שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
-
@שניאור-שמח אני צריך אפליקציה קצת פחות מוכרת ועם פחות סיכויים להיכנס לחנות.. חוץ מהאתרים אם אני צריך אחד ספציפי לכן שאלתי אם יהיה אפשרי לבקש להוסיף עוד אפליקציות לחנות
-
@יוסף-צאיג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח אני צריך אפליקציה קצת פחות מוכרת ועם פחות סיכויים להיכנס לחנות.. חוץ מהאתרים אם אני צריך אחד ספציפי לכן שאלתי אם יהיה אפשרי לבקש להוסיף עוד אפליקציות לחנות
יהיה אפשר, כמובן בעתיד...
-
@יוסף-צאיג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אין אפשרות לעשות בגרסה הבאה שהאפליקציות שמתקינים בapk לפני שחוסמים הרמטי יהיה חיבור לאינטרנט ואחרי שחסמתי כבר לא יהיה אפשר להתקין עם חיבור לאינטרנט או לפחות שתהיה אופציה לבחור לכל אפליקציה עם או בלי חיבור לאינטרנט?
לא
אגב, יהיה אפשרי לבקש להוסיף עוד אפליקציות לחנות?
כן, ב"ה בגרסה הבא
-
@חכם-בלילה-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש יש אפשרות לעדכן ווייז אם חסום לי התקנת והסרת אפליקציות לצמיתות?
כן בהתקנה חיצונית. ניתן להוריד מכאן https://apkcombo.com/waze/com.waze/
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כן, ב"ה בגרסה הבא
יש לך השערה מתי היא תצא???
-
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משה-ויס בטוח שאפשר?? הורדתי ובהתקנה הוא כותב הפעולה אינה מותרת.
@לא-מתייאש -
@חכם-בלילה-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משה-ויס בטוח שאפשר?? הורדתי ובהתקנה הוא כותב הפעולה אינה מותרת.
@לא-מתייאשאולי חסמת התקנת אפליקציות APK?
-
@שניאור-שמח אכן וזאת היתה השאלה שלי
-
אתה לא יכול לפתוח שנייה ולשנות את ההגדרות של קיידרואיד?
-
-
@חכם-בלילה-1 כשחוסמים לצמיתות אי אפשר לשנות את ההגדרות?
-
@שניאור-שמח איך לדעתך?
אני אשמח להסבר -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תלוי מה בוחרים בזמן החסימה לצמיתות
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אז @חכם-בלילה-1 תנסה ללחוץ על השלוש נקודות ואז הגדרות ותנסה להכניס את הסיסמה ולשנות..
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים במקרה שלי שחסמתי התקנת והסרת אפליקציות (וההגדרות של קיידרואיד נעולות לגמרי סופית לצמיתות לעולם לחלוטין בלי אפשרות להכניס קוד בכלל) ויש לי גישה להגדרות ולסייר
יש או אין לי מה לעשות בכדי לעדכן את הוייז?
זה השאלה!
@שניאור-שמח -
אולי @לא-מתייאש יעשה אפשרות שיהיה אפשר לעדכן אפליקציות קיימות..
@לא-מתייאש מה אומר? -
@צדיק-תמים במקרה שלי שחסמתי התקנת והסרת אפליקציות (וההגדרות של קיידרואיד נעולות לגמרי סופית לצמיתות לעולם לחלוטין בלי אפשרות להכניס קוד בכלל) ויש לי גישה להגדרות ולסייר
זה השאלה!
@שניאור-שמחכרגע אין מה לעשות, זה אמור להיות בגרסה הבא אבל יותר מאוחר. אני מעדיף שאנשים יתקינו מחדש.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מעדיף שאנשים יתקינו מחדש.
איך?
-
אני מעדיף שאנשים יתקינו מחדש.
איך?
למי שלא חסם לגמרי (כפי שהצעתי תמיד)
-