שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
פוסט זה נמחק!
-
@לא-מתייאש
נו?
לא הבנתי מה אתה רוצה להראות לי?... -
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
נו?
לא הבנתי מה אתה רוצה להראות לי?...@צדיק-תמים התבסס על העבודה שלי כדי לעשות את זה..
-
@לא-מתייאש מעולה!
אז מגיע גם לך קרדיט!
אז תיצור איתו קשר בפרטי ותשאל אותו מה בדיוק הוא עשה ולמה בדיוק הוא מתכוון שזה התבסס על העבודה שלך!!!
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מעולה!
אז מגיע גם לך קרדיט!
אז תיצור איתו קשר בפרטי ותשאל אותו מה בדיוק הוא עשה ולמה בדיוק הוא מתכוון שזה התבסס על העבודה שלך!!!
סתם אני עשיתי את הדפדפן הכשר, אם לא שמתי את זה בקיידראיד, אז יש סיבה לזה.
-
@לא-מתייאש אוקיי..
לא חופר...
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש דבר ראשון תודה רבה!
פשוט עובד מדהים
הכל חלק וכשר
אבל היות שביקשת הערות אז אני אומר
בלי להתלונן ח"ו
בתוך האפליקציה, צור קשר לא עובד
כשמסתירים כמה דברים ואח"כ מוסיפים עוד, אז זה מבטל את ההסתרה של מה שבחרו קודם
והפתרון כפי שכתב @שניאור-שמח שצריך לבטל את כל ההסתרות ואז להתחיל שוב
אין אפשרות לתרום קפה מהאפליקציה, כי אין דפדפן
(אולי הפתרון לעשות שישלח קישור למייל ואז יוכלו לתרום מהמחשב)
פנגו ומוביט לא עבדו לי כשניסיתי לפתוח אותם אחרי שכבר התקנתי את החסימה
הפתרון היה להסיר את החסימה וקודם להתחבר לכל החשבונות ורק אח"כ להפעיל את החסימה
ושוב תודה רבה!מכיון שביקשו הערות אז גם אני אוסיף את שלי (למי ששכח - שיאומי רדמי A1 עם אנדרואיד 12).
כפי שכבר כתבתי אתמול, האפליקציה של קיידרואיד חוסמת ועובדת מצויין ב"ה.
אבל גם אני נתקלתי בזה ש"צור קשר" לא עובד בתוך האפליקציה.
וגם אצלי יש את הבאג הזה של הסתרת אפליקציות שכאשר רוצים להוסיף זה מבטל את הקודמים, וגם אני עשיתי את העצה הנ"ל והצלחתי.
חוץ מזה, שמתי לב שבג'ימייל יש איזה באג קטנטן: בעיקרון כשמגיע אימייל אמור להיות איזה התרעה כזו בפלאפון למעלה עם סימון של ג'ימייל, ושמתי לב שזה לא מופיע, רק כשאני פותח מעצמי את ג'ימייל ומרענן את הדף - אז הוא "שם לב" שיש אימיילים חדשים וגם מעלה את הסימון ההוא לראשית הדף.
זה כמובן לא משהו משמעותי, ואני כותב את זה רק כי ביקשו הערות לתועלת העתיד.
ושוב, תודה תודה תודה.הכל יסתדר בגרסה הסופית ב"ה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
ניסיתי להתקין על מערכת מולטימדיה וכשאני כותב את הפקודה הוא מחזיר לי אזהרה שאין לי הרשאה לתת פקודה מסוג adb וכו'
מה עושים?
יש לציין שקיידרואיד היתה מותקנת על המערכת הזאת ואני הסרתי אותה כדי לעדכן אפליקציות
וכן כמובן שאין שום חשבונות על המכשיר ובדקתי 30 פעם שהפקודה כתובה נכון..כדאי שתצרף תמונה של השגיאה..
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda אתה לא רשמת את הפקודה כמו שצריך..
תמחק את ה"adb shell"אבל כך כתוב באפליקציה שצריך לרשום?!
-
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שם מדובר על adb רגיל, כאן זה שונה..
תעשה כמו שאמרתי ותראה נפלאות! -
שם מדובר על adb רגיל, כאן זה שונה..
תעשה כמו שאמרתי ותראה נפלאות!בעז"ה אני ינסה, תודה רבה.
-
@aharon77 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עובד וואטסאפ בקיידרואיד?
כרגע לא, בגרסה הבאה כן..
-
@לא-מתייאש
אפשר להוסיף את רב קו אונליין?
ממש תודה רבה -
@אברהם-א כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
אפשר להוסיף את רב קו אונליין?
ממש תודה רבהבגרסה הבא ב"ה, אני יודע שהרבה שואלים אפליקציות של בנקים וכו אבל אחרי שהויפיאן הקיים הוא לא יציב, לא רציתי להכניס שום אפליקצייה שניתן לשלם דרכה שלא יתקע באמצע ויגרום לבעייות
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ר' אליהו הצדיק ש @לא-מתייאש אף פעם!
אין ספק שכשעושים כזה דבר גדול ועצום שכבר היום מציל נפשות רבות בישראל יש מניעות ולא הולך חלק,
אבל אנחנו פה כולנו לומר לך תחזקנה ידיך הפרוייקט הזה לא יפול לא על כסף ולא על שום דבר אחר.
כולם רוצים לעזור ולהיות שותפים במיזם המדהים הזה, אם זה בעזרה טכנית ואם זה בעזרה כספית, איש כפי נדבת ליבו.
חזק ואמץ אל תירא ואל תיחת.
לגבי נדרים פלוס אשמח לעזור יש לי היכרות אישית עם הבעלים שלו אם תהיה מעוניין אכתוב לך באישי.@מתושלח-הבבלי @צדיק-תמים @אזולאי @לא-מתייאש אולי כדאי לפתוח נושא חדש רק על זה
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי לה' אלי!!!
חבר'ה בא נחגור כולנו ונעזור ל @לא-מתייאש להמשיך א הפיתוח של קיידרואיד ולהרבות טהרה וקדושה בעם ישראל מי לוקח על עצמו 30$ לחודש למשך 5-6 חודשים כדי שלהחזיק אותו ויהיה לו זמן לעבוד על הפרויקט תכנסו לכאן ותתרמו
אני הראשון!! מי הבא בתור???נו מה איתך?
-
מישהו יודע מה עושים כשזה מה שכתוב?
-
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מישהו יודע מה עושים כשזה מה שכתוב?
צריך לחבר למחשב ולהתקין עם התוכנה שיש בפוסט הראשון
-