שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משה-ויס
0.7.4
אתה יכול להסיר את קיידרואיד ואז להתקין שוב עם התוכנה המעודכנת למעלההכי קל להתקין מקובץ apk מעודכן בלי לנתק חשבון ולהסיר והעדכון מתבצע כך בקלות רבה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משה-ויס
0.7.4טעית קצת, אולי 0.8.4?
-
@לא-מתייאש אשמח אם תוכל לעזור לי:
התקנתי קיידרואיד על מכשיר פלאפון, והכל מצויין, תודה רבה על האפליקצייה הזו!
אממ'ה ששכחתי להשבית לפני ההתקנה את האפליקציות של העברת הודעות ושיחות., בכדי שלא יופיעו לי כאפליקציות במסך הבית (הם אינן ניתנות להסרה במכשיר הזה) וחסמתי את המכשיר עם סיסמה ע"י המערכת (כלומר חסימה הרמטית)
איך אני יכול להעלים אותן, (פשוט קניתי את המכשיר הזה בשביל נגן, ואני לא רוצה שהוא יראה כפלאפון לא כשר). -
@יאיר-דניאל נסה להשבית את האפליקציות האלו, אם תצליח הם יעלמו מהמסך, אומנם הם לא יוסרו.
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משה-ויס
0.7.4טעית קצת, אולי 0.8.4?
כבר לא יודע
פה רשום 0.8.3 -
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי את הסיסמא לניהול ומחיקת הקיידרואיד
איך אני מוחק לא מופיעלי האפשרות של מחק קיידרואיד או משהו כזהמצורף ![כיתוב בבעיות טעינה
חברה לתרום ולספר לאחרים וגם שיתרמו ונקדם ענייניים לקראת הגרסא האמיתית
אי אפשר אתה עשית כבר חסימה הרמטית..
רק @לא-מתייאש יכול להסיר את זה -
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נסה להשבית את האפליקציות האלו, אם תצליח הם יעלמו מהמסך, אומנם הם לא יוסרו.
זו בדיוק הבעיה, אין לי אפשרות להשבית את האפליקציות האלו, בגלל הקיידרואיד
-
@יאיר-דניאל אין לי מכשיר כעת עם קיידרואיד,
אבל בליחצה ארוכה על האפליקציה אתה לא יכול לעשות כלום? -
-
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פראירי אני לא בחסימה ארמטית , כי כתוב למטה אם אני רוצה לחסום ארמטית אז ללחוץ
משמע שעכשיו אני לא בארמטיתאני נראה לי בין לבין איך אני יוצא מהמצב הזה
אתה בחסימה הרמטית ומה שכתוב למטה זה חסימת הגדות הרמטית וזה 2 דברים שונים
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בל בליחצה ארוכה על האפליקציה אתה לא יכול לעשות כלום?
לא, האפשרות להשבית את האלפקציה (יש שם כפתור לזה) מעומעמת - כלומר לא פעילה