שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אנונימוס-דוס כן, ללא רשת
-
כשאני מנעשה להתקין המחשב מראה את זה מה לעשות?
-
@malkiel-heymann לתייג את @שניאור-שמח
-
מה הפירוש?
-
אולי יש למישהו את הגירסה הישנה של התוכנה
-
@malkiel-heymann לא יעזור,
חכה שהוא יגיב או אולי @מתושלח-הבבלי יוכל לעזור, תמתין -
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כשאני מנעשה להתקין המחשב מראה את זה מה לעשות?
איזה מחשב יש לך ?
זה מעבד ARM או 32 BITS ?
אם זה 32BITS אין מה לעשות כ"כ, צריך לנסות על מחשב יותר חדש, ואם זה ARM יתכן שאני אצרך להתאים את התוכנה -
@לא-מתייאש לא יודע האם כבר דברו על זה
אבל לפעמים יש אפליקציות שמיועדות לשימוש שמצד עצמו הוא כשר אבל יד בהם תמונות לא כשרות האם הם יוכלו לפעול? ויהיה סינון תמונות
וגם אם לא אז יש אפליקציות שבתוכנה עצמה אין תמונות בעייתיות ורק כשמתחברים לרשת יש וזה לא קריטי לשימוש האם יהיה אופציה של חבור לרשת אבל שהתמונות לא יתחברו
אני נתקלתי בזה באפליקציה מכבי upapp ונטפרי סינן בה את התמונות -
@א-ר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לא יודע האם כבר דברו על זה
אבל לפעמים יש אפליקציות שמיועדות לשימוש שמצד עצמו הוא כשר אבל יד בהם תמונות לא כשרות האם הם יוכלו לפעול? ויהיה סינון תמונות
וגם אם לא אז יש אפליקציות שבתוכנה עצמה אין תמונות בעייתיות ורק כשמתחברים לרשת יש וזה לא קריטי לשימוש האם יהיה אופציה של חבור לרשת אבל שהתמונות לא יתחברו
אני נתקלתי בזה באפליקציה מכבי upapp ונטפרי סינן בה את התמונותיהיה חסימה רק לתמונות הבעייתיות
-
משום מה הפסיק לעבוד לי האינטרנט בטלפון, בהתחלה רק הצ'אט לא עבד ועכשיו גם המייל עצמו לא עובד, גם בחיבור לאינטרנט בלי סינון,
מדובר על cubot pokt 3 עם סינון קיידרואיד כמובן, אשמח למענה בדחיפות!
@לא-מתייאש @שניאור-שמח -
@שניאור-שמח הפעלת שירותים מחדש לא עזרה, הסרה והתקנה מחדש עזר לזמן קצר מאוד ואח"כ הבעיה חזרה
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח הפעלת שירותים מחדש לא עזרה, הסרה והתקנה מחדש עזר לזמן קצר מאוד ואח"כ הבעיה חזרה
אין לי מושג, כנראה בעיה במכשיר, אולי בגרסה החדשה זה יסתדר..
-
@לא-מתייאש יש כיוון מתי תצא הגרסא החדשה?
-
@שניאור-שמח לא מאמין שיש בעיה, בהתחלה עבד מצוין,
חוצמיזה זה נשמע כאילו הגרסה החדשה עומדת לצאת כל רגע, הלוואי שזה היה נכון אבל לפי דברי הרב ד @לא-מתייאש לא נשמע שזה המצב -
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח לא מאמין שיש בעיה, בהתחלה עבד מצוין,
חוצמיזה זה נשמע כאילו הגרסה החדשה עומדת לצאת כל רגע, הלוואי שזה היה נכון אבל לפי דברי הרב ד @לא-מתייאש לא נשמע שזה המצבאני לא יודע למה נראה ככה, אבל זה לא עניין של כל רגע, כשיהיה משהו אני אפרסם את זה.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה זה ממש מפריע?! ובפרט אם מתקינים נעילה למסך באפליקציה אז בדר"כ זה עולה פעמיים
חוץ מזה חשוב לי שזה יעלה על כל הפעלה מחדש, הרבה אנשים לוקחים כסף על ההתקנה, כך הם לא יוכלו להגיד שהתוכנה משלהם.
סליחה על ההקפצה. אני מבין שצריך שידעו שהאפליקציה היא חינמית וכו' אבל לא צריך שיקפוץ כל פעם אפשר לדוג' (סתם זורק) שכל השבוע\שבועיים הראשונים יקפוץ ואח"כ פעם בשבוע\חודש או כל מיני אופציות אחרות אבל שלא יפתח כל פעם חבל על אי הנוחות לכזאת אפליקציה מטורפת.
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה זה ממש מפריע?! ובפרט אם מתקינים נעילה למסך באפליקציה אז בדר"כ זה עולה פעמיים
חוץ מזה חשוב לי שזה יעלה על כל הפעלה מחדש, הרבה אנשים לוקחים כסף על ההתקנה, כך הם לא יוכלו להגיד שהתוכנה משלהם.
סליחה על ההקפצה. אני מבין שצריך שידעו שהאפליקציה היא חינמית וכו' אבל לא צריך שיקפוץ כל פעם אפשר לדוג' (סתם זורק) שכל השבוע\שבועיים הראשונים יקפוץ ואח"כ פעם בשבוע\חודש או כל מיני אופציות אחרות אבל שלא יפתח כל פעם חבל על אי הנוחות לכזאת אפליקציה מטורפת.
אני לא מצליח להבין מה הבעייה שזה יקפוץ פעם אחת בהפעלה של המכשיר
-
כי אתה פותח ואתה רוצה שיהיה לך מיד מה שעומד מולך,
ואני לא מצליח להבין הפוך מה העניין שכל פעם יקפוץ לך תן פעם ב10 וכדו'
וחוץ מזה כמו שאמרתי לך פעם יש מכשירים שבהם יש בעיות שקופץ פעמים ואפ' יותר (ועוד פעם הבעיה במכשיר כפי שכולם אמרו) -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כי אתה פותח ואתה רוצה שיהיה לך מיד מה שעומד מולך,
אם יהיה כמה שיתלוננו על זה, אני אחשוב על זה, אבל כרגע אתה היחיד שזה מפריע.
וחוץ מזה כמו שאמרתי לך פעם יש מכשירים שבהם יש בעיות שקופץ פעמים ואפ' יותר (ועוד פעם הבעיה במכשיר כפי שכולם אמרו)
זה כבר לא טענה, מכשירים הללו כבר לא יוכלו כלל להתקין את קיידרואיד בגרסה הבא