שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
כמדומני זה האשכול עם הכי הרבה צפיות ודפים!!
מראה את הרצון של העם לטהרה כמשאלת המשורר...
לשאלתי האם טאבלט שיואמי ופוקו תומכים בחסימה הזו?
תודה רבה רבה לך איש טהור!
-
@עניו-כמשה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לשאלתי האם טאבלט שיואמי ופוקו תומכים בחסימה הזו?
שיאומי כרגע לא תומך, רק בגרסה הבאה
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש האם יש צפי לתיקון התקלה? )סליחה על ההפרעה(
זהו, תקנתי את התקלה, מעכשיו כבר לא אטפל בגרסה הזאת אע"פ שהיא לא תעבוד או לא משנה, נמאס לי לאבד זמן עם זה
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זהו, תקנתי את התקלה, מעכשיו כבר לא אטפל בגרסה הזאת
@לא-מתייאש עכשיו בדקתי אצלי (A05 גרסה 0.8.1) ועדיין לא עובד.
אם אתה מפסיק לטפל בגרסה הזאת, תוכל לפחות לעשות שבדיקת עדכונים יחזיר לנו את גרסה 0.7.9? פשוט הגרסה ההיא כן עבדה, ועכשיו נתקעתי עם גרסה 0.8.1 שעדיין לא עובדת...אתמול הורדתי את קיידרואיד מהמכשיר והכל עבד, אבל כשהחזרתי את קיידרואיד שוב הכל הפסיק לעבוד, אפי' בדיקת עדכונים לא מגיב שזה הגרסה הכי חדשה, אלא פתאום מפסיק להסתובב וזהו.ושוב, @לא-מתייאש כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זהו, תקנתי את התקלה, מעכשיו כבר לא אטפל בגרסה הזאת
@לא-מתייאש עכשיו בדקתי אצלי (A05 גרסה 0.8.1) ועדיין לא עובד.
אם אתה מפסיק לטפל בגרסה הזאת, תוכל לפחות לעשות שבדיקת עדכונים יחזיר לנו את גרסה 0.7.9? פשוט הגרסה ההיא כן עבדה, ועכשיו נתקעתי עם גרסה 0.8.1 שעדיין לא עובדת...אתמול הורדתי את קיידרואיד מהמכשיר והכל עבד, אבל כשהחזרתי את קיידרואיד שוב הכל הפסיק לעבוד, אפי' בדיקת עדכונים לא מגיב שזה הגרסה הכי חדשה, אלא פתאום מפסיק להסתובב וזהו.ושוב, @לא-מתייאש כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תעדכן ל0.8.2 https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.8.2.-release.apk
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש תודה!
תוכל לשלוח APK? גיטהב חסום אצלי.
תודה וסליחה!com.kdroid.filter.0.8.2.-release.apk
com.kdroid.filter.0.8.2.-release.zip -
@לא-מתייאש תודה!
com.kdroid.filter.0.8.2.-release.zipיש דרך לעדכן את האפליקציות אם מותקן אצלי ווייז
אני יש לי חסימה הרמטית בלי אופציה לשינוי
ואני רוצה מאד לעדכון -
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש תודה!
com.kdroid.filter.0.8.2.-release.zipיש דרך לעדכן את האפליקציות אם מותקן אצלי ווייז
ואני רוצה מאד לעדכוןבגלל הבאג של גרסה 0.8.1 לא בטוח שיש דרך בכלל אם חסמת התקנות
-
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש תודה!
ואני רוצה מאד לעדכוןבגלל הבאג של גרסה 0.8.1 לא בטוח שיש דרך בכלל אם חסמת התקנות
לא, התקנות פתוחות איך אני מעדכן
-
@יחיאל-הלוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש על פי האמור כאן google wallet צריך להתחבר לרשת מדי פעם בכדי להישאר פעיל. האם באחת הגרסאות של החסימה יש לאפליקציה זו גישה לרשת? ואם לא האם תוכל לעדכן את זה בגרסה הבאה?
ותודה רבה על כל פעילותך המבורכת@לא-מתייאש אשמח אם תוכל לענות לי על שאלה זו, האם google wallet עובד על שירותי גוגל ויהיה לו גישה לאינטרנט? ואם כן באלו מסלולים?
-
@יחיאל-הלוי כרגע ודאי שלא, בגירסה 1.0 כנראה שכן.
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@יחיאל-הלוי כרגע ודאי שלא, בגירסה 1.0 כנראה שכן.
נכון, מסלולים אני לא יודע עדיין
-
@לא-מתייאש אתה מכשיר גם את וואטסאפ?
אם כן יהיה אפשרות להשאיר חלק מהערוצים או שלא? -
@אביבי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אתה מכשיר גם את וואטסאפ?
אם כן יהיה אפשרות להשאיר חלק מהערוצים או שלא?נכון להיום אבל יתכן שזה ישתנה :
בברירת מחדל יהיה חסום רק ערוצים, סטטוסים וכן צפיות מסרטוני יוטיוב.
לגבי קבוצות המשתמש יוכל לבחור לחסום אותם לגמרי או לפתוח אותם לפי רשימה לבנה. המשתמש יוכל גם לבחור לחסום שליחת וקבלת קבצים. -
@לא-מתייאש
מתי נזכה לחזות את הפלא??