שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש תודה על העדכון
יש לי בעיות עם הוויז שלוקח לו הרבה זמן לקלוט GPS
יכול להיות קשור לחסימה?יכול להיות, יש כמה שזה נראה שזה גורם לזה, אני עדיין לא חקרתי את העניין, צריך לנסות להוריד את ההחסימה כדי לבדוק אם זה קשור או לא.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך
למעשה אחרי ההתקנה בשיאומי המכשיר מוגן גם מפני איפוס?
-
@מנחמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך
למעשה אחרי ההתקנה בשיאומי המכשיר מוגן גם מפני איפוס?
אם יש לו שירותי גוגל מובנים כן
-
@לא-מתייאש
בגרסה היציבה שתצא בעז"ה יהיה אפשר להשתמש ברשת של נטפרי?
כי אם אי אפשר להתקין במכשיר עם root אז צריך שיכיר בתעודות אבטחה של המשתמש -
@א-ר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
בגרסה היציבה שתצא בעז"ה יהיה אפשר להשתמש ברשת של נטפרי?לא
כי אם אי אפשר להתקין במכשיר עם root אז צריך שיכיר בתעודות אבטחה של המשתמש
איך ?
-
@לא-מתייאש אתה המומחה
אני רק שאלה!
אבל איך הדרן עושים את זה נראה לי שהסים שלהם זה נטפרי אז כנראה שיש דרך להוסיף תעודות אבטחה אולי בתוך הvpn אני לא מבין בזה
זה פשוט משמעותי בשבילי כי בבית אין לי קליטה ויש רשת של נטפרי
גם מי שמשתמש בסים שלהם כי לא רוצה שיהיה אופציה להעביר למכשיר לא כשר -
@א-ר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל איך הדרן עושים את זה נראה לי שהסים שלהם זה נטפרי
הדרן עורכים את המערכת ויש להם גישה חופשית לשינויים בקושחה , קיידרואיד לא.
והדרן זה לא סים נטפרי, זה עובד עם סים רגיל או סים מיוחד נעול להדרן. -
@לא-מתייאש אתה המומחה
אני רק שאלה!
אבל איך הדרן עושים את זה נראה לי שהסים שלהם זה נטפרי אז כנראה שיש דרך להוסיף תעודות אבטחה אולי בתוך הvpn אני לא מבין בזה
זה פשוט משמעותי בשבילי כי בבית אין לי קליטה ויש רשת של נטפרי
גם מי שמשתמש בסים שלהם כי לא רוצה שיהיה אופציה להעביר למכשיר לא כשראז אי אפשר, נטפרי לא נבנה בשביל אנדרואיד, אין מה לעשות. אני כן הנכנסתי תעודות של נטפרי בתוך קיידרואיד אבל יותר מזה אני לא יכול לעשות כלום, האפליקציות לא יעבדו וזה לא תלוי בי.
קיידרואיד זה סוג חדש של חסימה שכן נבנה במיוחד לאנדרואיד כדי שהכל יעבוד פיקס בלי קומבינות
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש שתי שאלות בבקשה
אחד הנגן M200 (נמכר כאן) אתה יודע אם יש לו שירותי גוגל מובנים
אם אתה לא יודע אשמח אם תוכל להסביר לי איך אני מסביר את זה למוכר כדי שהוא יידע להגיד לי אם יש או אין
תודה רבהלא כתוב שיש לו שירותי גוגל, לכן כמעט וודאי שאין, בדרך כלל הם כותבים את זה כי זה יתרון משמשעותי.
אתה יכול פשוט לבקש אם המכשיר תומך בGMS, הם יבינו.נראה לי שרק הנגן RUIZU Z80 נתמך רשמי אבל ללא התחייבות, לא בדקתי בעצמי
-
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש הוא לא בדיוק הצליח להבין יש דרך להסביר לו (הוא שאל אותי אם זה אפליקציה או רשת)
תשאל אותו האם יש את האפליקציות של גוגל, את החנות של גוגל כדי להוריד אפליקצייות (GOOGLE PLAY)
-
@הלי הכוונה אם נראה לך שזה מספיק?
@לא-מתייאשאני לא יודע, אני עדיין חושד למה לא כתבו את זה במפורש ולמה אין שום תמונה עם הגוגל פליי.
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש הכנסתי סים לוייז בלבד והוייז לא קיבל אינטרנט.
הקיידרואיד צריך אינטרנט פתוח לגמרי כדי לתת אינטרנט לוייז?אני לא יודע איך הסים הזה עובד, יכול להיות אם חסמו שרתי DNS של גוגל
-
@bigyid כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
even after rewriting the text multipe times its coming up thats the text does not match.
its much to a long text to rewrite.Upload here what you wrote down..