שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח זה לא באמת משנה, סתם רציתי לדעת איך זה יעבוד, כדי להבין האם הוא יחסום גם אפשרות פנימית יותר של וידאו. ואם באמת הוא עובר על הקוד לא נראלי שיעבוד גם משהו פנימי יותר, כי איפשהו בקוד זה יהיה כתוב, והקיידרואיד יחסום.
-
@לא-מתייאש יש סיכוי שזה חוסם אכשהו את MTK EASY SU כי זה פורץ תוך רגע וזה די קריטי...
-
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
MTK EASY SU
מה זה?
-
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש יש סיכוי שזה חוסם אכשהו את MTK EASY SU כי זה פורץ תוך רגע וזה די קריטי...
הוא אמר לי שזה יחסם בגירסה הבאה. בינתיים אתה יכול לחסום התקנות
-
פוסט זה נמחק!
-
אם הייתי יכול הייתי מוציא את מעבדי ה mtk מחוץ לחוק...
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
MTK EASY SU
מה זה?
כלי שורש ל MTK בלחיצת כפתור
-
מישהו יודע אם במכשיר הזה
https://he.aliexpress.com/item/1005004268099084.html?dp=128972&af=128972%3A24727&aff_fcid=48b28af3d9884aca93b5c9c6c1c6546a-1724398238542-08132-_oBGajov&aff_fsk=_oBGajov&aff_platform=api-new-link-generate&sk=_oBGajov&aff_trace_key=48b28af3d9884aca93b5c9c6c1c6546a-1724398238542-08132-_oBGajov&terminal_id=2744f7e263fb42deb5275444b72b677d&afSmartRedirect=y
יש שירותי גוגל? (אם יש פליי סטור זה נחשב שירותי גוגל???) -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
MTK EASY SU
מה זה?
כלי שורש ל MTK בלחיצת כפתור
עובד שמותקן קיידרואיד?
לאיזה אנדרואיד? -
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני לא יכול לעבור על כל ה 2326 הפוסטים בשביל לבדוק אם זה דובר אז אשמח לדעת אם קיידרואיד יכול לחסום או חוסם רדיו באיזה שהיא דרך אבל באופן מלא
תודה רבהאפשר לחסום אפליקציות ואז תבחר את האפליקציה של הרדיו
-
@שניאור-שמח אפשר לחסום ולהשבית לגמרי מפעולה?
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח אפשר לחסום ולהשבית לגמרי מפעולה?
כן
-
@שניאור-שמח חבל שזה לא מופיע בפוסט הראשון באופציות שהאפליקציה חוסמת
-
@שניאור-שמח חבל שזה לא מופיע בפוסט הראשון באופציות שהאפליקציה חוסמת
מופיע, תסתכל
-
@שניאור-שמח זה מה שמופי שזה חוסם
החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :- מה האפליקצייה חוסמת ?
חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
איפוס של מכשיר
הגדרות VPN
מצב בטוח
אפשרויות מפתחים
אפשרות ריבוי משתמשים
נקודה חמה
שינוי שעון
איפה כתוב כאן רדיו? או חסימה של הפעלת אפליקציה?
- מה האפליקצייה חוסמת ?