שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
ניסתי מכמה נגנים שונים וכל פעם מופיע לי את הנכשל מה עושים?
ולמה אין את קיידרואיד בפחנות אפילקציות? -
@דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ניסתי מכמה נגנים שונים וכל פעם מופיע לי את הנכשל מה עושים?
איזה נגנים? יש מצב שהם לא תומכים..
ולמה אין את קיידרואיד בפחנות אפילקציות?
כי צריך להתקין דרך התוכנה, זה לא כמו אפליקציה רגילה..
-
@שניאור-שמח אני מנסה להתקין עכשיו על נגן (iBasso dx 170) וכשאני רוצה להסיר את החשבון גוגל שלי מהמכשיר לצורך ההתקנה הוא (הנגן) כותב: "מנהל המכשיר אינו מתיר שינוי זה".
מכיר תופעה כזאת?לאפס אני לא מעונין כי יש לי אפליקציות שאני יכול להתקין רק מגוגל פליי -
@שניאור-שמח בנגן M400 מלא פעמים מופיעה שנסגרה האפליקציה, הסינון ממשיך גם אז?
דבר נוסף לאחרונה מופיעה הודעה שחיבור תמידי לVPN מנותק, אין לי וויפי לבדוק את זה, החסימה אמורה להמשיך? -
@שניאור-שמח
האם הגרסה המלאה תעלה כסף? -
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
האם הגרסה המלאה תעלה כסף?לא
-
@דאבל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח בנגן M400 מלא פעמים מופיעה שנסגרה האפליקציה, הסינון ממשיך גם אז?
דבר נוסף לאחרונה מופיעה הודעה שחיבור תמידי לVPN מנותק, אין לי וויפי לבדוק את זה, החסימה אמורה להמשיך?זה מכשירים סינים, אין למה לצפות..
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
-דפדפן מבוסס mitm (דהיינו סינון של הרשת עם תעודת אבטחה שיעבוד עם כרום) כולל בדיקת תמונות על ידי ai, ועוד כמה דברים שקיימים היום בחסימות הקיימות
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
סליחה עם זו שאילה מטופשת אבל..
API של בינה מלאכותית לא עולה כסף? וא"כ, האם הסינון יעלה כסף?
(או שאתה מתכוון לפתח בינה מלאכותית בעצמך?...)
ועוד דבר-
בטח חופרים לך עם השאילה הזו-
אבל-
מתי יוצא גירסה 1.0? -
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
-דפדפן מבוסס mitm (דהיינו סינון של הרשת עם תעודת אבטחה שיעבוד עם כרום) כולל בדיקת תמונות על ידי ai, ועוד כמה דברים שקיימים היום בחסימות הקיימות
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
API של בינה מלאכותית לא עולה כסף? וא"כ, האם הסינון יעלה כסף?לפי מה שהבנתי לא
ועוד דבר-
בטח חופרים לך עם השאילה הזו-
אבל-
מתי יוצא גירסה 1.0?בסוכות
-
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לפי מה שהבנתי לא
ה-API לא עולה כסף? (איזה?) או הסינון?
אם הסינון- מי ישלם על זה?גם עכשיו @לא-מתייאש היקר משלם כסף, על בשרת וכו'..
בגרסה הבאה יעלה עוד יותר כסף, אהל הסינון יהיה ב"ה בחינם גם אז..
ומי שרוצה לתמוך בו יכול לתרום.. -
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בסוכות
סופרים כל שנייה, "דבר שמשתבח עם הזמן"
למרות שקשה לחכות לכזה דבר מועיליחוזקו ידך ר' @לא-מתייאש האלוף
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח
API של בינה מלאכותית לא עולה כסף?עולה, ומה שהוא ישתמש זה (כנראה) מודל מקומי של גוגל שהוא בקוד פתוח
וא"כ, האם הסינון יעלה כסף?
לא
לא נראה לי