שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה עובד שא"א להתקין אפליקציות שיש בהם גישה לוידאו, ואת כל השאר אפשר.
לא חושב שאפשר למיין דבר כזה!!
אולי אבל הוא ישה את זה מתוך המערכת העיבודית של הנגן שלא יוכל לעבד סרטון - כי הוא מצא את הדרך להגיע לרכיב הזה ולהסיר אותו או לחסום אותו , לא יודע- משער. -
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לכאורה כן הצלחתי
איך?
אתה תחסום את המערכת הגרפית של הצגת סרטונים אצלו?לא, כבר כתבתי שאני לא עובד עם קומבינות, חוץ מזה צריך רוט לזה ואני לא רוצה רוט. זה לא משנה איך שעשיתי, אני עדיין לא 100% שזה עובד בלי עקיפות, חוץ מזה זה קצת קשה לביצוע, לכן אני עדיין לא יודע מתי זה יהיה
-
-
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
ויהיה לזה חותמת מיוחדת??
פשוט אלוף!!!!לא חשבתי על זה אבל כן ב"ה, למה לא
-
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
יכול להיות שאאוטנט חסמו את האופציה לאיפוס מהרקוברי גם בלי רוט ובלי שירותי גוגל?יכול להיות על מכשירי סמסונג בלבד עד כמה שאני יודע.
-
@לא-מתייאש בגרסה הנוכחית אני יכול לבחור אפליקציות ספציפיות לפני שאני חוסם? חוץ ממייל פנגו ומוביט? ומה יהיה בגרסה הבאה? אפשר להתקין apk לפני ואחרי החסימה?
-
@יוסף-צאיג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש בגרסה הנוכחית אני יכול לבחור אפליקציות ספציפיות לפני שאני חוסם? חוץ ממייל פנגו ומוביט?
לא
תוכל להתקין מה שתרצה אבל לא יהיה לאפליקציות אינטרנטומה יהיה בגרסה הבאה?
בעתיד יהיה עוד קצת אפליקציות פתוחות כמו בנקים וכו' (אחרי שדרוג מנגנון הVPN)
ועוד יותר בעתיד אמור להיות ממש חנות אפליקציות
אבל אין תאריך צפיבעתיד אפשר להתקין apk לפני ואחרי החסימה?
גם עכשיו אפשר להתקין (תלוי במה שאתה מגדיר בקיידרואיד)
רק שלא יהיה לאפליקציה אינטרנט -
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש אפשרות בקיידרואיד לחסום וידאו?
כרגע אין אפשרות, אבל יש אפשרות להיעזר בקיידרואיד בשביל לחסום וידאו
- אתה מסיר נגנים או סייר קבצים עם וידאו
- מתקין סייר קבצים ללא וידאו
- מתקין את כל האפליקציות שאתה רוצה
- ולסיום מתקין קיידרואיד עם חסימת התקנות
-
@מרכז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בלת"ק
האם יש דרך להתקין את החסימה על אנדרואיד 5.1?
נגן ruizu h6
או שיש למישהו רעיון או דרך לחסימת הנגן הנ"ל?רוט
-
@ישראל-142 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מרכז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
או שיש למישהו רעיון או דרך לחסימת הנגן הנ"ל?
אולי אאוטנט או וויפרי
שניהם לא יעבדו
-
@מתושלח-הבבלי
למה? אאוטנט עושים גם על אנדרואיד.4.4זה מידיעה, יש לי שתי חברים שעשו להם על אנדרואיד 4.4 והשאירו להם גם וויז -
@ישראל-142 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי
למה? אאוטנט עושים גם על אנדרואיד.4.4זה מידיעה, יש לי שתי חברים שעשו להם על אנדרואיד 4.4 והשאירו להם גם וויזאז כנראה שעשו משהו לא חזק כי חזק זה רק mdm ו-mdm זה רק מאנדרואיד 7
-
@מתושלח-הבבלי
לי הם אמרו בזמנו ש-עם השיטה שלהם זה הפוך (דווקא עד אנדרואיד 7) ומ-7 הם לא יכולים