שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח אז זה אומר שאני יכול לעקוף את הקיידרואיד?
ואם אתה צודק אז (כמעט) כל הנגני אנדרואיד מעלי אקספרס הם כאלה?! -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח אז זה אומר שאני יכול לעקוף את הקיידרואיד?
כן, כי זה לא תומך, אז..
ואם אתה צודק אז (כמעט) כל הנגני אנדרואיד מעלי אקספרס הם כאלה?!
נכון, הרוב הם כאלה..
-
@שניאור-שמח איך אפשר לעקוף?
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה שיגידו לך?!!
-
שוב - בנגנים הסינים אין שירותי גוגל, ואז אין הגנה מאיפוס כמובן שזה רק במכשירים הסינים ובמכשירים אחרים זה לא קיים!
ואין צורך לשאול על זה.. -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה שיגידו לך?!!
@לא-מתייאש אמר את זה רישמית שבמכשירים שאין שירותי גוגל אז אין הגנה מאיפוס, ואין צורך להסתיר את זה, הם פשוט לא נתמכים..
-
רק שאני יבין ,קיידרואיד רישמית לא תומך בו? למה?????
כי העולם התקדם!
יש כבר אנדרואיד 14 ואפילו בטא של אנדרואיד 15
מכשירים שנשארו מאחור עם אנדרואיד 8 אין צורך להתאים בשבילם את החסימה -
@מתושלח-הבבלי האם יש נגנים מעלי או משהוא דומה שכן תומכים????????
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
פיקוד העורף,
אני חושב שאם מתקינים את צופר צבע אדום לפני ההתקנה של הסינון הוא עובד גם אחרי, אני התקנתי והוא כותב לי כל פעם בהודעות במכשיר איזה ישובים יש בסביבתי, לא יצא עוד לבדוק האם הוא שולח התראה של צבע אדום (ובעז"ה שלא יצא גם), אולי @לא-מתייאש יוכל להגיד האם זה הגיוני
-
@מתושלח-הבבלי האם יש נגנים מעלי או משהוא דומה שכן תומכים????????
יש את הג׳לי 2 והג׳לי 2e שיכולים להיות מצויינים לנגן
(בכוונה לא המלצתי על הג׳לי סטא כי אין עניין להשקיע כ״כ הרבה בשביל נגן) -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רק שאני יבין ,קיידרואיד רישמית לא תומך בו? למה?????
כי העולם התקדם!
יש כבר אנדרואיד 14 ואפילו בטא של אנדרואיד 15
מכשירים שנשארו מאחור עם אנדרואיד 8 אין צורך להתאים בשבילם את החסימהבכלל לא קשור, זה יכול להיות אפילו נגן/טלפון/טאבלט עם אנדרואיד 7 והם יעבוד כמו שצריך, רק צריך שהם יתמכו כמו שצריך עם שירותי גוגל..
באנדרואיד 7 ספציפית יש בעיה, אבל הלקח מובן.. -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ש את הג׳לי 2 והג׳לי 2e שיכולים להיות מצויינים לנגן
(בכוונה לא המלצתי על הג׳לי סטא כי אין עניין להשקיע כ״כ הרבה בשביל נגן)אבל אני צריך נגן בלי אפשרות פלאפון
@דאבל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
M400
זה גדול לי מדי זה כל הבעיה שאני צריך דגם קטן שתומך!
-
ש את הג׳לי 2 והג׳לי 2e שיכולים להיות מצויינים לנגן
(בכוונה לא המלצתי על הג׳לי סטא כי אין עניין להשקיע כ״כ הרבה בשביל נגן)אבל אני צריך נגן בלי אפשרות פלאפון
תחסום את החייגן וההודעות איפה הבעיה?
-
תחסום את החייגן וההודעות איפה הבעיה?
בעיקרון אתה צודק רק שאני צריך לישיבה ואני צריך שיראה כנגן בלבד
-
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אחרי הכל צריך לזכור שקיידרואיד לא הגיע עבור נגנים והם רק רוכבים על ההצלחה.
אז מה?????
איפשהוא בתוך השרשור הארוךךךך הזה @ לא-מתייאש כתב את זה פעמים רבות,
המטרה שלו זה לספק סינון חינם עבור כל סמארטפון, מה שיש כרגע זה רק שלב התחלתי שאכן מתאים מאוד לנגנים. -
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איפשהוא בתוך השרשור הארוךךךך הזה @ לא-מתייאש כתב את זה פעמים רבות,
המטרה שלו זה לספק סינון חינם עבור כל סמארטפון, מה שיש כרגע זה רק שלב התחלתי שאכן מתאים מאוד לנגנים.אז לפי מה שאתה אומר הגירסא היותר חדשה לא תתאים לנגנים?
-
אז לפי מה שאתה אומר הגירסא היותר חדשה לא תתאים לנגנים?
היא לא תעזור לנגנים שלא נתמכים