שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מעדיף שאנשים יתקינו מחדש.
איך?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מעדיף שאנשים יתקינו מחדש.
איך?
למי שלא חסם לגמרי (כפי שהצעתי תמיד)
-
-
@שלמה-הגבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש איפה האפליקציה אני לא מוצא אותה
תקרא כמו שצריך, יש תוכנה שמתקינה את החסימה בטלפון...
-
@שניאור-שמח האא אוקיי הייתי בטוח זה אפליקציה ואז התוכנה תודה לך ולילה טוב
-
@שלמה-הגבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הייתי בטוח זה אפליקציה
זה תוכנה שמתקינה את האפליקציה..
-
@לא-מתייאש מפות גוגל עובד או אפשר להוסיף? (לנסיעה בתחבורה ציבורית בחו"ל)
האם יש משהו במקום ושיהיה אונליין? (לא גי פי אס)? -
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מפות גוגל עובד או אפשר להוסיף? (לנסיעה בתחבורה ציבורית בחו"ל)
האם יש משהו במקום ושיהיה אונליין? (לא גי פי אס)?אין כרגע, אמור להיות בגרסה הבא אף שזה פיתוח מיוחד כי יש דברים מאוד בעייתיים בגוגל מפות, מקווה שיהיה פיתרון.
-
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש תוכל לשלוח לי ניסוי בינתיים?
אין לי כרגע, אני מצטער.
-
שלום אני רואה שמדברים פה הרבה על הגרסה הבאה שתצא אפשר לשאול מתי? כי אני מחכה לה הרבה זמן פשוט הגרסה הקודמת (מה שלבינתיים משתמשים בה כולם) לא כל כך מתאימה לי היא קצת כשרה לי מידי כי אני צריך וואצאפ ועוד ואני לבינתיים משתמש עם כושר פליי וזה סינון מאוד גרוע יש צפי לגירסה הבאה?
-
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום אני רואה שמדברים פה הרבה על הגרסה הבאה שתצא אפשר לשאול מתי? כי אני מחכה לה הרבה זמן פשוט הגרסה הקודמת (מה שלבינתיים משתמשים בה כולם) לא כל כך מתאימה לי היא קצת כשרה לי מידי כי אני צריך וואצאפ ועוד ואני לבינתיים משתמש עם כושר פליי וזה סינון מאוד גרוע יש צפי לגירסה הבאה?
תעבור לנטספארק בינתיים
-
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני אנסה לפרסם בקרוב רשימת דברים שנשאר לי לעשות וככה כל אחד יוכל לשער לעצמו כמה זמן זה יקח, כי אני לא יודע.
-
@לא-מתייאש האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה אם לוקח למכשיר מלא זמן עד שהVPN עובד, שבהתחלה אין חיבור גם לוייז ורק אחרי זמן - לפעמים חצי שעה - אז מתחיל החיבור של הוויז?
מדובר על מכשיר סמסונג A05, אנדרואיד 13, שנקנה בחנות רשמית בארץ.
(נ.ב. אולי יש סיכוי שכבר בגרסה הנוכחית תוסיף את סלופארק לאפליקציות של ניווט? זה אמנם כמו פנגו אבל יש דברים שיש בזה ואין בזה.)
תודה! -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה אם לוקח למכשיר מלא זמן עד שהVPN עובד, שבהתחלה אין חיבור גם לוייז ורק אחרי זמן - לפעמים חצי שעה - אז מתחיל החיבור של הוויז?
מדובר על מכשיר סמסונג A05, אנדרואיד 13, שנקנה בחנות רשמית בארץ.
(נ.ב. אולי יש סיכוי שכבר בגרסה הנוכחית תוסיף את סלופארק לאפליקציות של ניווט? זה אמנם כמו פנגו אבל יש דברים שיש בזה ואין בזה.)
תודה!אני לא יודע וזה לא רלבנטי בשבילי כי כתבתי את כל האפליקציה מחדש, ואין לי זמן להתעסק עם הגרסה הישנה, אותו דבר לגבי סלופראק.
-
כי כתבתי את כל האפליקציה מחדש.
יש כבר זמין לעדכון? או שזו האליקציה עם החנות שכולם מחכים לה?
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כי כתבתי את כל האפליקציה מחדש.
יש כבר זמין לעדכון? או שזו האליקציה עם החנות שכולם מחכים לה?
האפליקציה שכולם מחכים
-
שכולם מחכים
גם אני...