שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש עוד מעט אנחנו חוגגים את המעבר ל- 400,000 צפיות בנושא הנצפה ביותר מאז פתיחת פורום מתחים טופ, אנחנו בונים עליך שתפנק אותנו במשהו לכבוד החגיגה
נראה לי שאין לך מושג כמה טוב הוספת בעולם שיהיה לך בהצלחה בעל הפרויקטים הבאים שלך, ושלא תתייאש אף פעם...
תודה רבה על כל מה שאתה עושה למען עם ישראל. -
עשיתי למכשיר SERVO
וזה עובד מצוין!
תודה רבה!
-
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עוד מאות אנחנו חוגגים את המעבר ל- 400,000 צפיות בנושא הנצפה ביותר מאז פתיחת פורום מתחים טופ, אנחנו בונים עליך שתפנק אותנו במשהו לכבוד החגיגה
-
@לא-מתייאש בגירסא החשה יש זיהוי תמונות בעייתות אונליין כמו ברימון ואתרוג וכו'?? יהיה חנות אפליקציות? זה יעבוד על נגנים אנדרואיד 8?
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בגירסא החשה יש זיהוי תמונות בעייתות אונליין כמו ברימון ואתרוג וכו'??
לא (רק בגירסה 2.0)
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יהיה חנות אפליקציות?
בעז"ה כן
ה יעבוד על נגנים אנדרואיד 8?
רק עם שירותי גוגל!
-
@אני-ואפסי-עוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עשיתי למכשיר SERVO
איזה דגם? (אפשר קישור?)
-
-
@א-ר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@יחיאל-1-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש זה אומר למעשה שעל רוב המכשירים הפשוטים (עלי אקספרס וכדו') הגרסה המלאה לא תעבוד ?
הבנתי שתעבוד
כמובן על מכשיר עם שירותי גוגל רשמי
אבל גרסה 2 עם סינון ai לאלא הבנת
גם גרסה 2 תעבוד על כל מכשיר שיש לו שירותי גוגל
רק שהפיצ'ר של סינון תמונות עם AI יעבוד רק במכשירים החזקים -
חברים אם יש לי נגן שפתוח לווי פי אבל להתקנת אפליקציות הוא חסום איך אני יכול לבטל את ההתקנת אפליקציות כדי שיהיה אפשר להתקין אפליקצית חשוב לציין שהזמנתי את הנגן מאלי אקספרס והמוכר באלי אקספרס הוא חסם את ההתקנת אפליקציות
-
@דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
חברים אם יש לי נגן שפתוח לווי פי אבל להתקנת אפליקציות הוא חסום איך אני יכול לבטל את ההתקנת אפליקציות כדי שיהיה אפשר להתקין אפליקצית חשוב לציין שהזמנתי את הנגן מאלי אקספרס והמוכר באלי אקספרס הוא חסם את ההתקנת אפליקציות
זה לא קשור לנושא הזה
תפתח נושא חדש -
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עוד מעט אנחנו חוגגים את המעבר ל- 400,000 צפיות בנושא הנצפה ביותר מאז פתיחת פורום מתחים טופ, אנחנו בונים עליך שתפנק אותנו במשהו לכבוד החגיגה
https://mitmachim.top/topic/73680/בקשה-לזכור-את-חורבן-בית-המקדש/116?_=1724219149729
זה נחשב ? -
@לא-מתייאש חסר לך עוד 3000 צפיות, עד אז אנחנו סומכים עליך שתוציא עוד משהו...
תצטרכו להסתפק בזה
-
@לא-מתייאש אולי תוציא הדלפה של הגירסא החדשה של הקיידרואיד
לא
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
האם הבעיה עם החשבון KNOX עדיין קיימת?? -
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
האם הבעיה עם החשבון KNOX עדיין קיימת??תספר לנו מה הבעייה איתו.
-
@שניאור-שמח
היה פה מישהו שכתב שיש לו בעיה ו@לא-מתייאש כתב שזה בעיה עם KNOX ולא הבנתי אם זה נפתר או שי שמה לחשוש שזה יקרה גם לי (לפי זכרוני זה קרה במכשיר סמסונג חדש) -
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
היה פה מישהו שכתב שיש לו בעיה ו@לא-מתייאש כתב שזה בעיה עם KNOX ולא הבנתי אם זה נפתר או שי שמה לחשוש שזה יקרה גם לי (לפי זכרוני זה קרה במכשיר סמסונג חדש)תשלח לינק לפוסט
בכל אופן לא היה עדכון, רק תיקוני באגים -
@לא-מתייאש כתבת לי פעם שבגירסא הבאה תהיה אפשרות של התקנת אפליקציות בלי אפשרות התקנה של אפליקציות שתומכות בוידאו, מתי ייצא הגירסא עם האפשרות הזו? יש תאריך?
אגב, אפשר בקישור לדרייב את הגירסה האחרונה של קיידרואיד (כי אין לי עצבים לעבור על 2300 הודעות......)?