שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום אני רואה שמדברים פה הרבה על הגרסה הבאה שתצא אפשר לשאול מתי? כי אני מחכה לה הרבה זמן פשוט הגרסה הקודמת (מה שלבינתיים משתמשים בה כולם) לא כל כך מתאימה לי היא קצת כשרה לי מידי כי אני צריך וואצאפ ועוד ואני לבינתיים משתמש עם כושר פליי וזה סינון מאוד גרוע יש צפי לגירסה הבאה?
תעבור לנטספארק בינתיים
-
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום אני רואה שמדברים פה הרבה על הגרסה הבאה שתצא אפשר לשאול מתי? כי אני מחכה לה הרבה זמן פשוט הגרסה הקודמת (מה שלבינתיים משתמשים בה כולם) לא כל כך מתאימה לי היא קצת כשרה לי מידי כי אני צריך וואצאפ ועוד ואני לבינתיים משתמש עם כושר פליי וזה סינון מאוד גרוע יש צפי לגירסה הבאה?
אני אנסה לפרסם בקרוב רשימת דברים שנשאר לי לעשות וככה כל אחד יוכל לשער לעצמו כמה זמן זה יקח, כי אני לא יודע.
-
@לא-מתייאש האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה אם לוקח למכשיר מלא זמן עד שהVPN עובד, שבהתחלה אין חיבור גם לוייז ורק אחרי זמן - לפעמים חצי שעה - אז מתחיל החיבור של הוויז?
מדובר על מכשיר סמסונג A05, אנדרואיד 13, שנקנה בחנות רשמית בארץ.
(נ.ב. אולי יש סיכוי שכבר בגרסה הנוכחית תוסיף את סלופארק לאפליקציות של ניווט? זה אמנם כמו פנגו אבל יש דברים שיש בזה ואין בזה.)
תודה! -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה אם לוקח למכשיר מלא זמן עד שהVPN עובד, שבהתחלה אין חיבור גם לוייז ורק אחרי זמן - לפעמים חצי שעה - אז מתחיל החיבור של הוויז?
מדובר על מכשיר סמסונג A05, אנדרואיד 13, שנקנה בחנות רשמית בארץ.
(נ.ב. אולי יש סיכוי שכבר בגרסה הנוכחית תוסיף את סלופארק לאפליקציות של ניווט? זה אמנם כמו פנגו אבל יש דברים שיש בזה ואין בזה.)
תודה!אני לא יודע וזה לא רלבנטי בשבילי כי כתבתי את כל האפליקציה מחדש, ואין לי זמן להתעסק עם הגרסה הישנה, אותו דבר לגבי סלופראק.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כי כתבתי את כל האפליקציה מחדש.
יש כבר זמין לעדכון? או שזו האליקציה עם החנות שכולם מחכים לה?
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כי כתבתי את כל האפליקציה מחדש.
יש כבר זמין לעדכון? או שזו האליקציה עם החנות שכולם מחכים לה?
האפליקציה שכולם מחכים
-
שכולם מחכים
גם אני...
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@יוזבד-0 הייתי מאפס את המכשיר ומתקין קיידרואיד מההתחלה.
אני קניתי A05 לא רשמי ועובד מצויין.מה הכוונה לא רשמי ?
כנראה מחנות לא רישמית
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@יוזבד-0 הייתי מאפס את המכשיר ומתקין קיידרואיד מההתחלה.
אני קניתי A05 לא רשמי ועובד מצויין.מה הכוונה לא רשמי ?
כנראה מחנות לא רישמית
*יבואן לא רשמי
-
שלום וברכה.
אם אני לוקח פלאפון חדש ומתקין עליו את האפליקציות שאני רוצה. ולאחר מכן אני מתקין את קיידרואיד האם האפליקציות היחידות שיעבדו לי עם רשת הם וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל וגמייל?
האם הפלאפון יהיה חסום להתקנות APK ?
האם לאחר שהתקנתי את התוכנה יהיה ניתן לעדכן אפליקציות קיימות או שלא?
והאם לאחר שאני מתקין אני ארצה להסיר את ההתקנה - זה יהיה אפשרי?מחילה על ריבוי השאלות, אני פשוט רוצה לוודא את כל הפרטים לפני שאני מתקין. אם תרצה להבין את התמונה המלאה תוכל לעיין כאן
תודה רבה -
@אנונימוס-דוס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום וברכה.
אם אני לוקח פלאפון חדש ומתקין עליו את האפליקציות שאני רוצה. ולאחר מכן אני מתקין את קיידרואיד האם האפליקציות היחידות שיעבדו לי עם רשת הם וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל וגמייל?אכן כן
יש אפשרות להגדיר שיהיה חסום
לא
והאם לאחר שאני מתקין אני ארצה להסיר את ההתקנה - זה יהיה אפשרי?
לפי בחירתך אתה יכול להגדיר חסימה הרמטית או חסימה אם סיסמא שאפשר להסיר
מחילה על ריבוי השאלות, אני פשוט רוצה לוודא את כל הפרטים לפני שאני מתקין. אם תרצה להבין את התמונה המלאה תוכל לעיין כאן
לבי השאלה שנייה שלך שמה זה אפשרי אבל לגבי השאלה הראשונה זה לא רלוונטי בחסימה זו
תודה רבה
בשמחה
-
@אנונימוס-דוס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האם האפליקציות היחידות שיעבדו לי עם רשת הם וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל וגמייל?
כן
רק אם תגדיר את זה בהגדרות
רק בעזרת קובץ apk (אם השארת את האופציה פתוחה)
והאם לאחר שאני מתקין אני ארצה להסיר את ההתקנה - זה יהיה אפשרי?
רק אם יש לך את הקוד, ורק אם לא הפעלת את האפשרות לחסימת אל-חזור
-
פוסט זה נמחק!
-
@אנונימוס-דוס כן, ללא רשת
-
כשאני מנעשה להתקין המחשב מראה את זה מה לעשות?
-
@malkiel-heymann לתייג את @שניאור-שמח
-
מה הפירוש?