שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@Ykingsmart ככה זה.. הסינים משתמשים בדרך אחרת בזיהוי קולי..
אני לא כ"כ יודע אבל אולי איזה סמסונג? כל האלה הa ... -
@לא-מתייאש , סליחה אם כתבת ולא קראתי, אבל איך עושים עדכון לוויז, מוביט וכו'?
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש , סליחה אם כתבת ולא קראתי, אבל איך עושים עדכון לוויז, מוביט וכו'?
תוריד את הAPK ידני ותתקין אותם על המכשיר, למשל :
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אני צריך לקנות לאחותי וויז, אולי מישהו יחכים אותי איזה מכשיר כדאי לקנות, ועליו להשים קיידרואיד?
במה שידוע לי, אין בעייה עם החברות הסטנדרטיות בשוק, כמו סמסונג, גוגל פיקסל, אסוס, לנובו.
אני לא כ"כ בעניינים איזה סמטארפון להמליץ, אני בעצמי אין לי סמארטפון -
אני צריך לקנות לאחותי וויז, אולי מישהו יחכים אותי איזה מכשיר כדאי לקנות, ועליו להשים קיידרואיד?
https://ksp.co.il/web/item/235851
זה מכשיר בסיסי ביותר, הושק לפני שנה וחצי לדעתי יכול לסחוב וייז יפה מאוד
אם אתה רוצה קצת יותר להשקיע יש לך A14 במחיר מאוד משתלם https://ksp.co.il/web/item/260325 -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אני לא כ"כ בעניינים איזה סמטארפון להמליץ, אני בעצמי אין לי סמארטפון
ת'שמע אני ניפעם כל פעם מחדש
-
@Tיו_ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אני לא כ"כ בעניינים איזה סמטארפון להמליץ, אני בעצמי אין לי סמארטפון
ת'שמע אני ניפעם כל פעם מחדש
אני לא יודע מה זה "ניפעם", לכן לא כ"כ הבנתי מה כוונתך
הא תודה רבה -
@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@רפאל- גם זה כבר חסום תוכל בבקשה לתת קישור חדש לווינדוס?
תודהמה הכוונה חסום ? אצלי זה פתוח, אני בנטפרי.
-
@לא-מתייאש אני בחדר מחשבים...
צריך בזיפ וכדו' הוא כותב כתובת זו סגורה לפי הגדרות הקהילה שלך -
@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אני בחדר מחשבים...
צריך בזיפ וכדו' הוא כותב קובץ שהתפרסם לציבורהנה הקישור: https://did.li/kdroid
-
@מתושלח-הבבלי תודה רבה!!! איזה אכפתיות!!!
-
@מתושלח-הבבלי תודה רבה!!! איזה אכפתיות!!!
בכיף!!!
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח למה זה קורה שהורדתי את התוכנה (ווינדוס) והתקנתי על המחשב,
לא הופיע שום אייקון בשולחן העבודה, אלא רק ביישומים בהתחל, וכשאני מפעיל אותו (גם כמנהל) לא קורה כלום אלא רק מסתובב העכבר ל10 שניות וזהו.
מה זה יכול להיות?גם לי זה קורה.
ההשערה שלי: אולי בגלל שיש לי אונלימייל, אבל יותר מסתבר בגלל הוידאו אוף, כנראה בגלל שבקובץ יש כמה וידאו שמסבירים על התהליך.
@יוזבד-0 יש לך אחד מאלו על המחשב?
ניסיתי להתקין את התוכנה בחדר מחשבים, וגם שם אותו תופעה בדיוק. כנראה שוב בגלל הוידאו אוף.
אשמח מאד לפיתרון, כיוון שזה המחשבים שיש בהישג ידי, ולמה יגרע חלקי מהיכולת (החשובה מאוד!!!) להתקין קיידרואיד.
הצלת נפשות יהודים ממש..
תודה רבה! -
כיוון שזה המחשבים שיש בהישג ידי, ולמה יגרע חלקי מהיכולת (החשובה מאוד!!!) להתקין קיידרואיד.
זה חדר מחשבים שלך שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה?
-
@לבחור-נכון חוצמיזה ניסתי גם במחשב הביתי שהוא גם עם וידאואוף והתוצאה דומה