שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@chaimd כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני רואה שכבר שאלו שאלות דומות בעבר אבל לא מצאתי פיתרון
מחקתי חשבונות במכשיר (גלקסי s9) ועדיין כותב לי שיש חשבון מחובר.
אשמח לעזרהתפנה אליי האישי יש לי אוליי פיתרון למכשירי סמסונג מסדרת s
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ולאחר מכן, יהיה ניתן להתקין דרך החנות רק אפליקציות שסימנתי בהם שלא לא ניתן לצפות בווידאו, ווהתקנות חוץ מהחנות יהיו חסומות.
בכל המסלולים או רק במסלול מיוחד של וידיאו חסום??
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ולאחר מכן, יהיה ניתן להתקין דרך החנות רק אפליקציות שסימנתי בהם שלא לא ניתן לצפות בווידאו, ווהתקנות חוץ מהחנות יהיו חסומות.
בכל המסלולים או רק במסלול מיוחד של וידיאו חסום??
רק למי שחסם ווידאו
-
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר להפעיל אנדרואיד אוטו עם מכשיר שמותקן בו קיי דרואיד?
כרגע לא בגרסה 1 כן
-
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אולי שייך להוסיף בנקים דיסקונט, לאומי, פפר וכדו'
בגרסה 1
וכל הכבוד לך! עבודה נהדרת! בהמשך אולי יהי' ניתן להתקין יותר נח?
כנ"ל
-
@מתושלח-הבבלי מה בגירסא 1?
-
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי מה בגירסא 1?
בגרסה 1 יהיה את כל מה שביקשת
-
@מתושלח-הבבלי אוקיי נחכה, כמה זמן זה אמור לקחת?
-
@מתושלח-הבבלי אוקיי נחכה,
למה למי שילמת כסף?
כמה זמן זה אמור לקחת?
באזור סוכות בערך
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מתקין עם התוכנה ניסיתי כמה פעמים ואת האפליקציה הוא התקין אבל הוא כותב שההרשאות לא הושלמו ובסוף גם האפליקציה כותבת שאין הרשאת גישת מנהל
מה אפשר לעשות?מישהו יכול לעזור עם זה בבקשה?
-
אני מנסה לפתוח את התוכנה במחשב אחרי שהתקנתי אותה וזה לא פותח לי מישהו יודע להסביר לי למה???
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מנסה לפתוח את התוכנה במחשב אחרי שהתקנתי אותה וזה לא פותח לי מישהו יודע להסביר לי למה???
ניסית להיכנס לתוכנה דרך מסך התחל?
-
@vvaesi כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני התחלתי להתקין את הקיידרואיד מחקתי את כל החשבונות והוא כותב לי שנשאר חשבון apps data sync
מישהו יודע מה זה החשבון הזה ואיך אני מסיר אותו ???נסה לאפס
-
שלום וברכה..
יש לי שני מכשירים של אנדרואיד 0.5 (S5)
ברצוני להכשירם לווייז בלבד!!!
וכיוון שאת קיידרואיד א''א להתקין על אנדרואיד כזה הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על חסימה דומה לקיידרואיד (קלה ופשוטה) וכמובן שלא ניתנת לפריצה... -
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום וברכה..
יש לי שני מכשירים של אנדרואיד 0.5 (S5)
ברצוני להכשירם לווייז בלבד!!!
וכיוון שאת קיידרואיד א''א להתקין על אנדרואיד כזה הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על חסימה דומה לקיידרואיד (קלה ופשוטה) וכמובן שלא ניתנת לפריצה...תפתח נושא חדש, זה לא קשור לנושא