שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
-
אשמח לעזרה. יש לי את האפליקציה כבר איזה חודש וחצי או משהו כזה. הכל עבד מצויין. אבל מאתמול בלילה האימייל לא מתעדכן. בדקתי בווייז וגם הוא עובד רק במצב "לא מקוון" אבל מצד שני הוא מזהה את המקום שבו אני נמצא.
באפליקציה של קיידוראיד מופיע שלא נמצאו בעיות, וגם ניסתי להפעיל שירותים מחדש וגם להפעיל את הפלאפון מחדש וכל זה לא עזר.
יש למישהו פתרון? -
@מנחמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נקלע לידי מכשיר mi מדגם M1.
(וכמדומה שיש עליו את הקיסטום של שיאומי לאנדרואיד, MIUI)מחפירה ראשונית ברשימת האפליקציות לא ראיתי סימן לנוכחות של גוגל במכשיר.
יש דרך להתקין ולוודא שאיפוס לא ימחק את הקיידרואיד?
יש"כ
אם אין שירותי גוגל אז אפשר לטפס דרך הריקוברי...
-
@לא-מתייאש
מהו קובץ הAPK בגיטהאב כאן:
https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases
הוא מאפשר התקנת קיידרואיד או רק ניהול הגדרות? -
@צדיק-תמים שאלתי האם הAPK הזה הוא קובץ התקנה
הסיבה שששאלתי, כי בפוסט הראשון כאן מופיע רק אפשרות התקנה ממחשב או בסריקת QR
ואין שם הצעה להתקין ב-APK.
לכן חשבתי שאולי זו רק אפליקציה לשלוט בהגדרות אחרי התקנה דרך המחשב.ענית לי שאפשר
ושזה פשוט לא מעודכן למעלה. נכון? -
@MAKRO כי לא מספיק להתקין את הAPK, צריך להעניק לו הרשאה לנהל את המכשיר, שזה נעשה או על ידי ADB, או על ידי התקנת האפליקציה דרך סריקת הQR (הQR סה"כ מכיל קישור לAPK ועוד כמה הגדרות)
בעבר ההוראות היו להתקין את הAPK ידנית ואז להריץ פקודת ADB שמעניקה הרשאה, אבל תוכנת ההתקנה הרבה יותר נוחה ופשוטה ועל הדרך גם מתקינה את הAPK עצמו -
@לא-מתייאש אי אפשר להתקין דרך QR, הכתובת APK שבQR שבורה (https://tamar.top/app.apk)
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 אולי באמת אין אינטרנט? לדוגמה אם זה סים טעון מראש הוא יכול להיגמר. כדאי לנסות גם להוציא ולהכניס מחדש את הסים, ולוודא שהAPN מוגדר נכון (יש לך פירוט של הAPN של כל חברה כאן
ראשית כל, תודה על התגובה.
זה לא סים טעון מראש, אלא סים רגיל של גולן טלקום עם כמות מאד גדולה של גלישה שאני לא עושה שימוש אפילו בשני אחוז ממנה.
ניסיתי כעת להוציא ולהכניס מחדש את הסים וזה לא עזר.
בקשר להגדרת הAPN ניסיתי לבדוק, אבל אני לא ממש מבין בזה. אבל למה שישתנו ההגדרות משלשום לאתמול? הרי אני לא שיניתי כלום אז למה שזה ישתנה לבד? -
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 אולי באמת אין אינטרנט? לדוגמה אם זה סים טעון מראש הוא יכול להיגמר. כדאי לנסות גם להוציא ולהכניס מחדש את הסים, ולוודא שהAPN מוגדר נכון (יש לך פירוט של הAPN של כל חברה כאן
ראשית כל, תודה על התגובה.
זה לא סים טעון מראש, אלא סים רגיל של גולן טלקום עם כמות מאד גדולה של גלישה שאני לא עושה שימוש אפילו בשני אחוז ממנה.
ניסיתי כעת להוציא ולהכניס מחדש את הסים וזה לא עזר.
בקשר להגדרת הAPN ניסיתי לבדוק, אבל אני לא ממש מבין בזה. אבל למה שישתנו ההגדרות משלשום לאתמול? הרי אני לא שיניתי כלום אז למה שזה ישתנה לבד?עוד מישהו סיפר לי על בעיה דומה מאתמול, מחכה לראות מה יצא איתך.