שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש הכנסתי סים לוייז בלבד והוייז לא קיבל אינטרנט.
הקיידרואיד צריך אינטרנט פתוח לגמרי כדי לתת אינטרנט לוייז?אני לא יודע איך הסים הזה עובד, יכול להיות אם חסמו שרתי DNS של גוגל
מדובר בחסימה החינמית של 019, לאחר נסיונות ראיתי שצריך לפתוח גיטאהב לקיידרואיד, וייז כמובן, וגוגל לחיפוש הקולי בוייז.
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש הכנסתי סים לוייז בלבד והוייז לא קיבל אינטרנט.
הקיידרואיד צריך אינטרנט פתוח לגמרי כדי לתת אינטרנט לוייז?אני לא יודע איך הסים הזה עובד, יכול להיות אם חסמו שרתי DNS של גוגל
מדובר בחסימה החינמית של 019, לאחר נסיונות ראיתי שצריך לפתוח גיטאהב לקיידרואיד, וייז כמובן, וגוגל לחיפוש הקולי בוייז.
ועדיין יש בעיה שבפתיחת הוייז דקה בערך אין אינטרנט לוייז ואחרי זה עובד מעולה.אני לא יודע, זה מסתבך ששתי חסימות ביחד יגרום לבעייות.
-
כל הכסוד אני כבר התקנתי להרבה אנשים את הסינון דבר אחד צריך לשנות
אני לא יכול כל פעם לכתוב את הדרשות מדויק ואז יש טועת לוקח לי שנה להגדיר את זה
תעשה שמילה אחד מספיק!!! -
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כל בכסוד אני כבר התקנתי להרבה אנשים את הסינון דבר אחד צריך לשנות
תעשה שמילה אחד מספיק!!!זה בכוונה, אין פה שירות או אחריות, אז הוא רוצה שאנשים יהיה מודעים לכך, וגם עוד שזה בטא...
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כל בכסוד אני כבר התקנתי להרבה אנשים את הסינון דבר אחד צריך לשנות
תעשה שמילה אחד מספיק!!!זה בכוונה, אין פה שירות או אחריות, אז הוא רוצה שאנשים יהיה מודעים לכך, וגם עוד שזה בטא...
תעזור לי כי אני לא מוצא פה טעות
-
פוסט זה נמחק!
-
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וודאי שלא רציתי
היום בזכותך אשלח עדכון ואני אבטל את הדבר הזה.
גם אם אתה מוחק , מה זה יעזור זה כבר שלח מייל ל145 אנשים... -
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אם אתה לא רוצה שידעו אז תגיד לי ואמחק
אבל אפשר ללחוץ 7 פעמים על הכותרת ואז הוא מעתיק הכל אוטומטיתוודאי שלא רציתי
היום בזכותך אשלח עדכון ואני אבטל את הדבר הזה.
גם אם אתה מוחק , מה זה יעזור זה כבר שלח מייל ל145 אנשים...תעשה שיהיה קצת פחות מלל
-
אבל אפשררק בגלל חוקי הפורום אני לא כותב את כל דעתי על מה שעשית...
תפעיל קצת את הראש!! באמת!!!!!!!!!!!!!! -
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל אפשר ללחוץ 7 פעמים על הכותרת ואז הוא מעתיק הכל אוטומטיתרק בגלל חוקי הפורום אני לא כותב את כל דעתי על מה שעשית...
תפעיל קצת את הראש!! באמת!!!!!!!!!!!!!!גם הרעיון של כתיבת המלל הוא מוגזם לדעתי
אתה צריך לכתוב שם כתבה שלמה במקום שאלון אמריקאי או מקסימום הקלדה של ״אני מאשר שלא תהיה לי כל טענה או תביעה כנגד גורם כל שהוא בשום עילה שהיא״ -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
גם הרעיון של כתיבת המלל הוא מוגזם לדעתי
זכותך שזו דעתך, וזכותו של @לא-מתייאש להסכים או לא להסכים לה.
אבל לא זכותו של השוטה הזה לפרסם דבר שכל בר דעת מבין שהוא לא נועד לפרסום! -
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל לא זכותו של השוטה הזה לפרסם דבר שכל בר דעת מבין שהוא לא נועד לפרסום!אבל סתם שאלה מה העניין?
גם לנטספארק יש mdm והם יכולים לתקוע לך את המכשיר, והם לא מבקשים ממך לכתוב שום דבר -
אבל לא זכותו של השוטה הזה לפרסם דבר שכל בר דעת מבין שהוא לא נועד לפרסום!אבל סתם שאלה מה העניין?
גם לנטספארק יש mdm והם יכולים לתקוע לך את המכשיר, והם לא מבקשים ממך לכתוב שום דבר@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אין פה שירות או אחריות, אז הוא רוצה שאנשים יהיה מודעים לכך, וגם עוד שזה בטא...
-
גם לנטספארק יש mdm והם יכולים לתקוע לך את המכשיר, והם לא מבקשים ממך לכתוב שום דברנטספראק לא מפעילים frp , לכן אין להשוות כלל.
נטפרי באנדרואיד מפעילים ואתה צריך להסריט את עצמך שאומר איזה משפט, וצריך להמתין שמישהו יאשר את זה, וזה מאוד הגיוני כי זה נועל המכשיר לגמרי.העניין הוא שאנשים יבינו את מה שהם עושים, זה דורש ריכוז לכן אני בטוח שאנשים מבינים.
בין כה, תהליך ההרשמה יהיה שונה לגמרי בגרסה הבא.