שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אין מה לעשות, ככה זה ב-mdm
סליחה על הבורות מה זה mdm????????
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
סליחה על הבורות מה זה mdm????????
הסוג של החסימה שקיידרואיד משתמש...
-
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אתה מדבר על פתחית האפליקצייה בהפעלת במכשיר ? אם כן, זה בכוונה
למה זה ממש מפריע?! ובפרט אם מתקינים נעילה למסך באפליקציה אז בדר"כ זה עולה פעמיים
אני לא מבין את הצורך של נעילת האפליקציה, בכל זאת כנראה שזה הבעייה. חוץ מזה חשוב לי שזה יעלה על כל הפעלה מחדש, הרבה אנשים לוקחים כסף על ההתקנה, כך הם לא יוכלו להגיד שהתוכנה משלהם.
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
4.כל ההגדרות שמגדירים בסיסמה כגון שינוי סיסמה או נעילה לגמרי ללא קוד השינוי חל רק לאחר יציאה וכניסה מחדש דבר הגורם לבלבולים מיותרים (וכמעט גרם לי לאבד מכשיר)
לא הבנתי
אני ינסה להסביר- אם עשיתי שינוי קוד או ביטול אופציית הסיסמה כל עוד שלא יצאת מאפליקציית קיידרואיד השינוי לא בהכרח נעשה ,והוא קולט את השינוי רק אחרי יציאה וחזרה לאפליקציה של קיידרואיד .
ושוב תודה רבה!!!!!!!!!!אני אבדוק, אתה הראשון שאומר לי את זה.
-
למה זה ממש מפריע?! ובפרט אם מתקינים נעילה למסך באפליקציה אז בדר"כ זה עולה פעמיים.
לא קשור לmdm, רק שאנשים יבינו שמשתמשים בחסימה של קיידרואיד שהיא חינמית, אף שהם שלמו למישהו על ההתקנה של דקה וחצי.
-
אני לא מבין את הצורך של נעילת האפליקציה, בכל זאת כנראה שזה הבעייה. חוץ מזה חשוב לי שזה יעלה על כל הפעלה מחדש, הרבה אנשים לוקחים כסף על ההתקנה, כך הם לא יוכלו להגיד שהתוכנה משלהם.
אני מתנצל על אי ההבנה ,
אני מתכוון אם נועלים את המסך(לא את האפליקצייה) רק שאין לי אופציה של נעילת המכשיר ע"י המערכת כי ככה זה באנדרואיד 8.1 משום מה, ואז עד שדרישת הנעילה עולה קופץ הקיידרואיד ואחרי שעושים את הקוד קופץ עוד הפעם.
מקווה שהובנתי. -
כי ככה זה באנדרואיד 8.1
ככה זה בגרסה שלך
-
אני מתנצל על אי ההבנה ,
אני מתכוון אם נועלים את המסך(לא את האפליקצייה) רק שאין לי אופציה של נעילת המכשיר ע"י המערכת כי ככה זה באנדרואיד 8.1 משום מה, ואז עד שדרישת הנעילה עולה קופץ הקיידרואיד ואחרי שעושים את הקוד קופץ עוד הפעם.
מקווה שהובנתי.חוץ מזה שהמכשיר שלך לא נתמך רשמית, זה לא אנדרואיד רגיל, אנדרואיד 8.1 לא ככה, במכשירים אחרים, אין את הבעייה הזאת.
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי למישהו והוא ניסה סיסמאות שגויים, ונשאר לו עוד נסיון 1.
מה קורה אם נגמרים הנסיונות? גם אני עם הסיסמא הנכונה לא יוכל לעשות כלום? יחסם המכשיר?ייחסם האפשרות להקיש סיסמה למשך זמן מסויים (לא זוכר כמה בדיוק לא יותר מ-5)
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי למישהו והוא ניסה סיסמאות שגויים, ונשאר לו עוד נסיון 1.
מה קורה אם נגמרים הנסיונות? גם אני עם הסיסמא הנכונה לא יוכל לעשות כלום? יחסם המכשיר?לא יהיה ניתן לנסות להכניס סיסמא למשך 5 דקות, חוץ מזה לא יקרא כלום, המכשיר לא יחסם
-
@לא-מתייאש מצויין, תודה!
ראיתי באמת שזה כתוב במכשיר מעל המקום של הכנסת הסיסמא.@לא-מתייאש אין עליך!!!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בשורה טובה: לפני כמה ימים כתבתי שהתקנתי את קיידרואיד על המכשיר שלי, שיאומי רדמי A1, וזה הותקן בהצלחה במובן שזה חסם את הכל, אבל עדיין הייתה לי בעיה שאמנם זה הכשיר לי את המכשיר (ובזכות זה לא הייתי צריך לזרוק אותו לפח ויכולתי להשתמש בו כטלפון רגיל), אבל החסימה לא איפשרה לי את השימוש באימייל/ווייז/פנגו למרות שהגדרתי שאני רוצה את זה.
שאלתי איזה מכשיר לקנות וכבר הזמנתי מכשיר חדש, אבל אחר כך החלטתי לנסות למחוק את קיידרואיד ולהתקין מחדש, והנה - כבר כמה ימים שזה עובד מצויין. אז ביטלתי את ההזמנה של המכשיר החדש ואני משתמש עם המכשיר שלי וקיידרואיד.
אני מעדכן את זה כדי שתדעו שאפשר להתקין קיידרואיד בצורה מוצלחת גם בשיאומי רדמי A1, רק שיש בזה איזה באג וכנראה שלפעמים זה מצליח ולפעמים לא.
ואני מאד רוצה להודות ל@לא-מתייאש שבזכותו כל החיזוק הזה ביראת שמים. ממש זכות עצומה.
שמח לשמוע, עדיף שלא תסגור את קיידרואיד מהיישומים אחרונים ככה יהיה פחות בעיות..
אני רוצה לעדכן שכבר שבועיים שהתקנתי את קיידרואיד על המכשיר שלי (שיאומי רדמי A1), ומאז סגרתי ופתחתי את המכשיר כבר כמה וכמה פעמים, וגם כמה וכמה פעמים סגרתי את כל היישומים האחרונים, ובכל זאת הכל עובד בצורה מצויינת. ממש חסימה מצויינת (עם המגבלות של זה שעדיין אין הרבה אפליקציות ועם הבאגים הידועים שכבר נכתבו כאן, אבל חוץ מזה הכל עובד ממש מצויין וביחד עם זה החסימה חוסמת ממש את הכל בצורה מעולה).
יישר כח גדול.בשולי הדברים אני אציין (בשביל הפיתוח בעתיד) את האפליקציות שלי באופן אישי הייתי שמח אם בעתיד תהיה אפשרות שהם יעבדו גם עם קיידרואיד (בנוסף לג'ימייל, ווייז, פנגו ומוביט שכבר יש)
טרו-כאללר, דואר ישראל, פיקוד העורף, כללית, מכבי, פייבוקס, זום, גוגל דרייב וגוגל מיט.
ושוב, תודה רבה רבה. וגם אם לא יהיו האפליקציות האלו - דיינו, רק שאני רוצה להמשיך את השיר של ה"דיינו" ב"על אחת כמה וכמה טובה כפולה ומכופלת" העבודה הנפלאה שאתם עושים לזיכוי הרבים.
-
חוץ מזה שהמכשיר שלך לא נתמך רשמית, זה לא אנדרואיד רגיל, אנדרואיד 8.1 לא ככה, במכשירים אחרים, אין את הבעייה הזאת.
רק שאני יבין ,קיידרואיד רישמית לא תומך בו? למה????? (M390 פרו)
חוץ מזה מה הכוונה לא אנדרואיד רגיל ואיך יודעים אם רגיל או לא?תודה
-
רק שאני יבין ,קיידרואיד רישמית לא תומך בו? למה????? (M390 פרו)
לא, בגלל שאין לו שירותי גוגל..
חוץ מזה מה הכוונה לא אנדרואיד רגיל ואיך יודעים אם רגיל או לא?
ברגע שאין נעילת מסך (שזה הכי בסיסי) אז מבינים שזה אנדרואיד מוזר של סינים..
-
@שניאור-שמח אז זה אומר שאני יכול לעקוף את הקיידרואיד?
ואם אתה צודק אז (כמעט) כל הנגני אנדרואיד מעלי אקספרס הם כאלה?! -
@שניאור-שמח אז זה אומר שאני יכול לעקוף את הקיידרואיד?
כן, כי זה לא תומך, אז..
ואם אתה צודק אז (כמעט) כל הנגני אנדרואיד מעלי אקספרס הם כאלה?!
נכון, הרוב הם כאלה..
-
@שניאור-שמח איך אפשר לעקוף?
-
למה שיגידו לך?!!
-
שוב - בנגנים הסינים אין שירותי גוגל, ואז אין הגנה מאיפוס כמובן שזה רק במכשירים הסינים ובמכשירים אחרים זה לא קיים!
ואין צורך לשאול על זה.. -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה שיגידו לך?!!
@לא-מתייאש אמר את זה רישמית שבמכשירים שאין שירותי גוגל אז אין הגנה מאיפוס, ואין צורך להסתיר את זה, הם פשוט לא נתמכים..