שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יתכן שקיידרואיד לא מסנן תמונות מוטמעות בג'ימייל?
והאם ניתן להגדיר שכן יסנן?
כוונתי אפי' לבטל הצגת תמונות מוטמעות.
תודה על הכל.
ד"א התקנתי על מכשיר גלקסי A55 ועובד מעולה.כרגע אין, אבל יהיה אופצייה כזאת בגרסה הבא
-
מישהו הצליח לבצע את ההתקנה על אנדרואיד 11 ומעלה מושרש, או עם knox מבוטל/מושבת?
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שימו לב: מי שרוצה להצטרף לצ'אט של קיידרואיד, שימלא את הטופס הבא:
https://forms.gle/9kTrXyDuZnL5Qup68
ונשתדל לצרף בהקדם...יש טופס חדש, מי שרוצה להצטרף שירשום שם את המייל
https://a123.fillout.com/t/rKovBxUgQKus -
@שניאור-שמח אני כבר מחובר אבל סתם שתדע שזה חסום באתרוג
-
-
@yoeliko כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ניסיתי להתקין את ההגנה על מכשיר Realme, דרך הברקוד זה טוען רבע שעה את המסך "מתכונן לקבלת פרופיל העבודה" ודרך התוכנה היה כתוב שאין גישה למנהל ההתקן או משהו כזה. זה אפשרי בכלל להתקין את התוכנה על מכשיר כזה? ואם כן איך אפשר לסדר את הגישה ל"מנהל התקן"
הברקוד נראה לי לא תקין, לגבי התוכנה תשלח צילום מסך
-
@שניאור-שמח
המכשיר אחרי איפוס בלי שום חשבון -
@yoeliko כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
המכשיר אחרי איפוס בלי שום חשבוןיכול להיות שיש כבר חסימת FRP?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יתכן שקיידרואיד לא מסנן תמונות מוטמעות בג'ימייל?
והאם ניתן להגדיר שכן יסנן?
כוונתי אפי' לבטל הצגת תמונות מוטמעות.
תודה על הכל.
ד"א התקנתי על מכשיר גלקסי A55 ועובד מעולה.כרגע אין, אבל יהיה אופצייה כזאת בגרסה הבא
אתה מתכוון לגירסה שתצא לפני סוכות או אפי' לפני?
-
@לא-מתייאש לצורך העבודה על גרסה 1 אני מציין שכמו שכתבו בעבר ניכר קושי במציאת המיקום הראשוני. כיון שכידוע אנדרואיד שולח כתובות mac של רשתות wifi סביבו לגוגל לקבלת מיקומם לצורך האצת ודיוק קבלת המיקום הראשוני שלו סביר שהבעיה נובעת מחסימה של חיבור זה לשרת המיקום של גוגל.
תודה רבה על הכל. -
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לצורך העבודה על גרסה 1 אני מציין שכמו שכתבו בעבר ניכר קושי במציאת המיקום הראשוני. כיון שכידוע אנדרואיד שולח כתובות mac של רשתות wifi סביבו לגוגל לקבלת מיקומם לצורך האצת ודיוק קבלת המיקום הראשוני שלו סביר שהבעיה נובעת מחסימה של חיבור זה לשרת המיקום של גוגל.
תודה רבה על הכל.כן אני יודע את זה, אני עדיין לא בררתי את הדבר אבל אני לא חושב שזה משהו מורכב
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה רבה על הכל.כן אני יודע את זה, אני עדיין לא בררתי את הדבר אבל אני לא חושב שזה משהו מורכב
שרת המיקום של גוגל משמש לעוד דברים?
-
@לא-מתייאש התקנתי על גלקסי J5 אנדרואיד 7.1 ומאז אין אינטרנט וכשאני מסיר את קיידרואיד יש אינטרנט רגיל
אני במסלול וויז בלבד וניסיתי גם את מסלול וייז ומייל ולא עבד יש לציין שכיביתי נדידת נתונים וכו' שאמרו פה
וגם עדכנתי לגרסה 0.79 ואח''כ ל0.82 ועדיין לא עזר
תודה רבה! -
חברים אני מנסה להוריד את התוכנה אבל נעצר לי באמצע כל פעם מחדש אם מישהו יודע איך לסדר זאת אני ישמח מאוד