שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נטספראק לא מפעילים frp , לכן אין להשוות כלל.
נטספארק באייפון כן יכולים לחסום לך את המכשיר לגמרי
גם אם, מספיק שתשלח להם הודעה ויפתחו לך חזרה את המכשיר
ולא מה?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ולא מה?
ונטפרי זה לא ככה, כם אם תבכה עד מחר, לא יחזרו לך את המכשיר לכן זה שונה, קיידרואיד זה אותו רעיון, אם אתה שוכח את הקוד או שחסמת הרמטית, אין מה לעשות המכשיר ישאר חסום, לכן רוצים שהמשתש יבין מה הוא עושה, בנטספארק, קודם כל זה בתשלןם לכן טבע האדם שהוא בודק הרבה יותר, וחוץ מזה מספיק שתשלח להם הודעה ויסירו לך את ההסימה
-
ולא מה?
ונטפרי זה לא ככה, כם אם תבכה עד מחר, לא יחזרו לך את המכשיר לכן זה שונה, קיידרואיד זה אותו רעיון, אם אתה שוכח את הקוד או שחסמת הרמטית, אין מה לעשות המכשיר ישאר חסום, לכן רוצים שהמשתש יבין מה הוא עושה, בנטספארק, קודם כל זה בתשלןם לכן טבע האדם שהוא בודק הרבה יותר, וחוץ מזה מספיק שתשלח להם הודעה ויסירו לך את ההסימה
מה שכן השירות שלהם הוא זבל עונים לך באיחור של יומיים ואפילו יותר (זה מיועד למי שרוצה להסתדר לבד - והמחיר בהתאם)
כך שאי אפשר לבנות על זה יותר מדי -
אפליקציות לוקליות (רחפנים וכו)
הכוונה גם למדפסות?
-
@מיגו-להוציא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפליקציות לוקליות (רחפנים וכו)
הכוונה גם למדפסות?
אני צריך לבדוק, אבל לא נראה לי
-
@aharon77 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שאלות בנושא של קיידרואיד...
זה פה?1997 הפוסטים שנרשמו עד עכשיו הם היו בעניין קיידרואיד..
סתם, אכן -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
1997 הפוסטים שנרשמו עד עכשיו הם היו בעניין קיידרואיד..
דווקא היום היו כאן כמה על נטספארק...
-
@לא-מתייאש
מתכוונים לקנות טבלאט למשחקים...
רק למשחקים ללא אינטרנט כמובן.
עכשיו לאחר כמה כאלה שקנינו מהחנויות כשרים וכו', האיכות שלהם ממש לא משהו, משחקים ברמה לא הכי טובה, ונהרס מהר.
השאלה אם אני קונה עכשיו משהו טוב ורשמי לדוגמא של סמסונג ורוצה לחסום כליל את האפשרות לגלישה, wi fi , הכללל.
האם תהיה אפשרות לעשות את זה עם קיידרואיד?
זאת אומרת שאני אתקין את המשחקים ואז מעל זה אתקין את קיידרואיד שיחסום את כל הגלישה...
ואם יש אפשרות גם לחסום אפשרות להתקנות, עוד יותר טוב...
רק חשוב שזה יתן לי את האופציה שהמשחקים יעבדו, כמובן בלי אינטרנט, ושלא יעבוד האינטרנט בשום צורה, לא דרך wifi, בלוטוס, סים, ממש כלום!!
אם יש מכשיר מומלץ, גם טוב!
אשמח לחוות דעתכם!!!
תודה רבה רבה! -
@aharon77 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
מתכוונים לקנות טבלאט למשחקים...
רק למשחקים ללא אינטרנט כמובן.
עכשיו לאחר כמה כאלה שקנינו מהחנויות כשרים וכו', האיכות שלהם ממש לא משהו, משחקים ברמה לא הכי טובה, ונהרס מהר.
השאלה אם אני קונה עכשיו משהו טוב ורשמי לדוגמא של סמסונג ורוצה לחסום כליל את האפשרות לגלישה, wi fi , הכללל.
האם תהיה אפשרות לעשות את זה עם קיידרואיד?
זאת אומרת שאני אתקין את המשחקים ואז מעל זה אתקין את קיידרואיד שיחסום את כל הגלישה...
ואם יש אפשרות גם לחסום אפשרות להתקנות, עוד יותר טוב...
רק חשוב שזה יתן לי את האופציה שהמשחקים יעבדו, כמובן בלי אינטרנט, ושלא יעבוד האינטרנט בשום צורה, לא דרך wifi, בלוטוס, סים, ממש כלום!!
אם יש מכשיר מומלץ, גם טוב!
אשמח לחוות דעתכם!!!
תודה רבה רבה!אכן אתה יכול לעשות את זה, יש לך אפשרות לבחור מה לעשות אם לחסום התקנות וכו'
ואתה גם לא חייב להתקין את הכל לפני קיידרואיד, אתה יכול לחסום/לפתוח התקנות ואז לא תיהיה בעיה להתקין דרך apk -
@יוסי-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אם קשה לך לקרוא 2000 פוסטים
הפוסט הראשון מספיק
-
@שניאור-שמח כתבתי את זה רק כי נחמד לגלות שכתבתי את הפוסט ה- 2000