שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח צריך שמשהו יכתוב את זה כאן
ויהיה אפשר להדביק את זה שםלמה @לא-מתייאש
לא עשה שיכתבו רק אני מאשר -
@יאיר-32 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
למה @לא-מתייאש
לא עשה שיכתבו רק אני מאשרכדי לדעת שאם אתה שוכח את הסיסמה לא יהיה אפשר לפרוץ את החסימה!..
-
@יאיר-32 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח צריך שמשהו יכתוב את זה כאן
ויהיה אפשר להדביק את זה שםאחי אין דבר כזה שלא תצליח.. תבדוק טוב טוב טוב שלא עשית איזה רווח או משהו..
-
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם זה דורש הסרת חשבונות כמו גוגל וכו'??
חשבונות גוגל וודאי צריך להסיר, זה חיוני.
לגבי וואטסאפ, בדיוק רציתי לשאול גם כן.
@לא-מתייאש צריך להסיר גם חשבונות שאינם של גוגל? -
-
על מנת להועיל את השימוש באפליקציה
שצריך לכתוב את התמלול הארוך ההוא
אז מומלץ שאם טעו בהקלדה שיכתוב איפה הטעות
@לא-מתייאש אולי אתה לא מתייאש אבל אני כן
כבר כמה פעמים שאני מנסה ולא מצליח -
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
על ידי סריקה מהגדרות יצרן
וכאשר אני מנסה בעזרת ADB TOOL START
אני מקבל את הדבר הבאexception occurred while executing 'set-device-owner':
java.lang.IllegalArgumentException: Unknown admin: ComponentInfo{com.kdroid.filter/com.kdroid.filter.listener.AdminListener}
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.findAdmin(DevicePolicyManagerService.java:2918)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3429)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.runSetDeviceOwner(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:253)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.onCommand(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:89)
at com.android.modules.utils.BasicShellCommandHandler.exec(BasicShellCommandHandler.java:97)
at android.os.ShellCommand.exec(ShellCommand.java:38)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.onShellCommand(DevicePolicyManagerService.java:9735)
at android.os.Binder.shellCommand(Binder.java:953)
at android.os.Binder.onTransact(Binder.java:837)
at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:6971)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1187)
at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1146) -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
מה אני עושה אם הוא אומר לי שהוויז לא מעודכן, איך אני מעדכן אותו? החנות לא עובדת בגלל קיידרואיד.תוריד את הAPK ידני במקום אחר,למשל כאן : https://apkcombo.com/waze/com.waze/
בגרסה הסופית יהיה חנות של קיידרואיד -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
מה אני עושה אם הוא אומר לי שהוויז לא מעודכן, איך אני מעדכן אותו? החנות לא עובדת בגלל קיידרואיד.תוריד את הAPK ידני במקום אחר,למשל כאן : https://apkcombo.com/waze/com.waze/
בגרסה הסופית יהיה חנות של קיידרואידלמה שלא יהיה בינתיים גישה רק להורדת וויז מגוגל פליי? כלומר, תוסיף לחצן באפליקציה שמי שלוחץ עליו מתחיל הורדה של וויז בגרסה המעודכנת אם זה לא אפשרי אתה יכול להעלות קובץ כזה לדרייב ולאפשר גישה רק לכתובת הזאת הספציפית
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
בגרסה הסופית יהיה חנות של קיידרואידלמה שלא יהיה בינתיים גישה רק להורדת וויז מגוגל פליי? כלומר, תוסיף לחצן באפליקציה שמי שלוחץ עליו מתחיל הורדה של וויז בגרסה המעודכנת אם זה לא אפשרי אתה יכול להעלות קובץ כזה לדרייב ולאפשר גישה רק לכתובת הזאת הספציפית
אני מקדיש כל יום רק שעתיים לקיידראויד, לא יותר. אין לי זמן לפתח דברים לבנתיים. אני רוצה להוציא גרסה סופית, לא סתם איזה פינצ'ר פה ושם.
-
-
@s-y כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אני משתמש בתוכנה כבר תקופה וזה ממש מוצלח,
אבל למה צריך שהאפליקצייה תהיה רשמית, מה רע בזה שאני אשתמש במוביט מסונן למשל.כי האפליקציה לא רשמית יכולה להיות דפדפן עם שם חבילה של מוביט.
דבר שני כל פעם שנכבה המסך צריך לפתוח שוב את קיידרואיד אחרת יש הודעה שהחיבור לvpn מנותק
תודה רבהזה בעייה עם המכשיר שלך, זה לא אמור להיות ככה, זה מכשיר סיני או שאומי ?
-
אין לי זמן לפתח דברים לבנתיים. אני רוצה להוציא גרסה סופית, לא סתם איזה פינצ'ר פה ושם.
אשריך, אבל תרשום אם כל הרעיונות למתי שיהיה לך זמן, או למתי שיהיו לך עוד עוזרים, שלא תצטרך לחפש אחר כך איזה פיצ'רים להוסיף.
אגב, חסר בסקירה שלך הסבר מה קיידרואיד בדיוק עושה, חוסם גישה לרשת מאפליקציות לא כשרות? או רק חוסם כניסה אליהן? או מוחק אותן? מוחק הכל ומשאיר רק את מה שפתוח? עושה גרסה חדשה למכשיר? זה לא ברור כ"כ. תודה!
פיצ'רים, לא פינצ'רים
פינצ'רים זה הכלבים הקטנים והמעצבנים האלה שמצייצים -
@לא-מתייאש החסימה מיועדת לוייז בלבד או לעוד אפליקציות כמו ווטסאפ בנקים ושות'?