שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
ניסיתי להתקין על מערכת מולטימדיה וכשאני כותב את הפקודה הוא מחזיר לי אזהרה שאין לי הרשאה לתת פקודה מסוג adb וכו'
מה עושים?
יש לציין שקיידרואיד היתה מותקנת על המערכת הזאת ואני הסרתי אותה כדי לעדכן אפליקציות
וכן כמובן שאין שום חשבונות על המכשיר ובדקתי 30 פעם שהפקודה כתובה נכון..כדאי שתצרף תמונה של השגיאה..
-
אני התקנתי אתמול על מכשיר שיאומי +redmi a1 וזה התקין מצויין וחסם את כל מה שצריך לחסום. ממש תודה רבה על הטרחה העצומה בשביל סינון כזה שמוסיף ביראת שמים.
אבל יש לי בעיה - שאני צריך את המכשיר גם לווייז ואימייל ופנגו, וקיידרואיד חוסם לי את כל זה. אני נכנסתי ל"כלים" בקיידוראיד וזה כותב לי ש"לא נמצאו בעיות".
אני יודע שכתבתם מראש שזה עושה בעיות עם מכשירי שיואמי. אני רק שואל - אולי יש איזה דרך איך להצליח שזה כן יעבוד במכשיר שלי? או שאין ברירה ואני צריך לקנות מכשיר חדש שקיידואיד תוכל לעבוד בו?
זה חשוב לי מאד ודי דחוף, אז אשמח לתשובה שלכם כאן בהקדם. ושוב, תודה גדולה על מצווה גדולה שאתם עושים.ואם אני כבר שואל, אז כבר אוסיף עוד שאלה. בהנחה ואין מה לעשות עם המכשיר שיואמי הנ"ל, ואני צריך מכשיר חדש שקיידוראיד יצליח לעבוד אתו בצורה שיהיה אפשר להשתמש בג'ימייל וווייז ופנגו, בדקתי כעת מכשירים זולים (אין לי כסף מיותר ובשביל האפליקציות האלה אני חושב שאין צורך במכשיר מיוחד), האם תוכלו להגיד לי מהרשימה הבאה אם אחד/כמה מהם מתאימים לקיידרואיד בצורה שיפעל באופן תקין?
הנה כמה:- https://www.mobile-shop.co.il/items/6490706
- https://irmobile.co.il/product/samsung-galaxy-a03-sm-a035f-ds-64gb-4gb-ram
- https://www.vmobile.co.il/items/6556013
- https://almagorcom.co.il/Product/30335960/טלפון-סלולרי-Nokia-3-4-64GB-4GB-RAM-נוקיה
תודה על הכל.
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
. באם לא - איזה מהמכשירים הנ"ל מומלץ לי לקנות כדי שזה כן יעבוד טוב עם קיידרואיד?
האחרון בטוח שלא, והשלושה הראשונים ממש דומים..
אז עדיף אולי לקחת את מה שהכי חדש.. -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
. באם לא - איזה מהמכשירים הנ"ל מומלץ לי לקנות כדי שזה כן יעבוד טוב עם קיידרואיד?
האחרון בטוח שלא, והשלושה הראשונים ממש דומים..
אז עדיף אולי לקחת את מה שהכי חדש..תודה רבה. אז נשאר לי הראשון והשלישי - ששניהם שנת ההכרזה היא 2023. יש ביניהם פער במחיר של איזה מאה שקל, אז אני חושב שאקח את הראשון (יש בעיה עם זה שזה יבואן מקביל?).
רק רוצה לדעת שהבנתי אותך נכון - בראשון ובשלישי זה אמור לעבוד טוב החסימה של קיידרואיד ויהיה אפשר להשתמש בווייז ובאימייל?שיהיה לכם יותר נח אני מעתיק כאן שוב את הלינקים של הראשון והשלישי:
-
(יש בעיה עם זה שזה יבואן מקביל?).
לא יודע מה זה אומר..
רק רוצה לדעת שהבנתי אותך נכון - בראשון ובשלישי זה אמור לעבוד טוב החסימה של קיידרואיד ויהיה אפשר להשתמש בווייז ובאימייל?
זה אמור לעבוד פצצה..
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רק רוצה לדעת שהבנתי אותך נכון - בראשון ובשלישי זה אמור לעבוד טוב החסימה של קיידרואיד ויהיה אפשר להשתמש בווייז ובאימייל?
זה אמור לעבוד פצצה..
תודה. אני אקנה כעת את המכשיר. רק שתוך כדי שאני מחכה לתשובה שלך עשיתי כאן חיפוש בדף הזה על A05 וראיתי מישהו שכתב לפני חודש שהתקין בו עדכון תוכנה לאנדרואיד 14 ואז הקיידרואיד לא עבד לו. זה משהו שאני צריך לדעת כשאני מתקין את התכנה על הפלאפון?
סליחה על השאלות הרבות ושוב תודה על העזרה לפרט ולכלל. -
תודה. אני אקנה כעת את המכשיר. רק שתוך כדי שאני מחכה לתשובה שלך עשיתי כאן חיפוש בדף הזה על A05 וראיתי מישהו שכתב לפני חודש שהתקין בו עדכון תוכנה לאנדרואיד 14 ואז הקיידרואיד לא עבד לו. זה משהו שאני צריך לדעת כשאני מתקין את התכנה על הפלאפון?
בעיקרון באנדרואיד 14 קיידרואיד לא תומך.. אבל @לא-מתייאש אמר שהוא סידר את זה..
צריך לשאול מישהו שיש לו אנדרואיד 14 ולבדוק אם זה עובד לו טוב..
@צדיק-תמים ?בינתים אתה יכול לקנות ופשוט לא לעדכן עד שיגידו לך שזה עובד כמו שצריך..
-
@שניאור-שמח תודה רבה. אז אני קונה כעת את המכשיר וממתין לתשובת החברים כאן בעניין ההתקנה.
-
בעיקרון באנדרואיד 14 קיידרואיד לא תומך.. אבל @לא-מתייאש אמר שהוא סידר את זה..
צריך לשאול מישהו שיש לו אנדרואיד 14 ולבדוק אם זה עובד לו טוב..
@צדיק-תמים ?בינתים אתה יכול לקנות ופשוט לא לעדכן עד שיגידו לך שזה עובד כמו שצריך..
@לא-מתייאש הוסיף תמיכה באנדרואיד 14,
ודרך אגב, זה תלוי במזל כי יש מכשירים שיצאו לפני יומיים מהמפעל של סמסונג והם עם אנדרואיד 14 ויש כאלה ששכבו במחסנים של החברה שנים ומגיעים עם אנדרואיד 12
כך שייתכן שהוא ייצטרך לשנמך עם אודין חזרה אבל רוב הסיכויים שלא -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש הוסיף תמיכה באנדרואיד 14,
את זה אני יודע, השאלה אם זה באמת עובד כמו שצריך...
-
@מיכאלוש תודה. אבל אני צריך את זה עכשיו. לכן אני שואל: א. האם עכשיו יש איזה דרך שזה יצליח לעבוד לי על השיאומי שיש לי? ב. באם לא - איזה מהמכשירים הנ"ל מומלץ לי לקנות כדי שזה כן יעבוד טוב עם קיידרואיד?
יש משהו שאני רואה כל הזמן שאנשים טועים בזה ולכן חשבתי להדגיש את זה: הגירסה כעת היא גירסת בטא. זאת אומרת שיתכן שיהיו בעיות. ברמת העיקרון יכול להיות ש @לא-מתייאש ירצה לעצור את הסינון בשביל לבדוק משהו וכו' ולכן א"א להסתמך ע"ז עד שתצא גירסה רשמית.
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ברמת העיקרון יכול להיות ש @לא-מתייאש ירצה לעצור את הסינון בשביל לבדוק משהו וכו'
ולכן א"א להסתמך ע"ז עד שתצא גירסה רשמית.וואלה!
צודק בהחלט!
-
@יוסף-אלחנן כתבתי את זה בגלל שאחד פעם בכה לי בטלפון במשך 10 דקות שהוא כבר עשה גמח וויז לאנשים והם נתקעים כי יש לו שיאומי וכו' והסברתי לו את העניין.
-
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישראל10
אם הנושא כבר עלה אולי אפשר גם לעשות אופציה של נקודה חמה ודפדפן שיהיו נטפרי (כמובן בתיאום איתם ובתשלום להם כמו שהדרן עשו
אני מניח שזה וודאי לא יקרה בקרוב רק מעלה רעיון שלכאו' אם בהדרן בוצע בהצלחה אולי יוכל לעבוד גם עם קיידרואידנקודה חמה, הרב לא מורשה, דפדפן, @לא-מתייאש לא רוצה לעבוד עם נטפרי הוא הולך לעשות דפדפן מסונן..
לא צריך כל פעם להגיד דברים שיהיו, עכשיו זה גרסת הבטא.. -
קודה חמה, הרב לא מורשה
הוא כן כתב שהוא יאפשר אולי בהמשך נקודה חמה לסים נטפרי ואני לא מבין מה ההבדל בין סים נטפרי ונקודה חמה לנקודה חמה נטפרי שהוא לא סים נטפרי
@לא-מתייאש לא רוצה לעבוד עם נטפרי הוא הולך לעשות דפדפן מסונן..
א. טוב לדעת שזה בתכנון לא זכור לי שזה נאמר פה
ב. למה לא לעבוד עם נטפרי שכבר יש להם מערכת סינון אמינה וטובה (עניין התשלום הוא מובן אבל האם נראה לך שיש סיכוי להחזיק סינון דפדפן בלי תשלום ??) -
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
קודה חמה, הרב לא מורשה
הוא כן כתב שהוא יאפשר אולי בהמשך נקודה חמה לסים נטפרי ואני לא מבין מה ההבדל בין סים נטפרי ונקודה חמה לנקודה חמה נטפרי שהוא לא סים נטפרי
עם סים של נטפרי יהיה גישה למה שהם מרשים..
@לא-מתייאש לא רוצה לעבוד עם נטפרי הוא הולך לעשות דפדפן מסונן..
א. טוב לדעת שזה בתכנון לא זכור לי שזה נאמר פה
ב. למה לא לעבוד עם נטפרי שכבר יש להם מערכת סינון אמינה וטובה (עניין התשלום הוא מובן אבל האם נראה לך שיש סיכוי להחזיק סינון דפדפן בלי תשלום ??)הולך להיות חנות אפליקציות (כולל דפדפן) עם כמויות של אפליקציות וב"ה @לא-מתייאש מתכנן שזה יהיה בחינם..