שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 אולי באמת אין אינטרנט? לדוגמה אם זה סים טעון מראש הוא יכול להיגמר. כדאי לנסות גם להוציא ולהכניס מחדש את הסים, ולוודא שהAPN מוגדר נכון (יש לך פירוט של הAPN של כל חברה כאן
ראשית כל, תודה על התגובה.
זה לא סים טעון מראש, אלא סים רגיל של גולן טלקום עם כמות מאד גדולה של גלישה שאני לא עושה שימוש אפילו בשני אחוז ממנה.
ניסיתי כעת להוציא ולהכניס מחדש את הסים וזה לא עזר.
בקשר להגדרת הAPN ניסיתי לבדוק, אבל אני לא ממש מבין בזה. אבל למה שישתנו ההגדרות משלשום לאתמול? הרי אני לא שיניתי כלום אז למה שזה ישתנה לבד? -
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 אולי באמת אין אינטרנט? לדוגמה אם זה סים טעון מראש הוא יכול להיגמר. כדאי לנסות גם להוציא ולהכניס מחדש את הסים, ולוודא שהAPN מוגדר נכון (יש לך פירוט של הAPN של כל חברה כאן
ראשית כל, תודה על התגובה.
זה לא סים טעון מראש, אלא סים רגיל של גולן טלקום עם כמות מאד גדולה של גלישה שאני לא עושה שימוש אפילו בשני אחוז ממנה.
ניסיתי כעת להוציא ולהכניס מחדש את הסים וזה לא עזר.
בקשר להגדרת הAPN ניסיתי לבדוק, אבל אני לא ממש מבין בזה. אבל למה שישתנו ההגדרות משלשום לאתמול? הרי אני לא שיניתי כלום אז למה שזה ישתנה לבד?עוד מישהו סיפר לי על בעיה דומה מאתמול, מחכה לראות מה יצא איתך.
-
אני רואה שיש בעייה כללית, אנסה לחקור את העניין, אבל אחרי שאני כבר לא אמור לתת תמיכה לגרסה הזאת, אם זה מסובך אני לא אשקיע את הזמן שלי על זה.
עריכה : אצלי על אמולטור, אני לא חווה בעייה, אשמח לדעת אם לכולם זה לא עובד או שיש מי שזה עובד להם.
תודה רבה
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 נכנסתי עכשיו שוב ל"כלים" של אפליקציית קיידרואיד שמותקנת אצלי, ומופיע שם (בנוסף לזה ש"לא נמצאו בעיות"):
מזהה אישור: 543
מכשיר - בייטים של רשת: 36902
רשת - בייטים של מכשיר: 40זה אומר משהו?
איזה אנדרואיד ואיזה מכשיר?
-
@8438523 נכנסתי עכשיו שוב ל"כלים" של אפליקציית קיידרואיד שמותקנת אצלי, ומופיע שם (בנוסף לזה ש"לא נמצאו בעיות"):
מזהה אישור: 543
מכשיר - בייטים של רשת: 36902
רשת - בייטים של מכשיר: 40זה אומר משהו?
אני לא יודע אם זה יכול לעזור, אבל ליתר בטחון אני מעדכן את המצב עכשיו:
מזהה אישור: 2120
מכשיר - בייטים של רשת: 146956
רשת - בייטים של מכשיר: 40כלומר, המזהה אישור והבייטים של רשת משתנים ועולים כל הזמן, ואילו הבייטים של מכשיר לא זזים בכלל.
זה אומר משהו? -
@לא-מתייאש לי עובד מעולה הייסנס H12
-
@MAKRO
כששאלתי על זה ענו לי את זה@s-y כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש אופציה לגוגל DOCS עם קידרואיד?
זה דורש כניסה חד פעמית לחשבון ואני צריך אותו בשביל קבצים במכשיר ולא בדרייבאפשר להתקין את קיידרואיד דרך המחשב ומתי שקופצת האפליקציה במכשיר ושם צריך לכתוב את הטקסט ולתת לו סיסמא אפשר להניח לזה רגע ולהתחבר לגוגל DOCS זה אמור לעבוד כי המכשיר עדיין לא חסום
ואחרי זה להשלים את החיבור לקיידרואיד -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לי על A05 עבד מעולה, עד לפני יומיים שהפסיק לעבוד.
גרסה 0.7.7גם לחבר עם מכשיר כזה. לא עובד
-
@חכם-בלילה-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לי עובד מעולה הייסנס H12
איזה אנדרואיד?
אולי שכל אחד יציין איזה אנדרואיד שנוכל לראות אם זה בגרסאות אנדרואיד מסויימות. -
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי מחדש עם גירסה 0.7.3 ועדיין לא עובד. כשאני לוחץ לבדוק עדכונים הוא זז קצת אבל בפועל לא מעדכן
כנראה שזה שיאומי, תנסה לעדכן ידני
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש זה טאבלט סמסונג
אוקיי, מעניין שסמסונג לא מעדכן אוטומטי, אני אבדוק את זה