שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מתושלח-הבבלי תודה רבה!!! איזה אכפתיות!!!
-
@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי תודה רבה!!! איזה אכפתיות!!!
בכיף!!!
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח למה זה קורה שהורדתי את התוכנה (ווינדוס) והתקנתי על המחשב,
לא הופיע שום אייקון בשולחן העבודה, אלא רק ביישומים בהתחל, וכשאני מפעיל אותו (גם כמנהל) לא קורה כלום אלא רק מסתובב העכבר ל10 שניות וזהו.
מה זה יכול להיות?גם לי זה קורה.
ההשערה שלי: אולי בגלל שיש לי אונלימייל, אבל יותר מסתבר בגלל הוידאו אוף, כנראה בגלל שבקובץ יש כמה וידאו שמסבירים על התהליך.
@יוזבד-0 יש לך אחד מאלו על המחשב?
ניסיתי להתקין את התוכנה בחדר מחשבים, וגם שם אותו תופעה בדיוק. כנראה שוב בגלל הוידאו אוף.
אשמח מאד לפיתרון, כיוון שזה המחשבים שיש בהישג ידי, ולמה יגרע חלקי מהיכולת (החשובה מאוד!!!) להתקין קיידרואיד.
הצלת נפשות יהודים ממש..
תודה רבה! -
@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
כיוון שזה המחשבים שיש בהישג ידי, ולמה יגרע חלקי מהיכולת (החשובה מאוד!!!) להתקין קיידרואיד.
זה חדר מחשבים שלך שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה?
-
@לבחור-נכון חוצמיזה ניסתי גם במחשב הביתי שהוא גם עם וידאואוף והתוצאה דומה
-
אבל זה חדר מחשבים קלאסי של "חותם"
הם ביקשו מימך להתקין?
-
לא. אני רוצה להכשיר אנדרואיד. לא הבנתי מה נ"מ כל השאיילעס הללו
-
@לבחור-נכון נכון!
באמת ב3 מחשבים שניסיתי יש וידיאוף, אולי זו הסיבה.
בכל אופן הורדתי מכאןאת הAPK, ואז אפשר להתקין בADB. -
ניסיתי להתקין את התוכנה בחדר מחשבים
בשביל הפלאפון אוקיי
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
לא הופיע שום אייקון בשולחן העבודה, אלא רק ביישומים בהתחל, וכשאני מפעיל אותו (גם כמנהל) לא קורה כלום אלא רק מסתובב העכבר ל10 שניות וזהו.
ההשערה שלי: אולי בגלל שיש לי אונלימייל, אבל יותר מסתבר בגלל הוידאו אוף, כנראה בגלל שבקובץ יש כמה וידאו שמסבירים על התהליך.
ניסיתי להתקין את התוכנה בחדר מחשבים, וגם שם אותו תופעה בדיוק. כנראה שוב בגלל הוידאו אוף.
אשמח מאד לפיתרון, כיוון שזה המחשבים שיש בהישג ידי, ולמה יגרע חלקי מהיכולת (החשובה מאוד!!!) להתקין קיידרואיד.
הצלת נפשות יהודים ממש..
תודה רבה!אני לא יודע איך התוכנה הזאת עובדת , לכן אני לא יכול להתאים את המתקין קיידרואיד, אבל אני משער שהם נגעו בספרייות של הכרטיס מסך, התוכנה שלי משתמשת בכרטיס מסך כי היא משתמשת במנוע skia כדי להציג את עצמה, זה מאפשר לי לעשות כל מיני אנימציות וכו'. אני לא הולך לכתוב את התוכנה שלי מחדש בגלל זה. אוליי אכתוב סקריפט קטן בשביל אלו שיש להם ווידאואוף.
-
הצלת נפשות יהודים ממש..
תודה רבה!@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
הצלת נפשות יהודים ממש..
תודה רבה!רוצה עזרה? אני גם גר במודיעין עילית ואוכל להתקין לך קיידרואיד על המכשיר שלך (בחינם כמובן)
אם אתה מעוניין צור קשר במייל שבפרופיל
ודרך אגב, לא נראה לי שאונלי מייל קשור לבעיה שלך ~ מהגיון (לא ניסיתי את התוכנה הזו) -
יש תמיכה בAndroid auto?
זה מאוד שימושי למכשיר וויז בלבד. -
@חינמי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
יש תמיכה בAndroid auto?
זה מאוד שימושי למכשיר וויז בלבד.אחד מהמתנדבים של הקבוצה כתב את זה :
https://kdroi.blogspot.com/2023/12/blog-post.html -
@מתושלח-הבבלי כתב בקיידרואיד:
רוצה עזרה? אני גם גר במודיעין עילית ואוכל להתקין לך קיידרואיד על המכשיר שלך (בחינם כמובן)
אם יורשה לי להציע, - @לא-מתייאש .
אפשר לעשות רשימה של אנשים שמוכנים להכשיר באמצעות קיידרואיד ולשים את זה בפוסט הראשון.
גם אני מעוניין בהכשרת מכשיר וכמו שכתבתי כאן לא הצלחתי.
כמה שזה קל ופשוט, תמיד יש אנשים שאין להם מחשב או שמאיזו סיבה הם לא מצליחים. דבר כזה מאוד יסייע לנו. -
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בקיידרואיד:
רוצה עזרה? אני גם גר במודיעין עילית ואוכל להתקין לך קיידרואיד על המכשיר שלך (בחינם כמובן)
אם יורשה לי להציע, - @לא-מתייאש .
אפשר לעשות רשימה של אנשים שמוכנים להכשיר באמצעות קיידרואיד ולשים את זה בפוסט הראשון.
גם אני מעוניין בהכשרת מכשיר וכמו שכתבתי כאן לא הצלחתי.
כמה שזה קל ופשוט, תמיד יש אנשים שאין להם מחשב או שמאיזו סיבה הם לא מצליחים. דבר כזה מאוד יסייע לנו.זה נראה לי רעיון נפלא!
מי שמוכן להתקין קיידרואיד באיזור מגוריו, שיצור איתי קשר בפרטי במייל שלי עם נושא : התקנת קיידרואיד באיזור שלי
קבלתי הרבה הודעות שרוצים תשלום סמלי, כדי שאנשים לא יטריחו אותם סתם, מבחינתי זה בסדר גמור רק שתגידו שהתוכנה היא חנמית ותגידו לי מראש כמה אתם רוצים שיהיה ברור לפני שיתקשרו לכם, רק תנו להם להעתיק את כל הטקסטים, שיבינו מה הם עושים.
תבינו שעם כל זה, אני בכל זאת מקבל הודעות של אנשים ששכחו את הסיסמה שלהם, שניסו לפרוץ וחסמו את המכשיר, והאמת שכרגע אני מאשר לאנשים לתת לי את המכשיר בידיים ואני משחזר אותו, אבל אני פשוט מאבד זמן כל פעם עד שיתקשרו אליי, וכו וכו.
לכן חשוב לי שלא יהיה אי הבנות.
חוץ מזה כנראה שיהיה גם כנס למקרים הללו, אין לי זמן לזה ממש. -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@חינמי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
יש תמיכה בAndroid auto?
זה מאוד שימושי למכשיר וויז בלבד.אחד מהמתנדבים של הקבוצה כתב את זה :
https://kdroi.blogspot.com/2023/12/blog-post.htmlחסום באתרוג
-