שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
ואז מה
-
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ואז מה
ואז לראות אם זה עוזר, אוליי יעזור לאפס את המכשיר גם
-
נישיתי לאפס לא עזר אני ינעשה להשבית חייגן אבל יש הרבה אפלייקציות של טלפון איזה להשבית?screen-20240718-200855[1].mp4
-
@malkiel-heymann את האפליקציה בשם "טלפון"
-
השבתתי זה לא עזר
-
עם קיירואיד לא עובד יש תוכנת סינון אחרת ?
או שיש פיתרון לקיירואיד? -
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עם קיירואיד לא עובד יש תוכנת סינון אחרת ?
לא ברמה הזו, ולא קרוב אליה, ובכל מקרה לא כאן המקום לדון בזה.
-
@לא-מתייאש אני מנסה להתקין על שיאומי רדמי A6
ואני לא מצליח להריץ את הפקודה, לא מהתוכנה ולא סתם בADB
זה בכלל אמור לעבוד במכשיר הזה?
זה מה שקורה כשאני מנסה להריץ:cactus:/ $ dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener java.lang.SecurityException: Neither user 2000 nor current process has android.permission.MANAGE_DEVICE_ADMINS. at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:1953) at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1921) at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1871) at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub$Proxy.setActiveAdmin(IDevicePolicyManager.java:5551) at com.android.commands.dpm.Dpm.runSetDeviceOwner(Dpm.java:173) at com.android.commands.dpm.Dpm.onRun(Dpm.java:106) at com.android.internal.os.BaseCommand.run(BaseCommand.java:54) at com.android.commands.dpm.Dpm.main(Dpm.java:41) at com.android.internal.os.RuntimeInit.nativeFinishInit(Native Method) at com.android.internal.os.RuntimeInit.main(RuntimeInit.java:388) Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace: at android.app.ContextImpl.enforce(ContextImpl.java:1823) at android.app.ContextImpl.enforceCallingOrSelfPermission(ContextImpl.java:1851) at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3599) at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3594) at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:885)
-
אפשר להתקין את קיירואיד דרל אפליקצייה ולא דרך תוכנה?
-
יש אפשרות (כמובן עם מכשיר אנדרואיד נוסף שמשמש כתחליף למחשב) תעשה חיפוש בשירשור הזה
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש אפשרות (כמובן עם מכשיר אנדרואיד נוסף שמשמש כתחליף למחשב) תעשה חיפוש בשירשור הזה
זה לא יעזור לו אם זה לא עובד דרך התוכנה
-
-
@לא-מתייאש עשיתי את החסימה של קיידרואיד בשני מכשירים ומאז לא עובד האינטרנט
יש לציין שבהתחלה זה היה עם סים של נטפרי ואח''כ החלפתי לסים רגיל של הוט מובייל בלי שום סינון מה יכול להיות הבעיה ?
אולי הגדרות APN או שה VPN של קיידרואיד חוסם משהו? -
@DYDY6137 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עשיתי את החסימה של קיידרואיד בשני מכשירים ומאז לא עובד האינטרנט
יש לציין שבהתחלה זה היה עם סים של נטפרי ואח''כ החלפתי לסים רגיל של הוט מובייל בלי שום סינון מה יכול להיות הבעיה ?
אולי הגדרות APN או שה VPN של קיידרואיד חוסם משהו?איזה מכשירים?
בלי קיידרואיד עובד האינטרנט?
ניסית להפעיל את השירותים מחדש בכלים?
הפועלה מחדש לטלפון? -
@שניאור-שמח שניהם סמסונג אחד J5 ואחד חדש אני חושב A04 לא בטוח
עשיתי כמובן את כל הפתרונות שהצעת ולא עזר כלום וברגע שאני מסיר את קיידרואיד האינטרנט עובד חלק