שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
טלפן כזה לא אמור להיות לו בעיה עם קיידרואייד לוויז נכון?
נכון, לא אמורה להיות בעיה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש עניין לקנות מכשיר יותר יקר מזה או שזה ירוץ מעולה ולא יהיה בעיות?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש עניין לקנות מכשיר יותר יקר מזה או שזה ירוץ מעולה ולא יהיה בעיות?
בעיקרון זה יעבוד מעולה, אבל ברור שבמכשיר יותר טוב יעבוד יותר מהר וכו'
אם יש לך כסף תשקיע יותר, אבל לא חייב -
@לא-מתייאש @שניאור-שמח שוב, יש לי שני נגנים. אחד שלי אחד של חבר שלי שבאחד שמתי קיידרואיד בלי שום אפשרות חסימה. בשניהם יש שירותי גוגל.. (אבל זה לא חובר לאינטרנט כלל וכלל) אז אם אני צורב גירסא מלאה על הנגן עם הקיידוראיד זה יעבוד? או שזה יהרוס את כל הנגן לגמרי??
יש תשובה?
-
@דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל יש בעיה אחרת לא מתקין לי מה עושים אני ניסתי כמה פעמיים!!!
קפצה לך הודעה "אשר תמיד ממכשיר זה?"
-
-
@ברמן התקנתי ג"כ על A05, צריך לשים לב שתוך כדי ההתקנה מהמחשב מופיע פתאום על המסך של הטלפון שזה אפליקציה לא מזוהה (או משהו כזה...) וצריך ללחוץ על המילים שאתה מעוניין בהתקנה (מופיע שם קצת בקטן).
אם בכל זאת לא יעבוד, אפשר לאפס את המכשיר ולנסות שוב, מנסיון - זה עוזר. -
הרבה זמן לא הייתי מחובר אני אשמח
א- שמישהו יעדכן אותי מה התחדש בגרסה החדשה
ב- שמישהו יחבר אותי לצ'אט של קיידרואיד @שניאור-שמח
shc4176590@gmail.com -
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
א- שמישהו יעדכן אותי מה התחדש בגרסה החדשה
תיקוני באגים
ב- שמישהו יחבר אותי לצ'אט של קיידרואיד @שניאור-שמח
צורפת
-
@שניאור-שמח לא
-
אפשר גם להתחבר לצ'אט של קיידרואיד @שניאור-שמח
{שלחתי באישי את המייל} -
@שקדים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אנדרואיד אוטו עובד על הגירסה הנוכחית? (0.8.2)
והאם גוגל מפות עובד על זה?
כרגע לא
בגרסה הבאה ב"ה -
@שקדים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כרגע לא
בגרסה הבאה ב"הייש"כ, וויז כן עובד על אנדרויד אוטו?
-
כרגע לא
בגרסה הבאה ב"הייש"כ, וויז כן עובד על אנדרויד אוטו?
לא, כי בכלל אין רשת לאפליקציה אנדרואיד אוטו, ככה שזה לא יעבוד
-
@לא-מתייאש הצעות לתכונות חדשות:
- שיהיה ניתן להגדיר בעת ההתקנה שלא יהיה ניתן להסיר את החסימה אלא בהמתנה של מספר שעות מוגדר (בדומה למה שקיים בוויפרי של נטפרי)
- אפשרות לנעילת הגדרות מסויימות והשארת אחרות פתוחות.
יישר כוח! תזכה למצוות!
-
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפשרות לנעילת הגדרות מסויימות והשארת אחרות פתוחות.
לדוגמא?
-
@מתושלח-הבבלי לדוגמה:
מי שלא רוצה שיהיה לו שום אפשרות למייל - (וכ"ש בהמשך בגירסה 1.0 עם החנות), ומעוניין לנעול את הגדרות מסלול.
אבל הוא רוצה שיהיה אפשרות העברת קבצים בUSB לאחר הזנת סיסמה, ולא מעוניין לנעול את ההגדרה הזו.