שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מנחמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי?
כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש
במכשירים שלא כוללים שירותי גוגל פליי ניתן לאפס מהריקוברי
או לצרוב גרסה מלאהמי אמר שלמכשיר שלו אין שירותי גוגל?
99 % מהנגנים אין שירותי גוגל פליי
בינתיים לא ראיתי נגן שישלא עד כדי כך...
מתוך 10 שעברו אצלי, היו שירותי גוגל לשלושאיזה?
-
בינתיים לא ראיתי נגן שיש
M400
-
פוסט זה נמחק!
-
- ממש תודה על הסינון עובד טיל
- יש איזה באג קטן -
אני עשיתי חסימה הרמטית.. (ללא אינטרנט)
ובהשבתת אפליקציות הרגישות
השבתתי כמה אפליקציות וסיימתי להגדיר..
אח"כ חזרתי לשם כדי להוסיף עוד אפליקציות אז חלק מהאפליקציות שהשבתתי לפני זה חזרו (ואת זה ראיתי לאחר שסיימתי להגדיר..) מה עוד בפעולת ההשבתה לא מצאתי את כל האפליקציות שהשבתתי...
-
@davidros כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש איזה באג קטן -
אני עשיתי חסימה הרמטית.. (ללא אינטרנט)
ובהשבתת אפליקציות הרגישות
השבתתי כמה אפליקציות וסיימתי להגדיר..
אח"כ חזרתי לשם כדי להוסיף עוד אפליקציות אז חלק מהאפליקציות שהשבתתי לפני זה חזרו (ואת זה ראיתי לאחר שסיימתי להגדיר..) מה עוד בפעולת ההשבתה לא מצאתי את כל האפליקציות שהשבתתי...זה באג ידוע, בגרסה הבאה זה יסתדר
-
חברים יקרים אני ניסתי כמה וכמה פעמיים להוריד את התוכנה אבל חברים לצערי הרב לא צלח לי לכן אני שואל אם יש פה יהודי טוב שיוכל לעזור לי ולשלוח לי את הקובץ בדרייב?
זה יעזור לי ממש! -
פוסט זה נמחק!
-
@דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שיוכל לעזור לי ולשלוח לי את הקובץ בדרייב?
תוריד כוכביות
https://drive.google.com/file/d/1cL8BeEm7IrL7T7WQ7Il9rQ*****iZ7Uyu9p-q/view?usp=sharingזה לווינ, מקווה שזה מה שהיית צריך...
-
@יוסף-אלחנן פצצה אחשלי תודה רבה
-
אבל יש בעיה אחרת לא מתקין לי מה עושים אני ניסתי כמה פעמיים!!!????
-
@דוד-המלך-18 על איזה מכשיר אתה מנסה להתקין?
-
@דוד-המלך-18 יצאת מכל החשבונות במכשיר?
-
@ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
טלפן כזה לא אמור להיות לו בעיה עם קיידרואייד לוויז נכון?
נכון, לא אמורה להיות בעיה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש עניין לקנות מכשיר יותר יקר מזה או שזה ירוץ מעולה ולא יהיה בעיות?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש עניין לקנות מכשיר יותר יקר מזה או שזה ירוץ מעולה ולא יהיה בעיות?
בעיקרון זה יעבוד מעולה, אבל ברור שבמכשיר יותר טוב יעבוד יותר מהר וכו'
אם יש לך כסף תשקיע יותר, אבל לא חייב -
@לא-מתייאש @שניאור-שמח שוב, יש לי שני נגנים. אחד שלי אחד של חבר שלי שבאחד שמתי קיידרואיד בלי שום אפשרות חסימה. בשניהם יש שירותי גוגל.. (אבל זה לא חובר לאינטרנט כלל וכלל) אז אם אני צורב גירסא מלאה על הנגן עם הקיידוראיד זה יעבוד? או שזה יהרוס את כל הנגן לגמרי??
יש תשובה?
-
@דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל יש בעיה אחרת לא מתקין לי מה עושים אני ניסתי כמה פעמיים!!!
קפצה לך הודעה "אשר תמיד ממכשיר זה?"
-
-
@ברמן התקנתי ג"כ על A05, צריך לשים לב שתוך כדי ההתקנה מהמחשב מופיע פתאום על המסך של הטלפון שזה אפליקציה לא מזוהה (או משהו כזה...) וצריך ללחוץ על המילים שאתה מעוניין בהתקנה (מופיע שם קצת בקטן).
אם בכל זאת לא יעבוד, אפשר לאפס את המכשיר ולנסות שוב, מנסיון - זה עוזר.