שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש מה עכשיו הבעיה?
-
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מה עכשיו הבעיה?
מה זה רשם בתוכנה?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה זה רשם בתוכנה
שצריך להסיר את החשבונות ולשלוח פקודת ADB
-
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה זה רשם בתוכנה
שצריך להסיר את החשבונות ולשלוח פקודת ADB
בתוכנה לא באפליקציה
-
@שניאור-שמח הותקן בהצלחה
-
@איש-פשוט-מאוד תנסה שוב
-
@שניאור-שמח לנסות שוב להתקין?
-
@שניאור-שמח לנסות שוב להתקין?
אכן
-
@שניאור-שמח @לא-מתייאש עובד מעולה!
נהנתי לראות איך משבית את הדפדפן בתוך הוייז
אבל יש בעיה אחת
הוא לא מצליח להסתיר את האפליקציות -
אבל יש בעיה אחת
הוא לא מצליח להסתיר את האפליקציותתבטל את הכל ותעשה שוב..
-
@שניאור-שמח תודה
עזר! -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נמאס לי מאותו סיפור, מישהו מגיב בצורה ציבורית שאפשר ב-2 דקות לעקוף את קיידרואיד ואז שואלים אותו איזה מכשיר וכו'.
כפי שאמרו כאן, קיידרואיד ממש לא בא בשביל הנגנים.קודם כל תודה על הכל ואדגיש שאני לא בא לדרוש משהו רק לבקש
1 לא חבל בגלל איזה כמה אנשים שטותיים להפסיד טהרה של כל כך הרבה אנשים??
אני הייתי מציע אולי אם זה אפשרי שאם אין שירותי גוגל או יש רוט אז כל פעם שפותחים את האפליקציה במכשיר הזה שיופיע הודעה (או אפילו על המכשיר עצמו) "שים לב מכשיר זה לא חסום הרמטית" או משהו כזה כך שמצד אחד יוכלו להתקין ומצד שני גם אם מישהו יצליח לפרוץ זה יהיה רק ל כאלו מכשירים שלמחזיק היה ברור כל הזמן שזה מכשיר ניתן לפריצה (אולי צריך להיזהר שנוסח ההודעה לא יטהיה כזה שמזמין פריצות .... אבל עדיין יתכן שזה טוב מכלום)
2 בנוגע לזה שזה לא מיועד לנגנים מכותרת הפוסט זה לא עושה רושם כזה כותרת הפוסט היא "להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד" ולא עושה רושם שדווקא לפלאפון
אז אולי או שזה כן יהיה רשמית גם לדברים אחרים או להדגיש בכותרתשוב אחזור ואומר שלא באתי לקנטר רק לבקש ולשאול ואין כאן דרישה או משהו כזה כלל ועיקר ובטח לא מול @לא-מתייאש שעושה עבודת קודש נהדרת בחינם ולא חייב כלום לאף אחד
-
@לא-מתייאש דבר ראשון תודה רבה!
פשוט עובד מדהים
הכל חלק וכשר
אבל היות שביקשת הערות אז אני אומר
בלי להתלונן ח"ו
בתוך האפליקציה, צור קשר לא עובד
כשמסתירים כמה דברים ואח"כ מוסיפים עוד, אז זה מבטל את ההסתרה של מה שבחרו קודם
והפתרון כפי שכתב @שניאור-שמח שצריך לבטל את כל ההסתרות ואז להתחיל שוב
אין אפשרות לתרום קפה מהאפליקציה, כי אין דפדפן
(אולי הפתרון לעשות שישלח קישור למייל ואז יוכלו לתרום מהמחשב)
פנגו ומוביט לא עבדו לי כשניסיתי לפתוח אותם אחרי שכבר התקנתי את החסימה
הפתרון היה להסיר את החסימה וקודם להתחבר לכל החשבונות ורק אח"כ להפעיל את החסימה
ושוב תודה רבה! -
(אולי הפתרון לעשות שישלח קישור למייל ואז יוכלו לתרום מהמחשב)למה לא לתת אפשרות לדפדפן עם דף בודד?
כמו ה'אפליקציה' של צדיק תמים... -
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
(אולי הפתרון לעשות שישלח קישור למייל ואז יוכלו לתרום מהמחשב)למה לא לתת אפשרות לדפדפן עם דף בודד?
כמו ה'אפליקציה' של צדיק תמים...מעניין אותי על מה @צדיק-תמים התבסס כדי לעשות את זה ?
-
@לא-מתייאש הוא כתב לי בפרטי שזה דפדפן שמורשה לכרטיסייה אחת...
אני שזה בסדר מבחינתו שאני כותב את זה... -
@לא-מתייאש דבר ראשון תודה רבה!
פשוט עובד מדהים
הכל חלק וכשר
אבל היות שביקשת הערות אז אני אומר
בלי להתלונן ח"ו
בתוך האפליקציה, צור קשר לא עובד
כשמסתירים כמה דברים ואח"כ מוסיפים עוד, אז זה מבטל את ההסתרה של מה שבחרו קודם
והפתרון כפי שכתב @שניאור-שמח שצריך לבטל את כל ההסתרות ואז להתחיל שוב
(אולי הפתרון לעשות שישלח קישור למייל ואז יוכלו לתרום מהמחשב)
פנגו ומוביט לא עבדו לי כשניסיתי לפתוח אותם אחרי שכבר התקנתי את החסימה
הפתרון היה להסיר את החסימה וקודם להתחבר לכל החשבונות ורק אח"כ להפעיל את החסימה
ושוב תודה רבה!מכיון שביקשו הערות אז גם אני אוסיף את שלי (למי ששכח - שיאומי רדמי A1 עם אנדרואיד 12).
כפי שכבר כתבתי אתמול, האפליקציה של קיידרואיד חוסמת ועובדת מצויין ב"ה.
אבל גם אני נתקלתי בזה ש"צור קשר" לא עובד בתוך האפליקציה.
וגם אצלי יש את הבאג הזה של הסתרת אפליקציות שכאשר רוצים להוסיף זה מבטל את הקודמים, וגם אני עשיתי את העצה הנ"ל והצלחתי.
חוץ מזה, שמתי לב שבג'ימייל יש איזה באג קטנטן: בעיקרון כשמגיע אימייל אמור להיות איזה התרעה כזו בפלאפון למעלה עם סימון של ג'ימייל, ושמתי לב שזה לא מופיע, רק כשאני פותח מעצמי את ג'ימייל ומרענן את הדף - אז הוא "שם לב" שיש אימיילים חדשים וגם מעלה את הסימון ההוא לראשית הדף.
זה כמובן לא משהו משמעותי, ואני כותב את זה רק כי ביקשו הערות לתועלת העתיד.
ושוב, תודה תודה תודה. -
פוסט זה נמחק!
-
@לא-מתייאש
נו?
לא הבנתי מה אתה רוצה להראות לי?... -
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
נו?
לא הבנתי מה אתה רוצה להראות לי?...@צדיק-תמים התבסס על העבודה שלי כדי לעשות את זה..