שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עשיתי את החסימה של קיידרואיד בשני מכשירים ומאז לא עובד האינטרנט
יש לציין שבהתחלה זה היה עם סים של נטפרי ואח''כ החלפתי לסים רגיל של הוט מובייל בלי שום סינון מה יכול להיות הבעיה ?
אולי הגדרות APN או שה VPN של קיידרואיד חוסם משהו?אם אתה מדבר על וייז או מייל (תלוי איזה מסלול בחרת) אז זה לא אמור לקרות,
אבל אם אתה מדבר על אינטרנט באופן כללי גם לדברים אחרים, אז באמת לא אמור להיות אינטרנט -
@שניאור-שמח אחד 6 ואחד 14
-
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הנדידת נתונים בהגדרות מופעלת?
כן
תכבה אותה כי אני במולטימדיה ברכב, יש לי קיידרויאד אם סים של הוט מובייל, ושאני הדלקתי את הנדידה אז הוויז הראה לי שאין אינטרנט
-
אחד 6
6? קיידרואיד בכלל לא תומך ב6, רק מ7
אי אפשר בכלל להתקין קיידרואיד ב6 -
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
התקנות APK
אפשרי
צפייה בוידאו???????
אפשרי
ע"י השבתת אפליקציית ווידאו -
אני מצטער על החפירה,
אבל אם מישהו יכול לומר לי האם המכשיר הזה-
https://he.aliexpress.com/item/1005006894352391.html?spm=a2g0o.detail.0.0.78daabxfabxfxe&gatewayAdapt=glo2isr
מתאים -
מאז שהתקנתי את התוכנה, הסוללה נגמרת מהר והפלאפון נהייה איטי, זה קשור?
-
@אנונימוס-דוס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מאז שהתקנתי את התוכנה, הסוללה נגמרת מהר והפלאפון נהייה איטי, זה קשור?
רק אם זה מכשיר מעפן, איזה טלפון זה?
-
@שניאור-שמח שיומי חצי טאצ'
-
@אנונימוס-דוס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כתוב מראש ששיומי לא תואם ב100 אחוז
-
זה לא כזה מכשיר וואו ככה שיכול להיות, בגרסה הבאה יהיה יותר טוב