שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@א-ר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הוא אמר בקבוצת דיונים
איך אני מגיע לקבוצה המדוברת?
-
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@א-ר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הוא אמר בקבוצת דיונים
איך אני מגיע לקבוצה המדוברת?
תשאיר מייל, או שתגלול למעלה ותמלא טופס
-
-
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yonig20 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתנצל שאני שואל שאלה בלי לבדוק אולי כבר יש תשובה באחד מ2384 הפוסטים שקדמו לי
האם יש רשימה של סמארטפונים תואמים/לא תואמים לתוכנה?יש כאן
הרשימה מאד לא מעודכנת.
אני התקנתי על שיאומי רדמי A1 בהצלחה, וזה כבר היה לפני כמה חודשים, וכתבתי את זה כאן, וזה לא מעודכן שם. ואני מניח שיש עוד עשרות סוגי פלאפונים שהותקן עליהם ולא עודכנו ברשימה זו. -
@EC643097 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש בעיה מאוד מרכזית בצורת הגנה הזו כי הסים נשאר פרוץ ואפשר להכניס אותו למכשיר אחר
פרוץ או לסטיק.
יש פתרון?ההגנה היא הגנה הרמטית על המכשיר, לא על הסים... זה כמו שתגיד שהבעיה בחסימה הזאת היא שהמחשב נשאר פתוח......
אם אתה רוצה סים חסום שיעבוד לך עם וייז וג'ימייל אתה יכול לקנות סים של נטפרי. -
-
פוסט זה נמחק!
-
@כנען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על הדבר המיוחד הזה! ורק שאלה האם יש דרך להוריד וויז וכו' לאחר החסימה (ואם כן אז איך עושים את זה?), או שחייבים שהם יהיו מותקנים קודם?
כן, מורידים את הAPK של וויז
-
@כנען כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על הדבר המיוחד הזה! ורק שאלה האם יש דרך להוריד וויז וכו' לאחר החסימה (ואם כן אז איך עושים את זה?)
אתה פשוט מוריד וויז בקובץ apk ומתקין אותו על המכשיר
או שחייבים שהם יהיו מותקנים קודם?
לא חייבים,
(כמובן שכל זה מדובר אם לא חסמת את האפשרות להתקנת אפליקציות) -
@שניאור-שמח אבל חסמתי בהתקנה את כל האפשרויות USB OTG וכו'
-
@שניאור-שמח אבל חסמתי בהתקנה את כל האפשרויות USB OTG וכו'
ודרך בלוטוס?
אתה יכול לפתוח גם לכמה דקות..