שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@י-פרל
לא הגיוני שיהיה דבר כזה
במחשב יש וידאו אוף באנדרואיד איןמה שהם עשו במחשב זה לא חסימה של ווידאו על מחיקה של דרייבר של הכרטיס גרפי
שזה הדרך הכי גרועה לחסום -
@מתושלח-הבבלי תכל'ס במחשב יש אופציה בנגן אין !
מה זה משנה איך עשו את בכלל? -
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל כן שמעתי אפשרות חסימה כזו, גם להמנגן יש גירסא של נגן עם כזו אפשרות
לא הגיוני שתהיה אופציה של התקנות והוידאו יהיה חסום!!
מסיבה מאד פשוטה - ברגע שאתה יכול להתקין אתה יכול להתקין גם אפליקציית וידאו!! -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני חושב שהצלחתי ב"ה, מקווה שזה יהיה בגרסה הבא ב"ה
אתה עדיין עובד עליה???
אני מתרגש לשמוע!!!
היו דיבורים פה (נראה לי הגיעו ממך גם) שאתה נוטש את הפרוייקט עד להודעה חדשה. -
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מסיבה מאד פשוטה - ברגע שאתה יכול להתקין אתה יכול להתקין גם אפליקציית וידאו!!לכאורה כן הצלחתי
-
מסיבה מאד פשוטה - ברגע שאתה יכול להתקין אתה יכול להתקין גם אפליקציית וידאו!!זה עובד שא"א להתקין אפליקציות שיש בהם גישה לוידאו, ואת כל השאר אפשר.
אבל לא שיש התקנות חופשי, כי א"כ אתה צודק -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לכאורה כן הצלחתי
איך?
אתה תחסום את המערכת הגרפית של הצגת סרטונים אצלו? -
מסיבה מאד פשוטה - ברגע שאתה יכול להתקין אתה יכול להתקין גם אפליקציית וידאו!!לכאורה כן הצלחתי
נו, מגניב.....
זה יהיה בגירסה הבאה שתצא באב? -
זה עובד שא"א להתקין אפליקציות שיש בהם גישה לוידאו, ואת כל השאר אפשר.
לא חושב שאפשר למיין דבר כזה!!
אולי אבל הוא ישה את זה מתוך המערכת העיבודית של הנגן שלא יוכל לעבד סרטון - כי הוא מצא את הדרך להגיע לרכיב הזה ולהסיר אותו או לחסום אותו , לא יודע- משער. -
לכאורה כן הצלחתי
איך?
אתה תחסום את המערכת הגרפית של הצגת סרטונים אצלו?לא, כבר כתבתי שאני לא עובד עם קומבינות, חוץ מזה צריך רוט לזה ואני לא רוצה רוט. זה לא משנה איך שעשיתי, אני עדיין לא 100% שזה עובד בלי עקיפות, חוץ מזה זה קצת קשה לביצוע, לכן אני עדיין לא יודע מתי זה יהיה
-
-
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
ויהיה לזה חותמת מיוחדת??
פשוט אלוף!!!!לא חשבתי על זה אבל כן ב"ה, למה לא