שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@כנען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על הדבר המיוחד הזה! ורק שאלה האם יש דרך להוריד וויז וכו' לאחר החסימה (ואם כן אז איך עושים את זה?), או שחייבים שהם יהיו מותקנים קודם?
כן, מורידים את הAPK של וויז
-
@כנען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על הדבר המיוחד הזה! ורק שאלה האם יש דרך להוריד וויז וכו' לאחר החסימה (ואם כן אז איך עושים את זה?)
אתה פשוט מוריד וויז בקובץ apk ומתקין אותו על המכשיר
או שחייבים שהם יהיו מותקנים קודם?
לא חייבים,
(כמובן שכל זה מדובר אם לא חסמת את האפשרות להתקנת אפליקציות) -
@שניאור-שמח אבל חסמתי בהתקנה את כל האפשרויות USB OTG וכו'
-
@שניאור-שמח אבל חסמתי בהתקנה את כל האפשרויות USB OTG וכו'
ודרך בלוטוס?
אתה יכול לפתוח גם לכמה דקות.. -
@שניאור-שמח OK תודה. ושאלה, מה קורה אם שולחים קובץ וידאו בבלוטוס? יהיה ניתן לפתוח אותו?
-
@שניאור-שמח OK תודה. ושאלה, מה קורה אם שולחים קובץ וידאו בבלוטוס? יהיה ניתן לפתוח אותו?
כן, אם לא חסמת התקנות
-
@שניאור-שמח יש איזה מקום מומלץ להורדת אפליקציות?
-
@שניאור-שמח יש איזה מקום מומלץ להורדת אפליקציות?
הרבה, למשל apkpure
-
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הרשימה מאד לא מעודכנת.
למי אתה בא בטענות? עליך מוטל לעדכן את זה שם...
היכן ראית שבאתי בטענות?
בסך הכל רציתי לעזור ליהודי שביקש לדעת באיזה מכשירים ניתן להתקין את החסימה הנפלאה הנקראת קיידרואיד, ועל כך השיבו לו שיש רשימה, וכדי שהיהודי היקר לא יחשוב שהרשימה היא רשימה שקרובה למציאות - עדכנתי אותו שהרשימה מאד לא מעודכנת. זה הכל.
טענות? רק תודות יש לי לכל העוסקים במלאכת הקודש.
אה, בנוסף לתודות יש לי גם רצון שיזדרזו ותפילה שתהיה להם סייעתא דשמיא, כי לדעתי ברגע שתצא הגרסה עם וואצאפ (ועוד) - הרבה מאד יהודים יראי השם ש"חייבים" וואצאפ יוכלו להכשיר את מכשיר הפלאפון שלהם. -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על הדבר המיוחד הזה! ורק שאלה האם יש דרך להוריד וויז וכו' לאחר החסימה (ואם כן אז איך עושים את זה?), או שחייבים שהם יהיו מותקנים קודם?
חסר לי פה פרט שלא הבנתי, במידה ולא חסמתי התקנת אפליקציות, ניתן להתקין כל אפליקציה שהיא?
-
@yonig20 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
חסר לי פה פרט שלא הבנתי, במידה ולא חסמתי התקנת אפליקציות, ניתן להתקין כל אפליקציה שהיא?
דרך apk כן
-
@נעזר1000 כתב ב[שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!]
אתה יכול לקנות מכשיר עם Esim.
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@EBA ואז התחתנת עם הסים נישואים קתוליים
למה? ברגע שאתה מחליף מכשיר אתה יכול להעביר את הקו אליו, זה לא בעיה בכלל...
(אפשר אפילו לעשות את זה לבד באתר של החברה, בגדול רושמים את המספר טלפון ואת המספר של הסידורי של ה-Esim או הסים החדש שאליו רוצים להעביר את הקו) -
@ישראל-142 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה? ברגע שאתה מחליף מכשיר אתה יכול להעביר את הקו אליו, זה לא בעיה בכלל...
(אפשר אפילו לעשות את זה לבד באתר של החברה, בגדול רושמים את המספר טלפון ואת המספר של הסידורי של ה-Esim או הסים החדש שאליו רוצים להעביר את הקו)אתה מצטט שני אנשים שהגיבו כל אחד למשהו שונה,
אני כתבתי על האפשרות של Esim כתשובה לשאלה של @EC643097 פה
ו @אליעזר-לוי הגיב על האפשרות שהוזכרה של הדבקת הסים עם דבק. -
רק שאני יבין ,קיידרואיד רישמית לא תומך בו? למה????? (M390 פרו)
לא, בגלל שאין לו שירותי גוגל..
סליחה על ההקפצה אבל פעם כתבת לי שאין ל-M390 פרו תמיכה בשירותי גוגל כשאני מסתכל בעלי אקספרס כתוב שיש שירותי גוגל האם אתה בטוח בדעתך?
-
@שניאור-שמח איך אני יכול לבדוק?
מה אתה מתכוון רישמי? -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איך אני יכול לבדוק?
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
איך אפשר לדעת האם השירותי גוגל רשמיים?נכנסים לחנות גוגל>לחיצה על תמונות הפרופיל>הגדרות >מידע כללי>אישור תאימות
ולראות האם רשום שהמכשיר אושר או לא@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה אתה מתכוון רישמי?
שזה אושר אצל גוגל ולא הוסיפו לבד..