שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי?
כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש
במכשירים שלא כוללים שירותי גוגל פליי ניתן לאפס מהריקוברי
"או לצרוב גרסה מלאה"חבר שלי הצליח על מיני סמרטפון
עם שירותי גוגל?
-
@שניאור-שמח כן
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כן
רשמי?
הוא לא ביקש חשבון גוגל? -
פוסט זה נמחק!
-
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
זה אחד נראה לי שיש עוד כמה עם הבעיה הזו
https://mitmachim.top/post/830768כמו ש @לא-מתייאש רשם הוא צריך מכשיר ביד כדי לבדוק
הוא גם שלח קישור שאולי יעזור -
אני לא יודע. כי לא אני איפסתי אלא הוא
אז תשאל אותו, גם אני יכול להגיד שאיפסתי סמסונג s24 אולטרה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני לא יודע. כי לא אני איפסתי אלא הוא
אז תשאל אותו, גם אני יכול להגיד שאיפסתי סמסונג s24 אולטרה אבל לא יכולתי לפתוח אותו
האאא
חשבתי בזמן של הצריבת גרסא.
אחרי שהוא פתח זה לא ביקש! -
אחרי שהוא פתח זה לא ביקש!
אז השירותי גוגל לא רשמיים
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי אמר לעבור על 2296? יש בפוט הראשון קישור לתוכנה
שם זה הגירסא הקודמת, לא?
איך זה הגיוני?
דנו בזה כבר, ו@לא-מתייאש אמר שיש לו אפשרות לעשות את זה
-
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שם זה הגירסא הקודמת, לא?
הגרסה הכי מעודכנת
-
יותר נכון חסימה של אפליקציות של ווידיאו וכדו
מה זאת אומרת, זה לא חוסם התקנה של אפליקציות עם אפשרות של וידאו (למשל אפליקציה של עריכת תמונות או ממיר קבצים שיש בתוכו אפשרות של צפייה בוידאו)?
-
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יותר נכון חסימה של אפליקציות של ווידיאו וכדו
מה זאת אומרת, זה לא חוסם התקנה של אפליקציות עם אפשרות של וידאו (למשל אפליקציה של עריכת תמונות או ממיר קבצים שיש בתוכו אפשרות של צפייה בוידאו)?
הוא יחסום אפליקציות שדרכם אפשר להשמיע ווידיאו
-
@שניאור-שמח מה, הוא יעבור על ה"קוד" של האפליקציה ואם הוא יזהה בה אפשרות של הפעלת וידאו הוא יחסום את האפשרות להתקין?
-
@שניאור-שמח מה, הוא יעבור על ה"קוד" של האפליקציה ואם הוא יזהה בה אפשרות של הפעלת וידאו הוא יחסום את האפשרות להתקין?
משהו כזה, @לא-מתייאש הוא המפתח לא אני
אבל מה זה משנה העיקר שחסום -
@שניאור-שמח זה לא באמת משנה, סתם רציתי לדעת איך זה יעבוד, כדי להבין האם הוא יחסום גם אפשרות פנימית יותר של וידאו. ואם באמת הוא עובר על הקוד לא נראלי שיעבוד גם משהו פנימי יותר, כי איפשהו בקוד זה יהיה כתוב, והקיידרואיד יחסום.
-
@לא-מתייאש יש סיכוי שזה חוסם אכשהו את MTK EASY SU כי זה פורץ תוך רגע וזה די קריטי...
-
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
MTK EASY SU
מה זה?
-
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש יש סיכוי שזה חוסם אכשהו את MTK EASY SU כי זה פורץ תוך רגע וזה די קריטי...
הוא אמר לי שזה יחסם בגירסה הבאה. בינתיים אתה יכול לחסום התקנות
-
פוסט זה נמחק!
-
אם הייתי יכול הייתי מוציא את מעבדי ה mtk מחוץ לחוק...