הגדרות >מידע כללי>אישור תאימות
ולראות האם רשום שהמכשיר אושר או לא@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה אתה מתכוון רישמי?
שזה אושר אצל גוגל ולא הוסיפו לבד..
-
נכנסים לחנות גוגל>לחיצה על תמונות הפרופיל>הגדרות >מידע כללי>אישור תאימות
ולראות האם רשום שהמכשיר אושר או לאדווקא דרך המכשיר עצמו?
או שאפשר דרך מקום אחר לבדוק לפי שם המכשיר?
(כי אין לי אינטרנט לנגן ב"ה) -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נכנסים לחנות גוגל>לחיצה על תמונות הפרופיל>הגדרות >מידע כללי>אישור תאימות
ולראות האם רשום שהמכשיר אושר או לאדווקא דרך המכשיר עצמו?
או שאפשר דרך מקום אחר לבדוק לפי שם המכשיר?יש מצב שאפשר אני לא יודע
(כי אין לי אינטרנט לנגן ב"ה)
תנסה לא בטוח שצריך אינטרנט..
-
@שניאור-שמח אבל א"כ אין דרך להזמין דרך עלי בלי להכיר את הנגן?
יש אולי נגנים שבמקרה אתה יודע שיש להם תמיכה? (נגנים בגודל נורמלי לא שנראה לא טוב) -
@שניאור-שמח אבל א"כ אין דרך להזמין דרך עלי בלי להכיר את הנגן?
יש מצב שאפשר אני לא יודע
יש אולי נגנים שבמקרה אתה יודע שיש להם תמיכה? (נגנים בגודל נורמלי לא שנראה לא טוב)
אני לא מבין בנגנים
-
האם הקיידרואיד חוסם פרסומות בוויז?
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האם הקיידרואיד חוסם פרסומות בוויז?
קיידרואיד חוסם בכללי פרסומות
-
יש מצב שאפשר אני לא יודע
רק שאני יבין אם אפשר לגלוש איתו בגוגל זה אומר שיש לו שירותי גוגל?
או ששירותי גוגל זה משהוא אחר?
חנות גוגל כן אומר? -
חנות גוגל כן אומר?
אם יש חנות גוגל זה אומר שיש שירותי גוגל, אם זה רשמי? לא בהכרח
-
לקיידרואיד צריך רישמי?
-
לקיידרואיד צריך רישמי?
בהחלט
-
יש אולי נגנים שבמקרה אתה יודע שיש להם תמיכה?
ROZUO Z80