שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר להתקין את קיירואיד דרל אפליקצייה ולא דרך תוכנה?
יש אפשרות (כמובן עם מכשיר אנדרואיד נוסף שמשמש כתחליף למחשב) תעשה חיפוש בשירשור הזה
זה לא יעזור לו אם זה לא עובד דרך התוכנה
-
-
@לא-מתייאש עשיתי את החסימה של קיידרואיד בשני מכשירים ומאז לא עובד האינטרנט
יש לציין שבהתחלה זה היה עם סים של נטפרי ואח''כ החלפתי לסים רגיל של הוט מובייל בלי שום סינון מה יכול להיות הבעיה ?
אולי הגדרות APN או שה VPN של קיידרואיד חוסם משהו? -
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לציין שבהתחלה זה היה עם סים של נטפרי ואח''כ החלפתי לסים רגיל של הוט מובייל בלי שום סינון מה יכול להיות הבעיה ?
אולי הגדרות APN או שה VPN של קיידרואיד חוסם משהו?איזה מכשירים?
בלי קיידרואיד עובד האינטרנט?
ניסית להפעיל את השירותים מחדש בכלים?
הפועלה מחדש לטלפון? -
@שניאור-שמח שניהם סמסונג אחד J5 ואחד חדש אני חושב A04 לא בטוח
עשיתי כמובן את כל הפתרונות שהצעת ולא עזר כלום וברגע שאני מסיר את קיידרואיד האינטרנט עובד חלק -
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אולי הגדרות APN או שה VPN של קיידרואיד חוסם משהו?אם אתה מדבר על וייז או מייל (תלוי איזה מסלול בחרת) אז זה לא אמור לקרות,
אבל אם אתה מדבר על אינטרנט באופן כללי גם לדברים אחרים, אז באמת לא אמור להיות אינטרנט -
@שניאור-שמח אחד 6 ואחד 14
-
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הנדידת נתונים בהגדרות מופעלת?
כן
תכבה אותה כי אני במולטימדיה ברכב, יש לי קיידרויאד אם סים של הוט מובייל, ושאני הדלקתי את הנדידה אז הוויז הראה לי שאין אינטרנט
-
אחד 6
6? קיידרואיד בכלל לא תומך ב6, רק מ7
אי אפשר בכלל להתקין קיידרואיד ב6