שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי מחדש עם גירסה 0.7.3 ועדיין לא עובד. כשאני לוחץ לבדוק עדכונים הוא זז קצת אבל בפועל לא מעדכן
כנראה שזה שיאומי, תנסה לעדכן ידני
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש זה טאבלט סמסונג
אוקיי, מעניין שסמסונג לא מעדכן אוטומטי, אני אבדוק את זה
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלחתי עדכון, תגידו לי אם הבעייה נפטרה או לא
דבר ראשון, ממש תודה שאתה מנסה לעזור. מקווה שתצליח. (אם לא נצטרך להמתין בסבלנות עד שתצא הגרסה המלאה...)
נכנסתי ל"כלים" ולחצתי על "בדוק עדכונים", הוא מסתובב ומסתובב ונדמה לי שהוא לא מעדכן כלום. כי אם אני זוכר נכון בעבר כאשר הייתי לוחץ על הכפתור הזה הייתי מקבל הודעה שהמכשיר שלי מעודכן בגירסה האחרונה, וכעת כשאני לוחץ על עדכון הוא מסתובב ומסתובב ובסוף אני לא מקבל שום הודעה, אז כנראה שזה לא מעדכן. -
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
דבר ראשון, ממש תודה שאתה מנסה לעזור. מקווה שתצליח. (אם לא נצטרך להמתין בסבלנות עד שתצא הגרסה המלאה...)
נכנסתי ל"כלים" ולחצתי על "בדוק עדכונים", הוא מסתובב ומסתובב ונדמה לי שהוא לא מעדכן כלום. כי אם אני זוכר נכון בעבר כאשר הייתי לוחץ על הכפתור הזה הייתי מקבל הודעה שהמכשיר שלי מעודכן בגירסה האחרונה, וכעת כשאני לוחץ על עדכון הוא מסתובב ומסתובב ובסוף אני לא מקבל שום הודעה, אז כנראה שזה לא מעדכן.תנסה לעדכן ידני
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נכנסתי ל"כלים" ולחצתי על "בדוק עדכונים", הוא מסתובב ומסתובב ונדמה לי שהוא לא מעדכן כלום. כי אם אני זוכר נכון בעבר כאשר הייתי לוחץ על הכפתור הזה הייתי מקבל הודעה שהמכשיר שלי מעודכן בגירסה האחרונה, וכעת כשאני לוחץ על עדכון הוא מסתובב ומסתובב ובסוף אני לא מקבל שום הודעה, אז כנראה שזה לא מעדכן.תנסה לעדכן ידני
עדכון ידני אכן פתר את התקלה.
גם אצלי לא עבד העדכון דרך הקיידרואיד בסמסונג a05 אנדרואיד 13 רשמי -
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עדכון ידני אכן פתר את התקלה.
גם אצלי לא עבד העדכון דרך הקיידרואיד בסמסונג a05 אנדרואיד 13 רשמיתודה רבה על התגובה
ישר כוח ! -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש גם לי בסמסונג A04 אנדרואיד 13 רשמי לא עובד, איך מעדכנים ידני?
מורידים את הקובץ הזה : https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.9.-release.apk
ומתקינים כמו אפליקצייה רגילה -
@לא-מתייאש אולי תעשה שבעדכון הבא יהיה אפשר לעדכן
(דרך התקנה של אפליקציה מעודכנת) אפליקציות שקיימות במכשיר לדוג' מוביט וויז וקיידרואיד מעודכן וכדו'
גם למי שחסום התקנות לגמרי (וא"א לפתוח אפילו עם קוד)?
קישור -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש גם לי בסמסונג A04 אנדרואיד 13 רשמי לא עובד, איך מעדכנים ידני?
מורידים את הקובץ הזה : https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.9.-release.apk
ומתקינים כמו אפליקצייה רגילהמישהו יכול בבקשה לעלות את הקובץ הזה ב zip או בשינוי סיומת?
-
-
@חכם-בלילה-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אולי תעשה שבעדכון הבא יהיה אפשר לעדכן
(דרך התקנה של אפליקציה מעודכנת) אפליקציות שקיימות במכשיר לדוג' מוביט וויז וקיידרואיד מעודכן וכדו'
גם למי שחסום התקנות לגמרי (וא"א לפתוח אפילו עם קוד)?
קישוררק כשתצא הגרסה הסופית
-
@לא-מתייאש זה טוב לכל העדכונים העתידיים גם או שבכל עדכון צריך קישור אחר
אמור להיות טוב לכל העדכונים
-
@לא-מתייאש זה טוב לכל העדכונים העתידיים גם או שבכל עדכון צריך קישור אחר
אמור להיות טוב לכל העדכונים
תודה רבה מאוד שתזכה תמיד לזכות את עמ"י.
-
שבוע טוב.
סליחה על הבורות, אבל אני לא יודע מה זה עדכון ידני. קראתי את התגובות שאחריי ואני מבין שאני אמור להוריד איזה קובץ עדכון.
בכל מקרה, חשוב לי לעדכן אותך שזה הסתדר מעצמו במהלך השבת. אני חושב שמעט זמן לפני שבת בדקתי האם האימייל מתעדכן וזה לא התעדכן, כלומר לא היה חיבור. ומיד במוצאי שבת אני רואה שיש לי הודעות שהגיעו אימיילים (הפלאפון היה דולק במהלך השבת). אז אני לא יודע מה קרה, בכל מקרה זה הסתדר ב"ה.
יכול להיות שהבא להלן יעניין אותך בשביל העריכה של התכנה: מיד במוצאי שבת כשראיתי את ההודעות שהאימייל התעדכן (ובדקתי וכעת גם פנגו עובד, אז כנראה שגם ווייז עובד), מיד הלכתי לתכנה של קיידורואיד וביקשתי ממנו לבצע עדכון גירסה, והנה - פתאום כעת הוא מצליח לזהות שיש גרסה חדשה והוא עדכן גירסה (מקודם זה היה משהו נקודה שבע ועכשיו זה משהו נקודה תשע). אבל זה מה שחשוב לי ליידע אותך - שאת ההודעות על האימיילים קיבלתי עוד לפני שעדכנתי את הגירסה. אני ממש לא מבין בזה ואין לי מושג מדוע, אבל אולי אותך זה יעניין ויכול לעזור לך בעריכת התכנה.ושוב, תודה גדולה על הכל. אין מילים. אתה מזכה את הרבים כפשוטו.