שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רק שאני יבין ,קיידרואיד רישמית לא תומך בו? למה?????
כי העולם התקדם!
יש כבר אנדרואיד 14 ואפילו בטא של אנדרואיד 15
מכשירים שנשארו מאחור עם אנדרואיד 8 אין צורך להתאים בשבילם את החסימהבכלל לא קשור, זה יכול להיות אפילו נגן/טלפון/טאבלט עם אנדרואיד 7 והם יעבוד כמו שצריך, רק צריך שהם יתמכו כמו שצריך עם שירותי גוגל..
באנדרואיד 7 ספציפית יש בעיה, אבל הלקח מובן.. -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ש את הג׳לי 2 והג׳לי 2e שיכולים להיות מצויינים לנגן
(בכוונה לא המלצתי על הג׳לי סטא כי אין עניין להשקיע כ״כ הרבה בשביל נגן)אבל אני צריך נגן בלי אפשרות פלאפון
@דאבל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
M400
זה גדול לי מדי זה כל הבעיה שאני צריך דגם קטן שתומך!
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ש את הג׳לי 2 והג׳לי 2e שיכולים להיות מצויינים לנגן
(בכוונה לא המלצתי על הג׳לי סטא כי אין עניין להשקיע כ״כ הרבה בשביל נגן)אבל אני צריך נגן בלי אפשרות פלאפון
תחסום את החייגן וההודעות איפה הבעיה?
-
תחסום את החייגן וההודעות איפה הבעיה?
בעיקרון אתה צודק רק שאני צריך לישיבה ואני צריך שיראה כנגן בלבד
-
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אחרי הכל צריך לזכור שקיידרואיד לא הגיע עבור נגנים והם רק רוכבים על ההצלחה.
אז מה?????
איפשהוא בתוך השרשור הארוךךךך הזה @ לא-מתייאש כתב את זה פעמים רבות,
המטרה שלו זה לספק סינון חינם עבור כל סמארטפון, מה שיש כרגע זה רק שלב התחלתי שאכן מתאים מאוד לנגנים. -
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איפשהוא בתוך השרשור הארוךךךך הזה @ לא-מתייאש כתב את זה פעמים רבות,
המטרה שלו זה לספק סינון חינם עבור כל סמארטפון, מה שיש כרגע זה רק שלב התחלתי שאכן מתאים מאוד לנגנים.אז לפי מה שאתה אומר הגירסא היותר חדשה לא תתאים לנגנים?
-
אז לפי מה שאתה אומר הגירסא היותר חדשה לא תתאים לנגנים?
היא לא תעזור לנגנים שלא נתמכים
-
@שניאור-שמח אבל לנגנים שכן כן? אז מה כוונתו שכרגע זה טוב לנגנים? הוא לא צודק?!
-
@שניאור-שמח אבל לנגנים שכן כן? אז מה כוונתו שכרגע זה טוב לנגנים? הוא לא צודק?!
לא כ"כ הבנתי מה אמרת אבל, קיידרואיד תומך רק במכשירים שיש להם שירותי גוגל, והגרסה החדשה של קיידרואיד לא תעזור לאלה שאין להם שירותי גוגל, זה לא יעשה אותם תומכים, רק יהיה יותר אופציות והיא תעבוד יותר מהר וטוב..
-
שלום רציתי לשאול בקשר לכל הנושא הזה של הקדרואיד
האם יש דבר כזה שאני אתקין את הסינון על הטלפון אבל האפליקציות שיש לי כגון וואצאפ מייל וכו ישארו וימשיכו לפעול כרגיל על הרשת הביתית שלי? כלומר בזמן ההתקנה אבחר שיהיה אופציה לכך?
תודה מראש -
@הרב-של-השכונה נכון להיום לא
ספציפית מייל אפשר לבחור שיהיה פתוח, אבל לא ווצאפ
בעתיד תהיה תמיכה גם בווצאפ, עם חסימה של הערוצים כמובן -
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש דבר כזה שאני אתקין את הסינון על הטלפון אבל האפליקציות שיש לי כגון וואצאפ מייל וכו ישארו וימשיכו לפעול כרגיל על הרשת הביתית שלי?
הסיבה שכרגע זה לא אפשרי,
בגלל שזה עובד בצורה שהסינון הוא על המכשיר, וזה לא משנה לאיזה רשת תתחבר ובאיזה צורה, (סים, wifi, וכו'),
והסינון עושה שלא יהיה למכשיר גישה לאינטרנט למעט לאפליקציות ניווט וג'ימייל. -
יש לי תקלה מוזרה,
יש לי קיידרואיד על מכשיר קובוט פוקט 3 והכל עובד חלק חוץ מהצ'אט שהוא מראה שהוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, על אף שהמייל עובד חלק,
מישהו מכיר פתרון לבעיה הנ''ל?
נ.ב. הפעלת שירותים מחדש לא עזרה וכן לא כיבוי והפעלה
@שניאור-שמח @לא-מתייאש -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תשתמש בצ'אט מתוך האפליקציה של ג'ימייל
זה נשמע שזה מה שהוא עשה..
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:על אף שהמייל עובד חלק,
-
@צדיק-תמים ממש כמו שאמר ר' @שניאור-שמח אני משתמש אך ורק מתוך המייל וזה עבד לי מצויין נכון ללפני שעה, ואני אנא אני בא...
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי תקלה מוזרה,
יש לי קיידרואיד על מכשיר קובוט פוקט 3 והכל עובד חלק חוץ מהצ'אט שהוא מראה שהוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, על אף שהמייל עובד חלק,
מישהו מכיר פתרון לבעיה הנ''ל?
נ.ב. הפעלת שירותים מחדש לא עזרה וכן לא כיבוי והפעלה
@שניאור-שמח @לא-מתייאשאיזה אינטרנט יש לך?
-
@שניאור-שמח נטפרי ועבד חלק עד עכשיו