שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
יש לי תקלה מוזרה,
יש לי קיידרואיד על מכשיר קובוט פוקט 3 והכל עובד חלק חוץ מהצ'אט שהוא מראה שהוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, על אף שהמייל עובד חלק,
מישהו מכיר פתרון לבעיה הנ''ל?
נ.ב. הפעלת שירותים מחדש לא עזרה וכן לא כיבוי והפעלה
@שניאור-שמח @לא-מתייאש -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תשתמש בצ'אט מתוך האפליקציה של ג'ימייל
זה נשמע שזה מה שהוא עשה..
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:על אף שהמייל עובד חלק,
-
@צדיק-תמים ממש כמו שאמר ר' @שניאור-שמח אני משתמש אך ורק מתוך המייל וזה עבד לי מצויין נכון ללפני שעה, ואני אנא אני בא...
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי תקלה מוזרה,
יש לי קיידרואיד על מכשיר קובוט פוקט 3 והכל עובד חלק חוץ מהצ'אט שהוא מראה שהוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, על אף שהמייל עובד חלק,
מישהו מכיר פתרון לבעיה הנ''ל?
נ.ב. הפעלת שירותים מחדש לא עזרה וכן לא כיבוי והפעלה
@שניאור-שמח @לא-מתייאשאיזה אינטרנט יש לך?
-
@שניאור-שמח נטפרי ועבד חלק עד עכשיו
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח נטפרי ועבד חלק עד עכשיו
תנסה להשתמש באינטרנט ללא סינון ולבדוק אם זה עובד..
-
@שניאור-שמח וודאי שזה עובד בלי סינון אבל עד עכשיו זה עבד לי גם עם סינון, וכן עכשיו זה עובד לי במכשיר אחר עם הסינון.
-
וודאי שזה עובד בלי סינון
אז זה לא בעיה בקיידרואיד..
-
וכן עכשיו זה עובד לי במכשיר אחר עם הסינון
@שניאור-שמח המכשיר השני בלי קיידרואיד ובכל אופן הצ'אט עובד מעולה
-
וכן עכשיו זה עובד לי במכשיר אחר עם הסינון
@שניאור-שמח המכשיר השני בלי קיידרואיד ובכל אופן הצ'אט עובד מעולה
כנראה עובד לפי קריזה..
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אבירוביץ זה פתיחה לפי אפליקציה, תשתמש בצ'אט מתוך האפליקציה של ג'ימייל
איפה יש באנדרואיד אפשרות לצאט בתוך המייל?
-
אני משתמש בקיידרואיד הרבה זמן וזה עובד לי ממש מצויין ישר כח גדול ל @לא-מתייאש
מה שלי הפריע היה פעם בתקופה היה צריך לעדכן את הוויז וכל פעם בשביל זה היה צריך להסיר את הסינון, אז מצאתי אתר שפתוח בנטפרי שניתן להוריד משם וויז ולהתקין, יש מצב שזה אתר מוכר רק כאן באשכול לא ראיתי שהעלו אותו אז לתועלת משתמשי קיידרואיד אני מעלה את הקישור. -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תיכנס בGmail להגדרות (בסרגל הצד) > שם החשבון > הצגת הכרטיסייה של הצ'אט
-
תיכנס בGmail להגדרות (בסרגל הצד) > שם החשבון > הצגת הכרטיסייה של הצ'אט
תודה רבה!
יכול להיות שזה חסום בקיידרואיד? -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יכול להיות שזה חסום בקיידרואיד?
לא
-
אני משתמש בקיידרואיד הרבה זמן וזה עובד לי ממש מצויין ישר כח גדול ל @לא-מתייאש
מה שלי הפריע היה פעם בתקופה היה צריך לעדכן את הוויז וכל פעם בשביל זה היה צריך להסיר את הסינון, אז מצאתי אתר שפתוח בנטפרי שניתן להוריד משם וויז ולהתקין, יש מצב שזה אתר מוכר רק כאן באשכול לא ראיתי שהעלו אותו אז לתועלת משתמשי קיידרואיד אני מעלה את הקישור.יש גם באתרים הבאים בדיוק אותו קובץ מעודכן שפתוח בנטפרי
https://apkpure.com/waze-navigation-live-traffic/com.waze/download?utm_content=1008 -
הערה : בגרסה הבא זה יהיה חסום במסלול מייל וניוט בלבד , תצטרכו לעבור למסלול מוגן כדי להשתמש בצאת.