שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מתקין עם התוכנה ניסיתי כמה פעמים ואת האפליקציה הוא התקין אבל הוא כותב שההרשאות לא הושלמו ובסוף גם האפליקציה כותבת שאין הרשאת גישת מנהל
מה אפשר לעשות?מישהו יכול לעזור עם זה בבקשה?
-
אני מנסה לפתוח את התוכנה במחשב אחרי שהתקנתי אותה וזה לא פותח לי מישהו יודע להסביר לי למה???
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מנסה לפתוח את התוכנה במחשב אחרי שהתקנתי אותה וזה לא פותח לי מישהו יודע להסביר לי למה???
ניסית להיכנס לתוכנה דרך מסך התחל?
-
@vvaesi כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני התחלתי להתקין את הקיידרואיד מחקתי את כל החשבונות והוא כותב לי שנשאר חשבון apps data sync
מישהו יודע מה זה החשבון הזה ואיך אני מסיר אותו ???נסה לאפס
-
שלום וברכה..
יש לי שני מכשירים של אנדרואיד 0.5 (S5)
ברצוני להכשירם לווייז בלבד!!!
וכיוון שאת קיידרואיד א''א להתקין על אנדרואיד כזה הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על חסימה דומה לקיידרואיד (קלה ופשוטה) וכמובן שלא ניתנת לפריצה... -
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום וברכה..
יש לי שני מכשירים של אנדרואיד 0.5 (S5)
ברצוני להכשירם לווייז בלבד!!!
וכיוון שאת קיידרואיד א''א להתקין על אנדרואיד כזה הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על חסימה דומה לקיידרואיד (קלה ופשוטה) וכמובן שלא ניתנת לפריצה...תפתח נושא חדש, זה לא קשור לנושא
-
פוסט זה נמחק!
-
@לא-מתייאש
הצעה למסלול חדש:
מסלול נגן
חיבור רק ל-
אפליקציות מוסיקה (זינג וכו')
אפליקציות של אוזניות ורמקולים (JBL, JABRA, SOUNDCORE וכו')
ניתן להוסיף אפשרות של שילוב עם מסלול אחר (לדוג' ניווט + נגן) -
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
הצעה למסלול חדש:
מסלול נגן
חיבור רק ל-
ניתן להוסיף אפשרות של שילוב עם מסלול אחר (לדוג' ניווט + נגן)כאן זה יבלע בין כל הפוסטים, תרשום את זה בקבוצה בגוגל צ'אט
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כאן זה יבלע בין כל הפוסטים, תרשום את זה בקבוצה בגוגל צ'אט
תודה על ההערה.
אם אתה (או מישהו אחר) יכול להעתיק-הדביק לצ'אט, זה יועיל מאוד. -
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כאן זה יבלע בין כל הפוסטים, תרשום את זה בקבוצה בגוגל צ'אט
תודה על ההערה.
אם אתה (או מישהו אחר) יכול להעתיק-הדביק לצ'אט, זה יועיל מאוד.בוצע
-
@לא-מתייאש
הצעה למסלול חדש:
מסלול נגן
חיבור רק ל-
ניתן להוסיף אפשרות של שילוב עם מסלול אחר (לדוג' ניווט + נגן)רעיון יפה, התקבל
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
- האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
נסיתי במכשיר עם מעבד mtk לאפס וזה הצליח לאפס הבעיה אצלי מישהו ניסה לאפס כבר במעבד הזה? ועוד שאלה כמובן זה רק בשביל יעול האם זה מונע צריבה ?
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
נסיתי במכשיר עם מעבד mtk לאפס וזה הצליח לאפס הבעיה אצלי מישהו ניסה לאפס כבר במעבד הזה? ועוד שאלה כמובן זה רק בשביל יעול האם זה מונע צריבה ?
איזה מכשיר ? האם יש לו שירותי גוגל ?
-
@danidani כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מכשיר סיני עם שירותי גוגל
כנראה בגלל זה, יש מצב שבכלל השירותי גוגל פליי לא רשמיים, ואז אין נעילה מפני איפוס
-
@שניאור-שמח
איך אפשר לדעת האם השירותי גוגל רשמיים?