שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הנדידת נתונים בהגדרות מופעלת?
כן
תכבה אותה כי אני במולטימדיה ברכב, יש לי קיידרויאד אם סים של הוט מובייל, ושאני הדלקתי את הנדידה אז הוויז הראה לי שאין אינטרנט
-
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אחד 6
6? קיידרואיד בכלל לא תומך ב6, רק מ7
אי אפשר בכלל להתקין קיידרואיד ב6 -
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
התקנות APK
אפשרי
צפייה בוידאו???????
אפשרי
ע"י השבתת אפליקציית ווידאו -
אני מצטער על החפירה,
אבל אם מישהו יכול לומר לי האם המכשיר הזה-
https://he.aliexpress.com/item/1005006894352391.html?spm=a2g0o.detail.0.0.78daabxfabxfxe&gatewayAdapt=glo2isr
מתאים -
מאז שהתקנתי את התוכנה, הסוללה נגמרת מהר והפלאפון נהייה איטי, זה קשור?
-
@אנונימוס-דוס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מאז שהתקנתי את התוכנה, הסוללה נגמרת מהר והפלאפון נהייה איטי, זה קשור?
רק אם זה מכשיר מעפן, איזה טלפון זה?
-
@שניאור-שמח שיומי חצי טאצ'
-
@אנונימוס-דוס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כתוב מראש ששיומי לא תואם ב100 אחוז
-
זה לא כזה מכשיר וואו ככה שיכול להיות, בגרסה הבאה יהיה יותר טוב
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אחוז
בסדר... קראתי את זה לפני כן..
השאלה אם זה חלק מהתסמינים או שזה לא קשור -
האם האפליקציה משאירה חותמת מים על המסך\ואם כן האם יש אפשרות להוריד אותה?