שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אבירוביץ זה פתיחה לפי אפליקציה, תשתמש בצ'אט מתוך האפליקציה של ג'ימייל
איפה יש באנדרואיד אפשרות לצאט בתוך המייל?
תיכנס בGmail להגדרות (בסרגל הצד) > שם החשבון > הצגת הכרטיסייה של הצ'אט
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תיכנס בGmail להגדרות (בסרגל הצד) > שם החשבון > הצגת הכרטיסייה של הצ'אט
תודה רבה!
יכול להיות שזה חסום בקיידרואיד? -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יכול להיות שזה חסום בקיידרואיד?
לא
-
אני משתמש בקיידרואיד הרבה זמן וזה עובד לי ממש מצויין ישר כח גדול ל @לא-מתייאש
מה שלי הפריע היה פעם בתקופה היה צריך לעדכן את הוויז וכל פעם בשביל זה היה צריך להסיר את הסינון, אז מצאתי אתר שפתוח בנטפרי שניתן להוריד משם וויז ולהתקין, יש מצב שזה אתר מוכר רק כאן באשכול לא ראיתי שהעלו אותו אז לתועלת משתמשי קיידרואיד אני מעלה את הקישור.יש גם באתרים הבאים בדיוק אותו קובץ מעודכן שפתוח בנטפרי
https://apkpure.com/waze-navigation-live-traffic/com.waze/download?utm_content=1008 -
@אבירוביץ זה פתיחה לפי אפליקציה, תשתמש בצ'אט מתוך האפליקציה של ג'ימייל
איפה יש באנדרואיד אפשרות לצאט בתוך המייל?
הערה : בגרסה הבא זה יהיה חסום במסלול מייל וניוט בלבד , תצטרכו לעבור למסלול מוגן כדי להשתמש בצאת.
-
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אליהו-הלל לא. מצב מפתחים חסום בקיידרואיד.
אבל אתה יכול להסתיר אותם ע"י קיידרואיד עצמו.תודה האם לא יראו כלל שום אפליקצייה והאם אני יכול לבחור איזה אפליקצייה לא יראו
-
-
@לא-מתייאש אין אפשרות לעשות בגרסה הבאה שהאפליקציות שמתקינים בapk לפני שחוסמים הרמטי יהיה חיבור לאינטרנט ואחרי שחסמתי כבר לא יהיה אפשר להתקין עם חיבור לאינטרנט או לפחות שתהיה אופציה לבחור לכל אפליקציה עם או בלי חיבור לאינטרנט?
אגב, יהיה אפשרי לבקש להוסיף עוד אפליקציות לחנות? -
@יוסף-צאיג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אין אפשרות לעשות בגרסה הבאה שהאפליקציות שמתקינים בapk יהיה חיבור לאינטרנט או לפחות שתהיה אופציה לבחור לכל אפליקציה עם או בלי חיבור לאינטרנט?
ואז איזה טעם יהיה לחסימה?
-
@לא-מתייאש יש אפשרות לעדכן ווייז אם חסום לי התקנת והסרת אפליקציות לצמיתות?
-
@יוסף-צאיג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אין אפשרות לעשות בגרסה הבאה שהאפליקציות שמתקינים בapk יהיה חיבור לאינטרנט או לפחות שתהיה אופציה לבחור לכל אפליקציה עם או בלי חיבור לאינטרנט?
ואז כל אחד יוכל להתקין מה שבא לו כולל יוטיוב פייסבוק וכו' וכל אפליקציה בעייתית
-
@ישראל-142 כל אחד בוחר איזה אפליקציות הוא צריך, למשל אם אני צריך אתר מסוים דווקא אני עושה אותו אפליקציה ומתקין, וגם אפשר לעשות שאחרי שחסמתי כבר אי אפשר להתקין עם חיבור לאינטרנט
יהיה לך אפשרות להתקין איזה אפליקציות שבא לך מהחנות, ואז לחסום את החנות..
-