שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
סליחה.
על מה?? את הכול אתה עושה בחינם ובהתנדבות!
-
@שמואל5 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
סליחה.
על מה?? את הכול אתה עושה בחינם ובהתנדבות!
אני חושב שזה לא נכון להגיד שאני עושה את זה בחינם, אני אוליי היחיד שקצת מודע על השכר שיהיה לי בעולם הבא. אני לא מרגיש שאני עובד בחינם ממש.
-
@יוסי-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש האם זה יהיה פיתרון להתקנה על מערכת מולטימדיה ברכב?
ניסינו ולא הצלחנו, לכן אני פשוט לא יודע, אוליי כן אוליי לא. כרגע לפי איך שזה נראה, נראה שלא.
-
@שניאור-שמח זהו שכן
-
@שניאור-שמח צריך שמשהו יכתוב את זה כאן
ויהיה אפשר להדביק את זה שםלמה @לא-מתייאש
לא עשה שיכתבו רק אני מאשר -
@יאיר-32 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
למה @לא-מתייאש
לא עשה שיכתבו רק אני מאשרכדי לדעת שאם אתה שוכח את הסיסמה לא יהיה אפשר לפרוץ את החסימה!..
-
@יאיר-32 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח צריך שמשהו יכתוב את זה כאן
ויהיה אפשר להדביק את זה שםאחי אין דבר כזה שלא תצליח.. תבדוק טוב טוב טוב שלא עשית איזה רווח או משהו..
-
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם זה דורש הסרת חשבונות כמו גוגל וכו'??
חשבונות גוגל וודאי צריך להסיר, זה חיוני.
לגבי וואטסאפ, בדיוק רציתי לשאול גם כן.
@לא-מתייאש צריך להסיר גם חשבונות שאינם של גוגל? -
-
על מנת להועיל את השימוש באפליקציה
שצריך לכתוב את התמלול הארוך ההוא
אז מומלץ שאם טעו בהקלדה שיכתוב איפה הטעות
@לא-מתייאש אולי אתה לא מתייאש אבל אני כן
כבר כמה פעמים שאני מנסה ולא מצליח -
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
על ידי סריקה מהגדרות יצרן
וכאשר אני מנסה בעזרת ADB TOOL START
אני מקבל את הדבר הבאexception occurred while executing 'set-device-owner':
java.lang.IllegalArgumentException: Unknown admin: ComponentInfo{com.kdroid.filter/com.kdroid.filter.listener.AdminListener}
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.findAdmin(DevicePolicyManagerService.java:2918)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3429)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.runSetDeviceOwner(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:253)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.onCommand(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:89)
at com.android.modules.utils.BasicShellCommandHandler.exec(BasicShellCommandHandler.java:97)
at android.os.ShellCommand.exec(ShellCommand.java:38)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.onShellCommand(DevicePolicyManagerService.java:9735)
at android.os.Binder.shellCommand(Binder.java:953)
at android.os.Binder.onTransact(Binder.java:837)
at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:6971)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1187)
at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1146)