שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@הלי הכוונה אם נראה לך שזה מספיק?
@לא-מתייאשאני לא יודע, אני עדיין חושד למה לא כתבו את זה במפורש ולמה אין שום תמונה עם הגוגל פליי.
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש הכנסתי סים לוייז בלבד והוייז לא קיבל אינטרנט.
הקיידרואיד צריך אינטרנט פתוח לגמרי כדי לתת אינטרנט לוייז?אני לא יודע איך הסים הזה עובד, יכול להיות אם חסמו שרתי DNS של גוגל
-
@bigyid כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
even after rewriting the text multipe times its coming up thats the text does not match.
its much to a long text to rewrite.Upload here what you wrote down..
-
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הקיידרואיד צריך אינטרנט פתוח לגמרי כדי לתת אינטרנט לוייז?אני לא יודע איך הסים הזה עובד, יכול להיות אם חסמו שרתי DNS של גוגל
מדובר בחסימה החינמית של 019, לאחר נסיונות ראיתי שצריך לפתוח גיטאהב לקיידרואיד, וייז כמובן, וגוגל לחיפוש הקולי בוייז.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מדובר בחסימה החינמית של 019, לאחר נסיונות ראיתי שצריך לפתוח גיטאהב לקיידרואיד, וייז כמובן, וגוגל לחיפוש הקולי בוייז.
ועדיין יש בעיה שבפתיחת הוייז דקה בערך אין אינטרנט לוייז ואחרי זה עובד מעולה.אני לא יודע, זה מסתבך ששתי חסימות ביחד יגרום לבעייות.
-
כל הכסוד אני כבר התקנתי להרבה אנשים את הסינון דבר אחד צריך לשנות
אני לא יכול כל פעם לכתוב את הדרשות מדויק ואז יש טועת לוקח לי שנה להגדיר את זה
תעשה שמילה אחד מספיק!!! -
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כל בכסוד אני כבר התקנתי להרבה אנשים את הסינון דבר אחד צריך לשנות
תעשה שמילה אחד מספיק!!!זה בכוונה, אין פה שירות או אחריות, אז הוא רוצה שאנשים יהיה מודעים לכך, וגם עוד שזה בטא...
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כל בכסוד אני כבר התקנתי להרבה אנשים את הסינון דבר אחד צריך לשנות
תעשה שמילה אחד מספיק!!!זה בכוונה, אין פה שירות או אחריות, אז הוא רוצה שאנשים יהיה מודעים לכך, וגם עוד שזה בטא...
תעזור לי כי אני לא מוצא פה טעות
-
פוסט זה נמחק!
-
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וודאי שלא רציתי
היום בזכותך אשלח עדכון ואני אבטל את הדבר הזה.
גם אם אתה מוחק , מה זה יעזור זה כבר שלח מייל ל145 אנשים...